Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به عنوان مدیر کمیته مدیریت بحران و تاب‌‎آوری شهرهای آسیایی منصوب شد.  

به گزارش ایسنا، گشتاسب مظفری، دبیر کل مجمع شهرداران آسیایی در حکمی سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران را به عنوان مدیرکمیته تاب آوری شهرهای آسیایی منصوب کرد.

او  در نشست معارفه مدیر کمیته تاب‌آوری این مجمع با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده و همکاری‌های بین‌المللی صورت گرفته در قالب فعالیت این مجمع به معرفی کمیته‌های مختلف پرداخت و ابراز امیدواری کرد که در قالب کمیته تاب‌آوری بتوان نگاهی ویژه به موضوع ایمنی در شهرها و نیز همکاری‌های مشترک بین‌المللی در این زمینه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: هدف این است که در قالب فعالیت‌های این کمیته ضمن شناسایی نقاط قوت و ضعف ، در زمینه پیشگیری و کاهش ریسک بتوانیم از همکاری و تجربیات مشترک استفاده کنیم.


 علی نصیری، سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و مدیر کمیته تاب آوری مجمع شهرداران آسیایی نیز در این دیدار گفت: ارتباطات بین المللی برای استفاده از تجربیات موفق دیگر کشورها در موضوع تاب آوری، کاهش ریسک و افزایش ایمنی در شهرها از اهمیت فراوانی برخوردار است. ما ضمن افزایش توانایی ، تلاش می‌کنیم پتانسیل و ظرفیت‌های خود را نیز معرفی کنیم.


ارتقای همگرایی و انسجام بیشتر کشورها، شهرها و شهروندان آسیایی، کمک به حفظ و تقویت فرهنگ و هویت بومی و محلی شهرهای آسیایی در عین تعامل و همگرایی با سایر مناطق جهان، توسعه مناسبات و همکاری‌های فنی و تخصصی میان شهرها، شهرداران و مقامات شهری آسیایی و آماده‌سازی شهرها و شهروندان برای  رویایی با چالش‌های پیش رو، ترسیم چشم انداز مشترک و تبادل تجربیات در حوزه مدیریت شهری بخشی از اهداف این مجمع به شمار می‌آید.

بر اساس گزارش سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران،  پیشنهاد تشکیل دبیرخانه کمیته‌های دائمی تاب‌آوری در برابر حوادث در پنجمین دوره مجمع شهرهای آسیایی در غازیانتپ ترکیه مطرح و مورد تصویب قرار گرفت. این مجمع،  مجمعی بین‌المللی است که سال ۲۰۰۸ با هدف ترغیب و کمک به همکاری میان شهرها، شهرداریها و دولت‌های محلی، تقویت مدیریت شهری از طریق همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه، ارتقای دسترسی به توسعه پایدار شهری و ... تاسیس شده و تهران، استانبول، بانکوک ، هایکو و غازینتپ به ترتیب ریاست دوره های اول تا پنجم را برعهده داشته اند.


پنجمین مجمع شهرداران آسیایی با مجموعه نشست‌های تخصصی در حوزه‌های مختلفی چون تاب‌آوری شهری، هوشمندسازی، زیست‌پذیرکردن شهرها، حمل و نقل شهرهای آسیایی، با حضور مدیران و کارشناسان شهری از ایران و نیز سایر شهرهای آسیایی در شهر غازیانتپ برگزار شد و برگزاری ششمین دوره آن در دست برنامه ریزی است.

کمیته‌های هوشمند سازی، ترافیک و حمل و نقل عمومی، فرهنگ و اقتصاد گردشگری و کمیته تاب آوری، کمیته های مختلف این مجمع را تشکیل می دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شهرداري تهران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران کمیته تاب آوری شهرهای آسیایی بین المللی مدیر کمیته آوری شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۴۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟

ایران تا پایان هفته اول اردیبهشت به‌طور متوسط ۱۶ درصد بارش بیشتری نسبت به شرایط نرمال دریافت کرده است. با این وجود استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین  ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به دیگر مناطق کشور دریافت کرده‌اند. به گفته رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور همکاری مردم و توجه به الگوی کشت برای عبور از شرایط کمبود بارش ضروری است.

احد وظیفه افزود: در هر زمینه‌ای اگر همکاری نباشد آسیب‌ جمعی وارد می‌کند. آب یک عنصر حیاتی است. حدود ۵۰ درصد آب استان تهران صرف شرب و بهداشت می‌شود. این رقم بزرگی است البته در همه کشور این گونه نیست. در خیلی از استان‌ها آب مورد نیاز برای شرب زیر ۱۰ درصد است و حدود ۹۰ درصد آن صرف صنعت و کشاورزی می‌شود ولی در استان تهران به علت سکونت جمعیت متراکم در آن با کمبود منابع آبی مواجه است بنابراین به علت کمبود بارندگی و افزایش تدریجی تقاضا همکاری و توجه مردم بسیار کلیدی و حیاتی است.

وی تاکید کرد: آب را نمی‌توان خلق کرد، اگرچه می‌توان آن را به ‌طور محدود انتقال داد ولی کافی نیست و نمی‌تواند کمبودها را جبران کند بنابراین مهم‌ترین عامل بر کاهش مشکلات موجود همکاری و توجه مردم نسبت به چگونگی‌ مصرف آب به‌ویژه در استان‌های تهران، البرز و خراسان رضوی است چراکه با شرایط بسیار نامطلوبی از نظر تامین آب مواجه هستند.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور درباره تاثیر توجه به الگوی کشت برای مدیریت مصارف آب گفت: ایران کشوری نیمه‌خشک و بیابانی است و به‌طور نسبی بارندگی آن یک چهارم متوسط دنیاست بنابراین آب کالای گرانبهایی محسوب می‌شود. کشاورزی مهم‌ترین مصرف کننده آب است و نقش بسیار مهمی دارد چون هم امنیت غذایی و هم پایداری سرزمین‌مان باید حفظ شود. با حفظ آب این دو باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که بیشترین بهره‌بروری با کم‌ترین مصرف آب محقق شود.

وی اضافه کرد: هرچه قدر مقدار آب کم شود، شدت آلودگی آن افزایش می‌یابد چون غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه در منابع آب و خاک بیشتر می‌شود. این موضوع مهمی است که باید در نظر بگیریم. در این شرایط در بخش کشاورزی مجبور می‌شوند به دلیل محدودیت آب سطحی، از پساب‌ها استفاده کنند که موجب خدشه دار شدن امنیت غذایی می‌شود.

وظیفه در پایان گفت: با کاهش آب برای تامین آب شرب از منابع دیگری مانند چاه‌های کشاورزی که قبلا استفاده نمی‌شدند، استفاده می‌شود. درست است که آب آن‌ها تصفیه می‌شود ولی کیفیت آب‌های سطحی  را ندارد. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • مسابقات آزاد تپانچه جوانان؛ تمدن بر سکوی قهرمانی ایستاد