Web Analytics Made Easy - Statcounter

۴۷ نفر از دانش‌آموزان برتر کشور، جایزه البرز را دریافت کردند. خانواده شهید لندی در مراسم جایزه البرز ۱۴۰۰ نیز مورد قدردانی قرار گرفتند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم تقدیر از 47 نفر از دانش‌آموزان برتر کشور که حائز دریافت جایزه البرز 1400 شدند، روز گذشته در هتل ارم با حضور حجت‌الاسلام خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام سید مهدی خاموشی در  این مراسم ضمن تبریک به این دانش‌آموزان، یاد و خاطره واقف محترم  زنده‌یاد البرز که تمامی اموال خود را وقف کرد را گرامی داشت و با بیان اینکه مجاهده با مال و نفس کلید بهشت و راه رستگاری انسانها است، گفت: واقف محترم یعنی زنده‌یاد البرز با اموال خویش مجاهدت کرد و امروز پرچم این امر خیر و فرهنگی را او برافراشته است.

رییس سازمان اوقاف با بیان اینکه زنده یاد البرز تمامی اموال و حتی کالبد خویش را وقف کرد، افزود: این واقف نگاه بلندی به مسأله وقف داشته و جایزه علمی را وقف کرده که فوائد آن برای آیندگان نیز باقی مانده است و فقط برای سال بعد از رحلت برنامه‌ریزی نداشت بلکه نگاهی بلند‌مدت در این خصوص ایجاد کرد.

خاموشی از افزایش دو برابری جوایز سال آینده بنیاد فرهنگی البرز خبر داد و گفت: شما آینده‌سازان این کشور هستید و جامعه را باید بسازید و باید برای پیشرفت کشور نقشه جامعی داشته باشید تا شاهد رشد و ارتقا باشیم.

شهید لندی راه ابدی خود را انتخاب کرد

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، یاد شهید لندی را گرامی داشت و در حضور خانواده معظم این شهید والامقام گفت: شهید لندی، دانش‌آموز فداکاری است که ایشان نیز راه خود را انتخاب کرد و برای ابدیت جان خود را نثار کرد. توصیه می‌کنم که دانش‌آموزان، خداوند را در کارهای خود در نظر بگیرید و با علم و دانش ضمن خدمت، به کمال و معنویت دست یابید.

در این مراسم از 47 نفر از دانش‌آموزان برتر تقدیر به‌عمل آمد و نوبل ایرانی را دریافت کردند. همچنین خانواده شهید لندی نیز مورد قدردانی قرار گرفتند.

ضرورت ترویج اندیشه زنده‌یاد البرز برای حضور واقفین در عرصه علمی

حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیر‌کل جایزه البرز در این مراسم با اشاره به اقدام قابل‌توجه زنده‌یاد البرز گفت: در ایران از دیرباز زنان و مردان فرهیخته و نیکوکاری بوده‌اند که داشته‌ها و اموال خود را انفاق و صرف امور خیر و خدمات مختلف اعم از اطعام مساکن، کمک به ایتام، کمک به درمان بیماران و غیره می‌کردند و زنده‌یاد البرز نیز یکی از همین نیکوکاران بود که وقف علمی و فرهنگی را ایجاد کرد و کار بسیار بزرگی را رقم زد.

دبیرکل جایزه البرز با بیان اینکه اهتمام و تلاش لازم برای برگزاری مراسم ملی جایزه البرز با شأنیتی متناسب با منزلت نخبگان فرهیخته این مرز و بوم صورت گرفته است، افزود: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته گامی مؤثر در جهت تعالی کشورمان برداشته باشیم.

وی جایزه البرز را برخاسته از ایمان، انگیزه و اراده دانست و گفت: بی‌شک این جایزه که بیش از نیم‌قرن از اعتلای آن می‌گذرد، راهنما و شوق‌آفرین است و موجب تقویت روحیه و اراده دانش‌پژوهی جامعه علمی می‌شود. قطعاً این رسالت عظیم با حمایت و یاری انسان‌های فرهیخته که دل در گرو فرهنگ و تمدن ایران عزیز دارند محقق شده است.

دبیر‌کل جایزه البرز بنابر گفته واقف خیر‌اندیش مرحوم البرز، به‌نوعی نوبل ایرانی برشمرد و گفت: این جایزه نشأت گرفته از اندیشه و نیت پاک زنده‌یاد حسینعلی البرز است. مرحوم البرز در سال 42 شمسی همه اموال خود را با تأسیس بنیاد فرهنگی البرز به منظور توسعه فرهنگ علم و دانش و حمایت از دانشمندان، مخترعان، دانشجویان و دانش‌آموزان برتر کشور وقف کردند تا برای تسکین آلام بشری، رفاه زندگی انسانی و ارتقای حیثیت ایرانی در جامعه جهانی، عزت و افتخار کسب کنند و حال بیش از نیم قرن از اقدامی که مرحوم البرز بنا نهاده می‌گذرد و تاکنون چندین هزار نفر از نخبگان و پژوهندگان علمی و فرهنگی مورد تشویق و حمایت این بنیاد قرار گرفته‌اند.

به گفته ارشدی، امروز جامعه ما بیش از هر زمان دیگری نیازمند ترویج ایده و اندیشه شخصی همانند زنده‌یاد البرز است تا خیران و واقفین بیشتری در مسیر پیشرفت علمی گام بردارند تا از این رهگذر، شاهد شکوفایی هر چه بیشتر استعداد نخبگان علمی کشور و اعتلای نام ایران عزیز باشیم.

جایزه البرز نقش مهمی در اعتلای هویت ملی کشورمان دارد

وی افزود: امروز جایزه البرز نقش مهمی در اعتلای هویت ملی کشورمان دارد چراکه این جایزه دارای سابقه‌ای طولانی، فراگیر در کل کشور و فارغ از سن، جنسیت، قومیت و موقعیت جغرافیایی از میان تمامی آحاد جامعه (دانش‌آموزان تا دانشمندان) در خود جای داده است.

ارشدی تصریح کرد: جایزه البرز به دلیل ماهیت و بنیان وقفی خود، ریشه در اعتقادات دینی مردم دارد؛ از این‌رو اعتبار‌دهی مناسب به این جایزه موجب ارتقای سطح علمی کشور از طریق تشویق نوجوانان و جوانان به تحصیل علم و تجلیل از مقام عالم خواهد شد.
 
مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به شیوه اجرای نیت واقف از طریق برگزاری سالانه همایش‌های ملی در دو بخش دانش‌آموزی و دانشگاهی اشاره کرد و افزود: در سال جاری مقارن با پنجاه و نهمین سالگرد تأسیس بنیاد البرز، مراسم جایزه البرز 1400 در بخش دانشگاهی با هدف تجلیل از 47 نفر از دانشمندان، نوآوران، دانشگاهیان و حوزویان برتر سراسر کشور در روز جمعه 19 شهریور ماه برگزار  شد و تمهیدات برگزاری جایزه البرز  در بخش دانش‌آموزی نیز با هدف تقدیر از دانش‌آموزان برتر پایه‌های متوسطه نهم و دوازدهم سراسر کشور در رشته‌های ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و معارف اسلامی، فنی و حرفه‌ای و کار و دانش مورد توجه قرار گرفت.

وی به آیین داوری و انتخاب جایزه البرز 1400 دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: بعد از فرایند انتخاب و ثبت در سامانه از سوی ادارت استانی،  بیش از 30 نفر از چهره‌های علمی و اساتید و معلمان پیشکسوت و ممتاز کشور به داوری پرداختند که 59 نفر از سراسر کشور در رشته‌های ذکر شده انتخاب شده‌اند که امیدواریم این افراد بیش از پیش در عرصه‌های علمی و فرهنگی برای اعتلای ایران عزیز بدرخشند.

دبیرکل جایزه البرز یادوخاطره زنده یاد حسینعلی البرز را گرامی دانست و از سازمان‌های همکار اعم از اوقاف و امور خیریه، بنیاد ملی نخبگان، وزارت آموزش و پرورش، ادارات کل استانی آن وزارتخانه و سازمان استعدادهای درخشان که در راستای تعیین برگزیدگان همراهی و همکاری داشته‌اند تقدیر کرد.

در ادامه این مراسم، دکتر خلیلوند نیز به‌عنوان یکی از افرادی که جایزه البرز را سال 56 شمسی  دریافت کرده به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: این جشنواره‌ها و جایزه‌ها یادآور خاطره‌های خوب خدمت است.

وی اقدام زنده‌یاد البرز را در جهت خدمت به کشور دانست و گفت: مرحوم البرز اهتمام به رشد علمی و فرهنگی را درک می‌کرده و برای این منظور این جایزه علمی و فرهنگی را بنا نهاده است.

وی از دانش آموزان و برگزیدگان خواست تا قدر و منزلت جایزه کسب شده را بدانند و در راستای حفظ و ارتقا جایگاه علمی تلاش کنند.

آغاز همکاری‌ مشترک بنیاد البرز و پردیس علوم دانشگاه تهران / ارشدی: بنیاد البرز پیشگام تفکر وقف علمی است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان اوقاف وقف سازمان اوقاف وقف دانش آموزان برتر بنیاد فرهنگی البرز زنده یاد البرز علمی و فرهنگی مرحوم البرز نفر از دانش دانش آموزی شهید لندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۷۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده

رئیس دانشگاه تهران در دیدار با معاون پژوهش و تحول علمی وزیر علوم عراق از پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با معاون پژوهش و تحول علمی وزیر علوم عراق که در محل دفتر رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: مشترکات فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی بین مردم ایران و عراق موجب شده است که ما فارغ از مرز‌های جغرافیایی ایران و عراق، این دو کشور را به عنوان یک امت مشترک و ملت واحد تلقی کنیم و پیشرفت‌های عراق را پیشرفت‌های خود می‌دانیم. سیاست جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری علمی با کشور‌های همسایه بویژه کشور عراق است و کشور دوست و برادر عراق را اولویت اول دانشگاه تهران در توسعه تعاملات علمی و دانشگاهی می‌دانیم.

مقیمی از ترسیم نقشه راه تعاملات علمی بین‌المللی در دوره جاری مدیریتی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: در این نقشه راه، اولویت اصلی ما به کشور‌های منطقه اختصاص پیدا کرده است. همچنین ساختاری را برای ایجاد شعبه‌های دانشگاه تهران در خارج از مرز‌های جغرافیایی ترسیم کرده و سه خوشه اصلی شعب شامل شعبه‌های مربوط به حوزه کشور‌های خاورمیانه و آفریقا، خوشه کشور‌های حوزه اوراسیا و خوشه شبه قاره هند را به تصویب هیأت امنای دانشگاه تهران رسانده‌ایم.

وی از افتتاح شعبه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در آفریقای جنوبی همزمان با سفر آتی رئیس‌جمهور کشورمان به این کشور خبر داد و گفت: شعبه دانشگاه تهران در کشور گرجستان راه‌اندازی شده و پذیرش دانشجو در این شعبه آغاز شده است و شروع به کار این شعبه دانشگاه تهران را به زودی شاهد خواهیم بود. در دوبی نیز شعبه دانشگاه تهران در حال شکل‌گیری است و بر اساس مذاکرات با مقامات هندوستان، به زودی شعبه دانشگاه تهران در دهلی نو تأسیس خواهد شد.

رئیس دانشگاه تهران با اعلام اینکه اولین اقدام دانشگاه تهران در 2.5 سال اخیر تلاش برای ایجاد شعبه دانشگاه در کشور دوست و برادر عراق بوده است، به همکاری‌ها و مراودات گسترده دانشگاه تهران با دانشگاه‌های عراق و امضا و مبادله تفاهم‌نامه‌هایی با این دانشگاه‌ها اشاره کرد و بیان داشت: با وجود همه این تعاملات، هدفگذاری اصلی دانشگاه تهران در عراق ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه در شهر نجف اشرف و گسترش شعب در دیگر شهر‌های عراق است. رویکردمان در خصوص شعبه عراق با شعب سایر کشور‌ها کاملاً متفاوت است و هدفمان این است که رشته‌های مورد نیاز دولت و مردم عزیز عراق در این شعبه راه‌اندازی شوند.

رئیس اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران، با اشاره به اینکه دانشگاه‌های برتر ایران منتظر هستند تا بر اساس نتیجه راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نسبت به گسترش فعالیت‌های خود در عراق جدی‌تر عمل کنند، سرعت‌بخشی برای صدور مجوز‌های لازم در خصوص راه‌اندازی این شعبه دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق فصل جدیدی در روابط علمی و دانشگاهی دو کشور ایجاد می‌کند. تفاهم‌نامه‌ای حقوقی به منظور تأمین فضای فیزیکی و برخی دیگر از خدمات مورد نیاز برای شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، با یک سرمایه‌گذار عراقی منعقد کرده‌ایم که بر این اساس ساختمان مناسبی نیز برای شعبه عراق اختصاص پیدا کرده و استاندارد‌های مدنظر وزارت علوم عراق در آن اعمال می‌شود.

مؤسس و رئیس کرسی کارآفرینی یونسکو در آسیا و اقیانوسیه، از آمادگی این کرسی و دانشگاه تهران به منظور توسعه فعالیت‌ها در حوزه‌های کارآفرینی، مهارت‌ورزی دانشجویان، اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های دانشگاه تهران با دانشگاه‌های کشور عراق و استقرار شعبه شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در عراق با محوریت شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف خبر داد و از معاون وزیر علوم عراق خواست تا تعدادی از اساتید برجسته و تراز اول دانشگاه‌های عراق را برای عضویت هیأت علمی وابسته دانشگاه تهران در شعبه نجف اشرف معرفی نماید تا پس از بررسی پرونده علمی آنها، در دستور کار هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشگاه تهران قرار گیرد.

الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور یحیی بوذری‌نژاد مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق، عبدالرضا سیف رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و حمید زارع رئیس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: در حال حاضر بیش از 600 دانشجو از کشور عراق در حال تحصیل در دانشگاه تهران هستند که بیش از 80 درصد آن‌ها در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند.

معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، تمرکز دانشگاه تهران در توسعه روابط با عراق را ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف دانست و افزود: بر اساس رشته‌هایی که در شعبه عراق راه‌اندازی می‌شوند و با توجه به اینکه اساتید در این شعبه به دو زبان عربی و انگلیسی تدریس خواهند کرد، در حال شناسایی و انتخاب اساتید دانشگاه تهران برای تدریس در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف هستیم.

یحیی بوذری‌نژاد، مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق نیز از رشته‌های گروه‌های مدیریت، حقوق نفت و گاز، زیست‌شناسی، بیوتکنولوژی، مهندسی کامپیوتر، علوم سیاسی و ... به عنوان رشته‌های اولویت‌دار برای راه‌اندازی در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نام برد و با ابراز امیدواری نسبت به انجام اولین دوره پذیرش دانشجو در این شعبه برای سال تحصیلی آینده، بیان داشت: در این شعبه علاوه بر بهره‌گیری از ظرفیت استادان دانشگاه تهران، از همکاری استادان تراز اول دانشگاه‌های عراق نیز استفاده خواهیم کرد.

لبنا خمیس مهدی، معاون پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق نیز با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه تهران، از معاونت پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق به عنوان یک نهاد راهبردی و به مثابه ستون فقرات این وزارتخانه با ماموریت‌هایی نظیر مسئولیت تمام امور مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های عراق، رتبه‌بندی مجلات علمی عراقی، رصد وضعیت دانشگاه‌های عراق در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی، رصد مقالات و آثار علمی دانشگاه‌های عراق، بررسی توافق‌نامه‌های بین دانشگاه‌های عراق با دانشگاه‌های دیگر کشورها، بازنگری و بروز رسانی سرفصل‌های دروس دانشگاهی و ... نام برد.

معاون وزیر علوم عراق همچنین با استقبال از تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، بیان داشت: پرونده ایجاد این شعبه را پس از مطالعه دقیق، به بخش مربوطه در وزارت علوم عراق ارجاع داده‌ایم. تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف یک اولویت برای ما محسوب می‌شود و شخص وزیر علوم عراق کاملاً در جریان تأسیس این شعبه قرار دارد؛ بنابراین با تسریع در بررسی پرونده، امیدواریم به زودی شاهد نهایی شدن تأسیس این شعبه دانشگاهی در عراق باشیم.

سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در بخش دیگر این نشست، با اشاره به حضور دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها دانشگاه‌های ایرانی حاضر در میان 10 دانشگاه برتر خاورمیانه بر اساس آخرین رتبه‌بندی بین‌المللی سایمگو، خاطرنشان کرد: دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران تفاهمی دارند که فعالیت‌های بین‌المللی مشترکی را رقم زنند.

وی از برگزاری جشن یک هزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت آموزش عالی در جهان در خرداد ماه از سوی دانشگاه تهران خبر داد و بیان داشت: هر چند 90 سال از قدمت ساختمان‌ها و مکان فعلی دانشگاه تهران وجود دارد می‌گذرد، اما سیر تکامل دانشگاه تهران بیانگر این است که قدمت دانشگاه تهران بسیار فراتر از 90 سال است. یونسکو در سال 2017 میلادی دانشگاه جندی شاپور را با قدمت 1750 سال به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در ایران معرفی کرده است و شورای عالی انقلاب فرهنگی در فروردین ماه 1403 مصوب کرد که دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت آموزش عالی در ایران است.

رئیس ستاد بزرگداشت 1757 سال سنت دانشگاهی ایران با دعوت از هیأت عراقی و رؤسای دانشگاه‌های برتر عراق برای حضور در آئین افتتاح این بزرگداشت که خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست رئیس‌جمهور کشورمان، مأموریت ویژه‌ای را برای فعالیت‌های ارتقای نقش دانشگاه در تمدن‌سازی برعهده دانشگاه تهران قرار داده است، افزود: دانشگاه تهران در طول سال‌های فعالیت خود 700 تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های معتبر دنیا منعقد کرده است و 8 خرداد ماه 1403 مراسم باشکوهی با حضور رؤسای دانشگاه‌های مهم دنیا و شخصیت‌های بین‌المللی در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران دارای نزدیک به 50 هزار دانشجو، 2200 عضو هیأت علمی دائم و 4 هزار عضو هیأت علمی پاره وقت است، گفت: اکثر اساتید دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند و بیش از 100 عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در دانشگاه‌های کشور‌های اروپایی در حال گذراندن فرصت مطالعاتی یا تدریس فصلی در دانشگاه‌های معتبرآمریکا و کانادا هستند؛ بنابراین دانشگاه تهران بخاطر قدمت و پایداری خود و با اتکا به اعضای هیأت علمی توانمند توانسته است در دنیا بدرخشد و دانشگاه‌های غربی نیازمند ظرفیت‌های علمی و توان اساتید ما هستند.

در پایان این دیدار، هدایایی به رسم یادبود از سوی رئیس دانشگاه تهران به لبنا خمیس مهدی معاون پژوهش و تحول علمی عراق و هیأت همراه ایشان متشکل از مدیران کل و رؤسای ادارات این معاونت تقدیم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزیدگان رویداد دانشجویی و دانش‌آموزی «گیم‌تایم» معرفی شدند
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی