Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس صنف جایگاهداران کشور گفت: در نتیجه بحرانی که ناشی از اختلال در سامانه هوشمند سوخت به وجود آمد، جایگاه‌های سوخت حدود ۵۰ میلیارد تومان هزینه و زیان متحمل شدند.

اسدالله قلیزاده با بیان اینکه با بررسی گزارش‌ها از سراسر کشور و آنالیز ساعات تعطیلی جایگاه‌ها در طول روزهایی که با بحران مواجه بودیم، می‌توانیم برآوردی از میزان هزینه‌ها و زیان جایگاهداران ارائه کنیم، اظهار کرد: برخی جایگاه‌ها در چند ساعت اول به مدار توزیع به نرخ آزاد بازگشتند ولی برخی‌ها چند روز با مشکل مواجه شدند که برای آنالیز دقیق هزینه‌ها به آمار فروش بنزین و گازوئیل در طی روزهای بحران و تعداد جایگاه‌های بازگشته به مدار نرخ آزاد و هر دو نرخ به تفکیک روز و ساعت پرداختیم و برآورد ما حدود ۵۰ میلیارد تومان زیان و هزینه را نشان می‌دهد و در بخش‌هایی نظیر عدم النفع، هزینه‌های پرسنلی، تغییرات سخت افزاری و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. قابل آنالیز است.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فراورده‌های نفتی کشور درباره میزان صدمه‌های وارده به تجهیزات و هزینه‌های مربوطه گفت: فعلا به لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری مشکل جدی برای دو سطح موجود سامانه هوشمند در جایگاه‌ها یعنی کارتخوان‌های منصوبه روی نازل ها و تجهیزات سرور و شبکه‌ای در داخل جایگاه صدمات جدی به اکثریت جایگاه‌ها وارد نشده ولی در ۵۰ درصد نازل‌های موجود در سطح جایگاه‌های کشور برای بازگشت دیسپنسر به ارایه سوخت آزاد جایگاهداران مجبور شدند هزینه‌های متقبل شوند و تغییراتی در برنامه‌ها و سخت افزار موجود روی تلمبه ها داده شود.

قلیزاده با بیان اینکه البته در برخی جایگاه ها هم این تغییرات تا زمان برقراری دوباره سیستم سامانه هوشمند داده نشد و عملا جایگاه‌ها تعطیل بودند، گفت: به عبارتی روند بازگشت جایگاه‌ها به مدار توزیع با توجه به موقعیت جغرافیایی، تجهیزات آن جایگاه و مواردی دیگر متغیر بود ولی می توان گفت همه جایگاه‌ها در این خصوص متحمل زیان و هزینه شدند و این آمار با وضعیت فعلی اعلام می شود و اگر تغییرات دیگری انجام شود طبیعتا مساله تغییر می‌کند.

وی ادامه داد: بیش از ۴۰۰۰ مالک جایگاه و حدود ۷۰۰۰۰ نفر پرسنل در مدیریت بحران ایثارگرانه کوشیدند و در کنار متخصصان قرار گرفتند که اگر کمک آن‌ها نبود مدیریت شرایط امکانپذیر نمی‌شد و واقعا این اقدام همچون تلاشهای بی‌وقفه شبانه روزی آن‌ها جای تشکر و قدردانی دارد. ضمن اینکه باید عرض کنم در چند سال گذشته چنین همدلی در سطح مدیران نفتی و مدیران صنفی نداشتیم و این همدلی کار را سریعتر و سهل تر پیش برد.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فراورده های نفتی کشور با اشاره به دستور رئیس جمهوری مبنی بر جبران زیان همه ذینفعان گفت: همانطور که رییس جمهور اعلام کردند، وزیر نفت و مدیران عامل شرکت ملی پالایش و پخش دقت نظر دارند درخواست جایگاهداران نیز جبران زیانهای وارده است و ما طی مکاتبه‌ای گزارش کاملی را به مسئولین ارسال کردیم و پیشنهاد الگویی مناسب در جهت جبران زیان مطرح شده است که مرتبط با تعداد نازل‌ها، میزان فروش روزانه، میزان ساعات تعطیلی در دو بخش شهری و بین شهری قابل بحث و نتیجه گیری است.

به گفته قلیزاده همانطور که قبلا هم هشدارهای رسمی داده بودیم، باید جبران هشت سال بی توجهی به سامانه هوشمند سوخت شود چرا که بازهم ممکن است حمله سایبری یا اختلال های دیگر اتفاق بیفتند و هم اکنون نیز در حوزه سخت افزاری و کارتخوان‌های هوشمند سوخت نیز با مشکل مواجهیم و عمر مفید این دستگاهها به اتمام رسیده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: حمله سایبری سامانه سوخت پمپ بنزین سامانه هوشمند جایگاه ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد

تین نیوز

نخستین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها در کالیفرنیای آمریکا افتتاح شده که قادر است مخازن هیدروژن یک کامیون را ظرف ۱۰ دقیقه پر کند، به این معنی که این جایگاه می تواند به حدود ۲۰۰ کامیون در هر روز سوخت رسانی کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شرکت فرست المنت فیول(FirstElement Fuel) مستقر در کالیفرنیای آمریکا که در سال ۲۰۱۳ تأسیس شده است، اولین جایگاه سوخت هیدروژنی جهان را برای کامیون های تجاری در خارج از بندر اوکلند افتتاح کرد.

به نقل از آی ای، ظرفیت این جایگاه بیش از ۱۰ برابر ظرفیت جایگاه های قبلی است.

از ناوگان تراکتورهای پیل سوختی هیوندای که هر کدام ۶۸.۶ کیلوگرم هیدروژن را برای ۴۵۰ مایل برد حمل می کنند، برای انجام وظیفه بارگیری و سوخت رسانی استفاده می شود.

بنابراین کامیون های هیدروژنی از این پس می توانند در اوکلند فعالیت کنند و از این جایگاه سوختگیری خواهند کرد.

لازم به ذکر است که قرار است در کالیفرنیا از سال ۲۰۳۶ فروش کامیون هایی که از سوخت گازوئیل استفاده می کنند، به منظور کاهش آلودگی هوا ممنوع شود. با وجود اینکه تولید هیدروژن نیز برای محیط زیست آلودگی به همراه دارد، اما استفاده از سوخت هیدروژن برای به حرکت درآوردن موتورهای الکتریکی کامیون های بزرگ آلودگی کمتری نسبت به استفاده از سوخت های فسیلی ایجاد می کند. 

به همین دلیل است که هواداران محیط زیست طرفدار کامیون های بزرگی هستند که با سوخت هیدروژنی و باتری کار می کنند، چرا که آنها آلودگی کمتری ایجاد می کنند. 

گفتنی است که شرکت های کامینز، بوش، دایملر، تویوتا و ولوو نیز در حال تولید کامیون های هیدروژنی هستند.

به گفته شرکت فرست المنت فیول، این جایگاه سوخت قادر است مخازن هیدروژن یک کامیون را ظرف ۱۰ دقیقه پر کند، به این معنی که این جایگاه می تواند به حدود ۲۰۰ کامیون در روز سوخت رسانی کند.

رهبر جهانی در راه حل های ایستگاه سوخت گیری هیدروژن

هدف شرکت فرست المنت فیول ارائه هیدروژن ایمن، قابل اعتماد و خرده فروشی به مشتریان وسایل نقلیه هیدروژنی است.

این شرکت ادعا می کند که در راه حل های ایستگاه سوخت گیری هیدروژن با استقرار امکاناتی در شهرهای ایرواین، سانتا آنا و لیورمور در جهان پیشرو است.

تا دسامبر ۲۰۲۳، این شرکت ۴۱ ایستگاه خرده فروشی در سرتاسر کالیفرنیا داشت و اکنون ایستگاه های بیشتری را برای خدمات رسانی به کامیون های سنگین با نیروی هیدروژن توسعه می دهد.

تایسون اکرل، مشاور حمل و نقل پاک دفتر توسعه کسب و کار فرماندار کالیفرنیا می گوید دولت فدرال ایالات متحده هشت میلیارد دلار برای شروع سریع آنچه «اقتصاد هیدروژنی» می نامد، اختصاص داده است و انتظار دارد بودجه کافی برای ساخت ۶۰ جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها داشته باشد که که از نظر تئوری برای خدمات رسانی به ۵۰۰۰ کامیون و ۱۰۰۰ اتوبوس کافی خواهد بود.

در همین راستا در دسامبر ۲۰۲۳، شرکت های نیکولا و فرست المنت فیول یک توافقنامه قطعی ۱۰ ساله برای سوخت گیری کامیون های الکتریکی پیل سوختی هیدروژنی نیکولا در جایگاه های سوخت گیری هیدروژن فرست المنت فیول در اوکلند رسمی کردند.

تحت این مشارکت استراتژیک، فرست المنت فیول به عنوان شریک راه حل های سوختی نیکولا منصوب شده است. این همکاری مشتریان نیکولا را قادر می سازد تا به خدمات سوخت رسانی در جایگاه جدید کامیون های سنگین چند منظوره فرست المنت فیول که به صورت استراتژیک در نزدیکی بندر اوکلند قرار دارد، دسترسی داشته باشند.

این جایگاه دارای اولین خط سوخت رسانی سریع کامیون های سنگین H۷۰ در جهان برای سوخت گیری کارآمد با هیدروژن است. این جایگاه از کمیسیون انرژی کالیفرنیا تحت پروژه NorCal Zero بودجه دریافت کرده است.

جوئل ایوانیک، موسس و رئیس اجرایی فرست المنت فیول گفت: این همکاری گواهی بر تعهد ما برای تغییر صنعت حمل و نقل است و ما مفتخریم که در نیروبخشی کامیون های الکتریکی پیل سوختی هیدروژنی نوآورانه نیکولا ایفای نقش می کنیم.

وی افزود: ما مطمئن هستیم که هم افزایی بین تخصص و چشم انداز مشترک ما به تغییر شکل چشم انداز حمل و نقل پاک و پایدار کمک می کند و به سمت آینده ای با انرژی هیدروژنی حرکت می کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند