Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع مطلع از سفر رهبر سابق جنبش فتح به مسکو پیش از سفر مقرر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به روسیه خبر دادند.

به نوشته روزنامه الأخبار، درحالی که منابع اخیرا از سفر محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به روسیه طی ماه سپتامبر خبر داده بودند؛ منابع مطلع اعلام کردند که محمد دحلان، از رهبران سابق فتح که با عباس دارای اختلاف است و به دنبال جانشینی اوست به مسکو سفر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع مطلع در این باره گفتند که دحلان در جریان این سفر فوری با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه دیدار و گفت‌وگو کرده است.

این منابع همچنین تاکید کردند که دحلان امیدوار به احیای شانس خود برای جانشینی محمود عباس از طریق آشتی در جنبش فتح و حمایت روسی و عربی است.

طبق این گزارش، سفر دحلان به مسکو خشم افراد نزدیک به محمود عباس در جنبش فتح را برانگیخته است و این افراد اعلام کردند که این اقدام دحلان با هدف تخریب تلاش‌های محمود عباس صورت گرفته است.

الاخبار در ادامه نوشت که هیئت جریان اصلاح به ریاست دحلان سه شنبه گذشته به مسکو سفر کرد و اعضای این هیئت با لاوروف دیدار و با وی درباره موضوعات مختلف و در رأس آنها آشتی میان اعضای جنبش فتح، وضعیت فعلی فلسطین و نتایج آن پس از کنار رفتن محمود عباس رایزنی کردند.

طبق این گزارش، برخی اعضای جنبش فتح معتقدند که این سفر در راستای بهبودی وجهه دحلان و تاکید بر این مسأله صورت گرفته است که او فردی قوی و حاضر در عرصه عربی و بین‌المللی بوده و از حمایت روسی، عربی و شاید آمریکا برای جانشینی محمود عباس در پست ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین و سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) برخوردار است.

در همین حال، منابع نزدیک به دحلان به الاخبار گفتند که این سفر ممکن است یک بعد امنیتی نیز داشته باشد، و با حضور شرکت واگنر روسیه در منطقه شمال آفریقا، به ویژه کشور مالی در ارتباط باشد؛ چراکه درباره تبادل اطلاعات امنیتی و تجهیزات نظامی در این باره صحبت می‌شود.

محمد دحلان، رئیس امنیتی سابق فتح و دشمن محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، در سال ۲۰۱۱ با خلاصی پیدا کردن از یک مجازات حبس به ابوظبی رفت و در آنجا سریعا به عنوان مشاور ولیعهد بن زاید استخدام شد. دحلان اکنون در یک امارت ساحلی در ابوظبی زندگی می‌کند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تشکیلات خودگردان فلسطین محمود عباس جنبش فتح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاکان فیدان: ترکیه آماده است بین اسرائیل و فلسطین به عنوان ضامن عمل کند

وزیر امور خارجه ترکیه گفت، آنکارا در قبال فلسطین از بازگشت به مرزهای ۱۹۶۷ و راه حل دو دولتی حمایت می‌کند و آماده ایفای نقش به عنوان ضامن برای فلسطین است.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش روزنامه ترکیه‌ای «ینی شفق»، «هاکان فیدان»، وزیر امور خارجه ترکیه امروز (شنبه) ادعا کرد: چنانچه آنکارا به عنوان یک ضامن برای فلسطین عمل کند اسرائیل احساس آسودگی بیشتری خواهد کرد.

به نوشته این روزنامه ترکیه‌ای هاکان فیدان اظهار کرد: «ما حامی بازگشت به مرزهای ۱۹۶۷ و راه‌حل دو دولتی هستیم. ترکیه آماده است تا به عنوان یک ضامن عمل کند. ما از همان ابتدا در این باره حرف زده‌ایم. در صورت ضمانت کردن ترکیه، هم اسرائیل و هم فلسطین احساس آسودگی خواهند داشت.»

فیدان یک هفته پیش با «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و سامح شکری، وزیر خارجه مصر که به ترکیه سفر کرده بودند دیدار کرد.

پیشتر یک رسانه عربی با اشاره به سفر هنیه به ترکیه گزارش داد آنکارا در تلاش است میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی وساطت کند و جای مصر و قطر را بگیرد.

کانال وساطت ترکیه به‌طور مستقیم تحت اشراف و نظارت رجب طیب اردوغان خواهد بود و او از طریق روابط خود تلاش خواهد کرد که به توافقی نهایی برای پایان دادن به جنگ غزه دست یابد.

مقاومت فلسطین به رهبری جنبش حماس، هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصر بفردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» انجام داد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از یک وقفه یک هفته‌ای جمعه اول دسامبر بار دیگر از سر گرفته شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقدیر مردم غزه از جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در جهان
  • دیدار مهم سران گروه‌های مقاومت فلسطین
  • بیش از ۶۰۰ نفر در جنبش دانشجویی ایالات متحده دستگیر شدند
  • هاکان فیدان: ترکیه آماده است بین اسرائیل و فلسطین به عنوان ضامن عمل کند
  • عکس/ جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در پاریس
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • حماس: فعالیت آنروا باید زیرنظر سازمان ملل ادامه یابد
  • توصیه محمد معتمدی برای استفاده از صنایع دستی + فیلم
  • العربیه: مصر به اسرائیل پیشنهاد ازسرگیری مذاکرات در مقابل تعلیق عملیات رفح را داد
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر