Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار بوشهر با اشاره به ساخت چند مرکز درمانی و بیمارستان در نقاط مختلف استان گفت: تکمیل، آماده‌سازی و بهره‌برداری از این پروژه‌های درمانی یکی از اولویت‌های استان بوشهر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، احمد محمدی‌زاده ظهر امروز در بررسی مراکز درمانی در حال ساخت از سوی بخش خصوصی با بیان اینکه استان بوشهر در شاخص‌های درمانی دچار عقب‌ماندگی است اظهار داشت: باید این عقب‌ماندگی درمانی با سرعت بیشتر جبران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از ساخت چند واحد درمانی در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بخشی از این مراکز درمانی مانند بیمارستان فاطمه زهرا (س)  در جوار بیمارستان شهدای خلیج‌فارس، دولتی هستند که این واحد با مشکلات بودجه‌ای مواجه است.

استاندار بوشهر یکی دیگر از واحدهای درمانی در حال ساخت را بیمارستان 17 شهریور دشتستان دانست و خاطر نشان کرد: این مرکز درمانی در حال ساخت است و بیمارستان عسلویه هم به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

محمدی‌زاده با بیان اینکه به موازات این بیمارستان‌ها هم چند درمانگاه تخصصی در قالب مراکز درمانی پیشرفته کلینیک و دی کلینیک در سطح استان بوشهر در حال ساخت هستند خاطر نشان کرد: این واحدهای درمانی پیشرفته در شهرهای بوشهر، گناوه، عالیشهر، کنگان و دیگر نقاط استان بوشهر با مشارکت بخشی خصوصی و دولتی در حال ساخت هستند.

وی تسریع در تکمیل، آماده‌سازی و بهره‌برداری از این پروژه‌های درمانی را یکی از اولویت‌های استان بوشهر دانست و تصریح کرد: اکنون 3 بیمارستان توسط بخش خصوصی در استان بوشهر در حال اجرا است که تسریع در روند پیشرفت این مراکز درمانی با حمایت‌های ویژه از جمله پرداخت تسهیلات اعتباری در دستور کار قرار دارد .

استاندار بوشهر با بیان اینکه تسریع در تکمیل کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی بوشهر یکی از ضروریات است افزود: از سرمایه‌گذاران بخش درمانی حمایت ویژه می‌شود و راهکارهای لازم برای تسریع در تکمیل آنها در دستور کار قرار دارد که بر اساس برنامه مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به کمبود پزشکان متخصص در شهرهای مختلف استان بوشهر خاطر نشان کرد: استان بوشهر تعداد متخصصان پزشکی استخدامی آن کم است و اکثر نیازهای تخصصی از طریق پزشکان طرحی تأمین می‌کند.

سعید کشمیری ماندگاری پزشکان را یکی از ‌مشکلات مهم دانست و بیان کرد: وزارت بهداشت و درمان در این مورد با طرح‌هایی مانند ماندگاری و پرداخت حق بیتوته سعی کرده که انگیزه بیشتری برای حضور پزشکان در نقاط محروم و کم برخوردار فراهم کند.

بهبود زیرساخت‌های درمانی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه مسئولان داردورودی بیماران بخش کرونایی مراکز درمانی استان بوشهر صعودی شد+فیلم110 تخت به ظرفیت درمانی استان بوشهر افزوده می‌شود + فیلم

وی با بیان اینکه اکنون برخی از شهرهای استان بوشهر با کمبود تخصص پزشکی مواجه است افزود: کمبود متخصص در استان بوشهر در برخی رشته‌‌های پزشکی از جمله بیهوشی وجود دارد و در ایام کرونا به متخصص داخلی و عفونی، ریه و ای. سی.یو نیاز شدید بود ولی اکنون فصل توزیع متخصص است و فارغ‌التحصیلان جدید که متعهد به خدمت در استان بوشهر هستند معرفی می‌شوند و طبق نیازسنجی بین شهرهای مختلف استان توزیع می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به روند احداث کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی در بوشهر افزود: این مرکز درمانی با مشارکت بخش خصوصی در حال ساخت است و تلاش می‌شود فاز نخست آن امسال به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/190/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان بوشهر استاندار بوشهر استان بوشهر استان بوشهر مراکز درمانی بهره برداری حال ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۷۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است

موسوی عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه در حال حاضر روند ساخت وساز پروژه های نهضت ملی مسکن در مقایسه با سال های گذشته با استفاده از ظرفیت های مردمی رشد مناسبی داشته است گفت: استفاده از ظرفیت های مردمی می تواند روند ساخت وساز را گسترش دهد و دولت باید براساس شعار سال مشارکت های مردمی را در اولویت برنامه های خود قرار دهد.

وی افزود: دولت در حال حاضر این برنامه را در خصوص پروژه های مسکونی اجرایی کرده‌ است و با مشارکت بخش خصوصی و ظرفیت های مردمی اقدام به اجرای پروژه های ویلایی کرده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: عرضه زمین و پرداخت تسهیلات ساخت از سوی بانک ها می تواند بازار مسکن را تقویت کند و تولید مسکن را افزایش  دهد.

وی افزود: امیدواریم همکاری بانک ها در این بخش تقویت شود تا متقاضیان و مردم هم در این بخش پای کار بیایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • فرودگاه بین‌المللی کربلا اوایل 2025 افتتاح می‌ شود
  • افتتاح فرودگاه بین‌المللی کربلا در سال ۲۰۲۵
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی