Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار کرمان گفت: تاکید بر آموزش حضوری دانش آموزان است و پایش روزانه از مدارس در رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا باید انجام شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علی زینی‌وند ظهر امروز در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا استان کرمان با بیان اینکه تاکید رئیس جمهور در ستاد کرونا این بود که بازگشایی‌ها به عادی انگاری در جامعه تبدیل نشود اظهار داشت: تمام جمعیت هدف استان باید واکسیناسیون شود و راهکارهای لازم را باید مورد توجه قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سطح واکسیناسیون در استان باید افزایش پیدا کند گفت: فرمانداران و دانشگاه‌های علوم پزشکی حتماً پیگیری کرده و آمارها به صورت روزانه بررسی شود.

استاندار کرمان با بیان اینکه نگهداری معتادان متجاهر در مراکز بسیار اهمیت دارد و نباید در جامعه رها باشند ادامه داد: دستگاه‌ها به وظایف خود در راه‌اندازی اردوگاه کبوترخان برای نگهداری معتادان متجاهر پایبند باشند و عملکرد آنها بررسی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه وجود متکدیان در کرمان که عمدتاً غیربومی بوده و از اتباع بیگانه غیرمجاز هستند، زیبنده شهر نیست گفت: این متکدیان باید جمع‌آوری شده و با توجه به وجود بیماری کرونا نباید در سطح شهر رها باشند.

زینی‌وند با بیان اینکه جمع‌آوری معتادان متجاهر و متکدیان از سطح شهر از سایر آسیب‌های اجتماعی از جمله سرقت‌ها جلوگیری می‌کند افزود: وضعیت موجود استان در بحث بیماری کرونا شکننده بوده و همچنان پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک مورد تاکید است.

وی با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای ما با حفظ سلامت دانش آموزان اهمیت دارد بیان کرد: مصوبه ستاد ملی کرونا ملاک بازگشایی مدارس است.

استاندار کرمان با بیان اینکه عقلانی نیست که در شرایط بیماری بازگشایی یک مدرسه به سلامت جامعه آسیب بزند گفت: پایش روزانه از مدارس در رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید انجام شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی باید نظارت کند و تاکید بر آموزش حضوری دانش آموزان است گفت: آموزش و بازگشایی‌ها فرع بر سلامت مردم است.

بستری‌های کرونا در استان کرمان به مرز 700 بیمار رسیدفوتی‌های کرونا در استان کرمان 2 رقمی شد600 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان بستری است

زینی‌وند با بیان اینکه فرمانداران از تصمیم اقتضایی با مواردی که پروتکل‌های بهداشتی رعایت نمی‌شود غفلت نکنند و بلافاصله برخورد شود افزود: اجرای طرح شهید سلیمانی مقابله با کرونا محور کار است و باید مستمر اجرا شود.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا دانش آموزان استان کرمان ویروس کرونا دانش آموزان استان کرمان رعایت پروتکل های بهداشتی استاندار کرمان استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۵۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد

ابوالفضل حمزه لوییان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سال گذشته واکسیناسیون ۱۸۵ هزار نوبت سر دام در اراک انجام شد، گفت: همچنین یک میلیون و ۹۷۳ هزار نوبت سر دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های مشترک و دامی ایمن سازی شد.

رئیس اداره دامپزشکی اراک اظهار کرد: ۴۹۵ هزار و ۵۰۳ رأس از این مقدار دام علیه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله بروسلوز و شاربن ایمن سازی، همچنین ۶۸۳۱ قلاده سگ گله، نگهبان و خانگی علیه بیماری هاری واکسینه شدند.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی در راستای مبارزه با بیماری سل از ۱۲ هزار و ۳۱۷ رأس گاو تست گرفته شده و تعداد ۹ هزار و ۳۰۴ نمونه خون برای تشخیص بروسلوز اخذ و مورد آزمایش غربالگری قرار گرفته است.

حمزه لوییان بیان کرد: در راستای کمک به اقتصاد خانوارهای روستایی و پیشگیری از انتشار بیماری نیوکاسل، سال گذشته طرح واکسیناسیون رایگان با حدود ۳۶۰ هزار دز واکسن در سه مرحله برای طیور بومی از طریق واکسن خوراکی رایگان نیوکاسل در سطح روستاهای شهرستان اجرا شد.

وی در خصوص عملکرد واحد نظارت بر فرآورده‌های خام دامی این اداره در سال گذشته نیز گفت: ۴۱ هزار و ۶۹۲ مورد بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده که در این راستا ۳۱ هزار و ۴۳۸ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف و غیر بهداشتی کشف و ضبط و ۵۱ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضائی ارجاع شد.

وی عنوان کرد: در این مدت نظارت‌های بهداشتی بر کشتار و استحصال ۱۰۵ هزار و ۸۱۰ رأس دام سبک و سنگین و ۳۷۸ هزار و ۶۷۰ قطعه مرغ گوشتی توسط کارشناسان مستقر در کشتارگاه دام و طیور این شهرستان انجام گرفته است.

رئیس اداره دامپزشکی اراک ادامه داد: در این بازه زمانی در واحد دارو و درمان ،۱۹۷ مورد نظارت بر مراکز درمانی، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، خودروهای حمل دارو، واکسن و شرکت‌های دارویی دامپزشکی انجام شده است.

حمزه لوییان گفت: صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی برای ۳ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸۴۰ قطعه جوجه یک روزه در مزارع طیور گوشتی و ۶۳۵ هزار و ۱۱۷ قطعه جوجه یک روزه تخمگذار (پولت) در مزارع پرورش پولت و ۸۵۳ هزار ۵۹۵ قطعه پولت ورودی به مزارع مرغ تخم گذار از دیگر اقدامات انجام شده توسط دامپزشکی شهرستان اراک است.

وی صدور مجوز ۷ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۴۱۳ عدد تخم چشم زده ماهی قزل آلا، انجام ۸۵ مورد بازدید بهداشتی و مراقبت فعال مزارع پرورش ماهی، انجام ۹۶۰ قطعه نمونه بردای ماهی زنده و هم چنین ۲۰۰ مورد نمونه برداری از زنبورستان های شهرستان اراک را از فعالیت‌های واحد طیور، آبزیان و زنبور عسل این اداره عنوان کرد.

کد خبر 6090705

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • شهرداری‌ها متصدی حفظ و نگهداری گلزار شهدا هستند
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • کشف روزانه ١٢ سلاح غیر مجاز در استان کرمان
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • دستگاه‌ها برای مقابله با سرقت، توپ را به زمین یکدیگر نیندازند