Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با تأکید بر ضرورت مشارکت اثربخش نخبگان و رسانه‌ها در جهت اقناع افکار عمومی برای ترغیب مردم به انجام واکسیناسیون و نیز پیگیری مجدانه برای تزریق دُز دوم واکسن در گیلان، کاهش ابتلا به بیماری را با رعایت جدی توصیه‌های بهداشتی توسط عموم جامعه ممکن دانست.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ دکتر اسدالله عباسی ظهر امروز (شنبه) در جلسه ستاد مدیریت کرونا گیلان با قدردانی از نمایش اقتدار جان برکفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دریای عمان و صیانت از حریم امنیت مرزهای کشور اظهار داشت: علیرغم تلاش نیروهای آمریکایی برای تغییر مسیر نفتکش به وسیله چندین بالگرد و ناو جنگی؛ با تلاش نیروهای سپاه و اجرای عملیات هلی بُرن در عرشه کشتی، عملیات دزدی دریایی و سرقت نفت ایران توسط آمریکایی‌ها ناکام ماند و افتخار دیگری برای کشور عزیزمان رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه سخنانش با قدردانی از تلاش‌های کادر درمان و عوامل اجرای طرح واکسیناسیون برای پیشگیری و کنترل کرونا ، به وجود نگرانی درخصوص موج ششم این بیماری اشاره و خاطرنشان کرد: باید ضمن رعایت دستورالعمل های بهداشتی برای پیشگیری از مواجهه با موج جدید آمادگی لازم در بخش‌های مختلف وجود داشته باشد.

استاندار گیلان بر ضرورت مشارکت نخبگان، افراد دارای تریبون، ائمه جمعه و جماعات، فرمانداران، بخشداران، دهیاران، اصحاب رسانه و ظرفیت‌های مختلف در جهت اقناع سازی افکار عمومی برای ترغیب انجام واکسیناسیون تأکید و تصریح کرد: با تأکید آیت‌الله دکتر رئیسی رئیس‌جمهوری؛ با به‌روزرسانی پروتکل‌ها باید هوشمندسازی جایگزین عادی سازی شود.

وی با تأکید بر اینکه بهبود شرایط نباید منجر به عادی انگاری شود، گفت: به منظور پیشگیری از شیوع کرونا، فاصله‌گذاری اجتماعی در حمل و نقل ریلی، هوایی، شهری و بین شهری باید اجرا شود.

استاندار گیلان بر لزوم تقویت اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و نیز استفاده از ماسک پس از واکسیناسیون ، تأکید کرد و خواستار تبیین بیشتر اقدامات پیشگیرانه توسط کارشناسان بهداشتی برای مردم از طریق برنامه‌های مختلف رسانه‌ای شد.

وی به روند بازگشایی مدارس متناسب با شرایط هر منطقه اشاره و افت تحصیلی را تهدیدی برای روند آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان از طریق فضای مجازی دانست و افزود: حفظ سلامت دانش‌آموزان، دانشجویان، اساتید و معلمان بسیار حائز اهمیت است و باید در این مسیر عدالت آموزشی رعایت شود.

دکتر عباسی با اشاره به اینکه نزدیک به 88 درصد جامعه هدف گیلان ، دوز اول واکسن و 64 و پنج دهم درصد دوز دوم را دریافت کرده‌اند، گفت: درخصوص دوز دوم باید با تلاش مضاعف به بیش از ۸۰ درصد برسیم.

وی همچنین بر ضرورت تزریق دوز سوم واکسن برای کادر درمان، افراد با سنین بالای ۶۰ سال و ایمنی ضعیف بدن براساس دستورالعمل های ابلاغی تأکید و خاطرنشان کرد: پرداخت مطالبات کادر درمان باید در اولویت باشد.

استاندار گیلان از مردم نیز خواست با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به روند کاهش بیماری در جامعه کمک کنند.

در این جلسه هریک از رئیسان کارگروه‌های ستاد استانی مدیریت کرونا به ارائه گزارشی از روند اقدامات حوزه خود پرداختند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نخبگان واکسیناسیون استاندار گیلان افکار عمومی رعایت جدی توصیه های بهداشتی تزریق د ز دوم واکسن در گیلان استاندار گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۷۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان  در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست قانون بودجه را مطالعه کرده و سهم دستگاه خود را احصا کنند.

ابوطالب شفقت با بیان اینکه صرف هزینه‌های باقیمانده سال ۱۴۰۲ تا پایان تیرماه باید پیگیری شود، اظهار داشت: مدیران همچنین لازم است همه تبصره‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ از محل منابع متمرکز در اختیار دستگاه‌های اجرایی سهم استان را مشخص کنند و نسخه‌های تهیه شده را در اختیار استانداری قرار دهند، تا بتوانیم بیشترین منابع را جذب کنیم.

استاندار لرستان اضافه کرد: مدیران باید مسئول تأمین منابع دستگاه‌ها را انتخاب کنند و از طرف استاندار نیز به زودی یک نفر مسئول تامین منابع انتخاب و منابع و تسهیلات مورد نیاز استان پیگیری خواهد شد.

شفقت تصریح کرد: تأمین منابع باید به طور جدی پیگیری شود و بخش‌های عمرانی، اقتصادی و اجتماعی پیگیری شود و حداکثر تا آخر اردیبهشت مدیران قانون بودجه را مطالعه کنند و نوع اجرای برنامه‌ریزی پیگیری شود.

وی با تأکید بر لزوم مدیریت جهادی از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار سازماندهی شده و تأمین منابع در دستور کار قرار گرفته است. اگر مدیران نسبت به راهکارها نظری بیان کنند و اگر نه باید موارد مورد نیاز استان را اجرا کنند و این اتمام حجت است.

شفقت با بیان اینکه کارکرد مدیران به عنوان کارکرد وزارتخانه مربوطه به دولت ارائه می‌شود، افزود: باید تلاش کنیم بودجه‌های دستگاه ها باید پیگیری شود و سهم استان باید گرفته شود.

وی همچنین از مدیران دستگاههای اجرایی خواست به طور منظم در جلسات شورای برنامه ریزی حاضر شوند، و افزود: اعتبارات تملک دارایی تا پایان تیرماه باید هزینه شود و در این بخش می‌توان از وزارت خانه‌ها درخواست منابع کرد.

استاندار لرستان با اشاره به اجرای موفق طرح بیمارستان نیایش ادامه داد: این طرح در دولت سیزدهم با پیشرفت بسیار خوبی اجرا شده است.

شفقت با تأکید بر اینکه مسئولان باید با سرعت و رویکرد کارشناسانه پاسخگوی استعلامات باشند، همچنین گفت: فرصت جذب منابع وجود دارد و بودجه هنوز بسته نشده است در این راستا مدیران باید برای جذب حداکثری اعتبارات تلاش کنند.

در این جلسه ۱۱ مصوبه امور زیربنایی اداره کل راه و شهرسازی تصویب شد.

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • دستورات و تاکیدات اژه‌ای در راستای اقناع افکار عمومی