Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین: معاون خدمات شهری شهرداری تهران از آماده باش و فعالیت ۱۰ هزار نیروی خدمات شهری و هزار نفر از عوامل اجرایی در روزهای بارانی شهر تهران خبر داد و گفت:از لحظه شروع بارش‌ها در سه روز اخیر عوامل خدمات شهری که تعداد آن به ۱۰ هزار نفر می‌رسد همراه با هزار نفر عوامل اجرایی در سطح شهر به صورت شبانه روزی و با تمام امکانات و تجهیزات مشغول فعالیت هستند و هیچ‌گونه رودخانه، کانال و مسیل اصلی دچار آبگرفتگی و انسداد نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغر عطایی افزود: در بعضی نقاط شهر تهران انهار فرعی به صورت موضعی دچار آبگرفتگی شده، که بسیار طبیعی است. عوامل شهرداری به سرعت این آبگرفتگی‌های فرعی را برطرف کرده‌اند. بعضی از نقاط انهار فرعی نیاز به کار عمرانی جزئی دارد که بعد از بارش‌ها این نقاط توسط مسئولان منطقه‌ای و نواحی شهرداری شناسایی و احصا خواهد شد و پس از اتمام بارش‌ها به سرعت ترمیم خواهد شد.

او با بیان این که زمان بارش، آبگرفتگی‌های جزئی اتفاق می‌افتد، گفت: عوامل نظارتی و اجرایی، کارشناسان و... در مناطق و نواحی حضور دارند و سریع آبگرفتگی‌ها را برطرف می‌کنند. ضمن این که لایروبی‌ها و پاکسازی مسیل‌ها و کانال‌های اصلی و انهار فرعی کماکان به صورت مستمر انجام می‌شود.

معاون شهردار تهران با اشاره به این که پاییز فصل برگ‌ریزان است، اضافه کرد: انهار فرعی دچار گرفتگی ناشی از برگریزان می‌شود و عوامل مناطق و نواحی، نهرها را به سرعت پاکسازی می‌کنند.

آمادگی کامل منطقه۹ برای مقابله با بارش‌ها

شهردارمنطقه ۹ درباره تمهیدات این منطقه برای مقابله با آبگرفتگی معابر، گفت: باتوجه به آغاز فصل بارش ها در پایتخت، نیروهای دمات شهری منطقه، با لایروبی انهار روباز و بسته، مسیل ها و قنوات با آمادگی کامل به مقابله با آب ماندگی ها در مبادی و شریان های ورودی شهر تهران رفته است.

محمد جواد خسروی افزود: در همین راستا و طی برنامه ریزی های انجام شده نسبت به لایروبی و پاکسازی کانال ها و انهار سرپوشیده، براساس برنامه زمان بندی شده به صورت مستمر و روزانه بدون وقفه اقدام شده است.

او همچنین گفت: اکیپ های اجرایی خدمات شهری منطقه و نواحی این آمادگی را دارند تا در نقاط آبگیر شناسایی شده در حین و بعد از بارندگی اقدامات لازم را به منظور تسهیل در تردد شهروندان در اسرع وقت انجام دهند که در این راستا و با شروع بارش ها شاهد تردد روان در معابر و شریان های منطقه۹ هستیم.

خللی درتردد شهروندان شرق تهران و منطقه 8 ایجاد نشد

شهردار منطقه ۸ هم از اجرای تمهیدات ویژه همزمان با بارش‌های پاییزی جهت جلوگیری از آبگرفتگی معابر، در شرق تهران خبر داد.

فاطمه تنهایی گفت: همزمان با فرارسیدن فصل بارندگی به منظور جلوگیری از بروز آب گرفتگی معابر و در راستای ضرورت تسهیل در تردد شهروندان، تمامی کانال‌ها، قنوات و انهار سطح منطقه لایروبی و پاکسازی شد.

او به آمادگی کامل نیروهای خدماتی اشاره کرد و افزود: به منظور رفاه حال شهروندان، نیروهای خدماتی منطقه ۸ در آمادگی کامل به سر می‌برند تا از بروز هر گونه آب گرفتگی در روزهای بارندگی جلوگیری کنند.

شهردار منطقه ۹ گفت: همچنین در نقاط حساس و آبگیر، ماشین‌های ۱۳۷ مستقر شده است و به صورت مدوام مدیران حوزه خدمات شهری و اجرایی کنترل مستمر در سطح نواحی را دارند. همچنین در محدوده میدان قمر بنی هاشم «ع»، بزرگراه شهید سلیمانی، خیابان شهید ثانی، میدان نبوت، خیابان مدنی، خیابان دماوند، کرمان و اتوبان باقری و … تمامی نیروهای اجرایی در آماده باش کامل قرار دارند.

او گفت: همچنین مشارکت شهروندان در عدم تخلیه زباله و نخاله‌های ساختمانی در انهار و مسیل‌ها؛ مانع از بروز آب گرفتگی به ویژه در فصل بارندگی می‌شود.

پایش و رصد مستمر نقاط آبگیر منطقه ۲

شهردار منطقه ۲ تهران هم با اشاره به اقدامات انجام شده در این منطقه برای جلوگیری از آبگرفتگی خیابان‌ها و معابرگفت: با تمهیدات پیش بینی شده در ماه‌های گذشته و اقدامات انجام شده برای رفع نقاط آبگیر و لایروبی مسیل‌ها و انهار، بحران‌های احتمالی ناشی از بارندگی‌های دو روز گذشته مدیریت شد.

مهدی صالحی، به پایش و رصد مستمر نقاط آبگیر اشاره کرد و افزود:با توجه به پیش بینی  بارش‌های فصلی، اقدامات لازم از سوی مدیریت شهری منطقه انجام و آب‌های سطحی ناشی از بارندگی‌های دور روز گذشته  به سهولت و سرعت در مسیر کانال‌های جمع آوری کننده هدایت شد.

او افزود: همزمان با آغازبارندگی، تیم‌های امور شهری و پاکسازی مسیل‌ها نیز در آماده باش هستند و با  پایش‌های مستمر از هرگونه آبگرفتگی پیشگیری شد.

شهردار منطقه۲با اشاره به پیش بینی‌های صورت گرفته در مدیریت بارش های فصلی گفت: با آمادگی کامل معاونت خدمات شهری و محیط زیست و نواحی ۹گانه، نقاط آبگیر شبکه بزرگراهی، معابر اصلی و فرعی  شناسایی و با احداث چاه جذبی، تغییر مسیر انهار و همچنین نصب دریچه‌های زباله گیرو... و. نقاط آبگیر رفع شد و به رغم بارش مستمر تا کنون هیچ‌گونه مشکلی در منطقه وجود نداشته و تردد در بزرگراه ها و معابر روان است.

صالحی با اشاره به اینکه پاکسازی و لایروبی مسیل‌ها و کانال‌های فرعی و اصلی از مهمترین اقداماتی است که به صورت مستمر و منظم در حال اجراست، افزود: در همین راستا لایروبی و پاکسازی ٣٠ کیلومتر مسیل و ۵٠ کیلومتر کانال اصلی و ۱۳۰ هزار متر طول کانال های فرعی با استفاده از عوامل کارگری، ماشین آلات و ادوات سنگین انجام شد.

او با تاکید بر ضرورت مشارکت شهروندان در خصوص عدم تخلیه زباله‌های شهری در انهار و کانال‌های عبوری برای جلوگیری از آبگرفتگی معابر، گفت: با توجه به اینکه مدیریت شهری تمهیدات لازم را پیش‌بینی کرده است ولی همچنان از طریق سامانه های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ آماده دریافت نظرات و نقطه نظرات شهروندان است.

جلوگیری از طغیان احتمالی مسیل‌ها در منطقه ۴

شهردار منطقه ۴ نیز با بیان اینکه با آغاز بارش باران، بیش از ۱۰۰ نیروی خدمات شهری در معابر منطقه ۴ برای جلوگیری از طغیان ها و آبگرفتگی های احتمالی مستقر شدند، گفت: طرح لایروبی تمامی مسیل ها و کانال های روباز و بسته منطقه ۴ از شهریور امسال به صورت برنامه ریزی شده اجرا شد.

محمدرضا پوریافرافزود:پیش از آغاز بارش های پاییزی، لایروبی و پاکسازی مستمر مسیل‌ها، کانال ها و حوضچه های رسوبگیر  ورودی شبکه های اصلی طبق برنامه زمانبندی روزانه انجام شد و با آغاز بارش ها، شاهد وضعیت متعادل در سطح منطقه ۴ بودیم.

او افزود: در این راستا اقدامات پیش از بارش نسبت به احصاء و رفع معضلات موجود در خصوص کنترل و پایش آب های سطحی (لایروبی و حفر چاه) پیرامون نقاط مستعد آبگرفتکی و آب ماندگی، بررسی منهول های آدم رو شبکه های اصلی جمع آوری آبهای سطحی، احصاء و رفع نقیصه  عدم وجود شبکه در ورودی حوضچه های مرتبط به شبکه های جمع آوری آبهای سطحی و جلوگیری از ورود هرگونه زباله و بازدید و کنترل ادوات و ملزومات مورد نیاز و تجهیزات انفرادی کارگران اجرایی در دستور کار قرار گرفت.

شهردار منطقه ۴ اضافه کرد:در شبانه روز گذشته، گشت زنی  و بازدید از شبکه های اصلی جمع آوری آب های سطحی و  نقاط حساس و مستعد محدوده، آمادگی کامل عوامل پیمانکاری با تجهیزات کامل  و  استقرار عوامل کارگری با تجهیزات مورد نیاز در نقاط حساس از طغیان های احتمالی اجرایی شد.

پوریافر با اشاره به اینکه از مهمترین عوامل آبگرفتگی در سطح معابر، تخلیه زباله در انهار است، از شهروندان خواست نسبت به تخلیه زباله در سطل های مخصوص اقدام کنند تا شاهد ابگرفتگی در زمان های بارش باران نباشیم.

تردد روان خودروها در معابر داخلی منطقه ۱۹

علی توکلی، شهردار منطقه ۱۹ با اشاره به انجام پایش‌های مستمر در معابر داخلی و محورهای بزرگراهی محدوده منطقه گفت: با توجه به بارش های دیروز کنترل و اقدامات لازم به منظور جلوگیری از هر نوع آب گرفتگی در معابر محدوده‌ منطقه به ویژه نقاط حساس از جمله بزرگراه آزادگان زیر پل شهید کاظمی، خیابان میثاق شمالی تقاطع تندگویان، بلوار علامه عسگری تقاطع سه راه باقرشهر، بزرگراه آزادگان شرق به غرب، خیابان شهید رحمانی تقاطع میثاق و میعاد و ... صورت گرفته واین نقاط با استقرار نیرو و تجهیزات لازم تحت کنترل کامل هستند.

او با بیان اینکه تاکنون هیچ مشکلی در تردد خودروها و شهروندان گزارش نشده است، ادامه داد: پیش از این نیز اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از آب ماندگی های احتمالی در معابر این منطقه صورت گرفته که از جمله آن ها لایروبی مستمر انهار روباز و روبسته برای هدایت آب های سطحی و رفع مشکل برخی از چاه های جذبی از طریق احداث نهر و لوله گذاری بوده است.

شهردار منطقه ۱۹ با اشاره به نظارت مستمر بر فعالیت لایروبی، نظافت انهار، شستشو و تخلیه دریچه های نصب شده روی انهار بیان کرد: به منظور جلوگیری از تجمع زباله و آبگرفتگی در انهار اصلی، حوضچه های واقع در ورودی این انهار مجهز به سیستم های زباله گیر شده است.

به گفته توکلی این منطقه از ۴ کانال اصلی شامل بهشتی، دولتخواه، بهمنیار و آزادگان برخوردار است که به دلیل منتهی شدن شبکه های فرعی جمع آوری آب های سطحی به آنها، جلوگیری از ورود زباله به این کانال ها در بروز سیلاب های احتمالی هنگام بارندگی ها اهمیت بسیاری داشته و در اولویت اقدامات شهری قرار گرفته است.

این مسئول عنوان کرد: عوامل خدمات شهری به منظور رفع هرگونه آب گرفتگی و با آب ماندگی احتمالی در آماده باش کامل هستند.

بازدید مستمر ۶ اکیپ ۱۳۷ در منطقه ۶

معاونت روابط عمومی منطقه ۶ تهران هم درباره بارندگی شب گذشته اعلام کرد است که باتوجه به پیش بینی های انجام شده تمامی ورودی کانال‌ها، انهار و حوضچه های سطح محدوده به صورت برنامه ریزی شده لایروبی و پاکسازی شده بودند و در زمان شروع بارش در سطح محدوده تعداد ۳۲ عامل ثابت در ورودی کانال ها و حوضچه با تجهیزات کامل مستقر شده است.

همچنین ۶ اکیپ ۱۳۷ به طور مرتب از سطح محدوده نواحی ۶ گانه بازدید و درصورت وجود مشکل آن را رفع می‌کردند. از این تعدادحوضچه، ۱۳ مورد ورودی به کانال های هدایت آب سطحی بوده که خوشبختانه هیچگونه مشکل آبگرفتگی در سطح محدوده منطقه وجود نداشته است.

طی دو ماه گذشته در قطعه اول کانال خیام واقع در میرزای شیرازی تقاطع خیابان نژادکی به طول ۲۵۰ متر و خیابان انقلاب از تقاطع موسوی تا ضلع جنوب میدان فردوسی نیز به طول ۲۵۰ متر لایروبی کانال انجام شده است تا در طول بارندگی ها مشکلی وجود نداشته باشد.

ضلع شمال میدان حضرت ولیعصر (ع) درباره انتقال آب نهر دو طرف شمال میدان به جنوب فقط در حد تجهیز کارگاه اقدام شده است.

نهر خیابان حضرت ولیعصر (ع) حد فاصل بوستان ساعی تا پل شهید همت فاقد هرگونه ورودی به کانال خاکریز آب بوده که در زمان بارش های شدید با توجه به جاری شدن آب از میدان ونک و فرعی های خیابان حضرت ولیعصر (ع) - محدوده شهرداری منطقه ۳ - به دلیل عدم کشش انهار آب در سطح سواره رو جاری می‌شود.

کد خبر 636168 برچسب‌ها شهرداری باران مناطق شهری مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری باران مناطق شهری مدیریت شهری لایروبی و پاکسازی برای جلوگیری آبگرفتگی معابر جلوگیری از آب شهردار منطقه گرفتگی معابر آمادگی کامل آبگرفتگی ها تخلیه زباله جمع آوری آب آب های سطحی سطح محدوده خدمات شهری بارندگی ها نقاط آبگیر انهار فرعی کانال ها آماده باش انجام شده آب ماندگی آب گرفتگی نقاط حساس مسیل ها پیش بینی انجام شد منطقه ۴ بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۸۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است

ایسنا/هرمزگان شهردار بندرعباس گفت: اقدامات شهرداری بندرعباس بر توسعه شهر و توسعه گردشگری متمرکز بوده و بیشتر پروژه‌های شهری در این راستا تعریف شده و توسعه و گردشگری شهر و توریسم یکی از اهداف اصلی شهرداری است.

مهدی نوبانی امروز ۸ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در هرمزگان با اشاره به عملکرد شهرداری بندرعباس گفت: شفافیت در عملکرد شهرداری سبب افزایش امیدواری و اعتماد در جامعه می‌شود.

وی تصریح کرد: در سالی که گذشت شهرداری بندرعباس با حمایت‌های اعضای شورای اسلامی شهر توانست در جهت عمران و آبادانی گام‌های موثری بردارد.

شهردار بندرعباس با بیان اینکه توسعه و گردشگری شهر و توریسم یکی از اهداف اصلی شهرداری است، افزود: بهبود کیفیت فضاهای شهری که امروزه در کنار توسعه پایدار مطرح می‌شود از اهداف اصلی شهرداری‌ها است و از ارکان اصلی شکوفایی و ارتقای کیفیت زندگی و توسعه اجتماعی اقتصادی به شمار می‌رود.

گام‌های موثر در ارتقای شهر بندرعباس

نوبانی ادامه داد: شهرداری بندرعباس کوشیده است از طریق به کارگیری افراد متخصص، توزیع مناسب مراکز خدماتی و رفاهی شهر و توسعه حمل و نقل عمومی در این راستا ترقی کند، هرچند هنوز در این موارد با شرایط ایده آل فاصله زیادی داریم اما توانسته‌ایم گام‌های موثری در این زمینه برداریم و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک شهر را به آنچه لایق مردم شریف بندرعباس است تبدیل کنیم.

وی از احداث بوستان ارمغان مالیاتی در ورودی شهر، بوستان نخل شهرک پیامبر اعظم (ص)، پارک دانشجو بلوار دانشگاه، نخستین باغ وحش مصنوعی ساوانا، نورپردازی و زیباسازی بوستان دباغیان، نصب آلاچیق‌ها در منظرگاه ساحلی، زیباسازی ورودی شرقی شهر بندرعباس، کاشت درخت انجیر معابد در حاشیه بلوار جهانگردی، حرا کاری بوستان ولایت، زیباسازی بلوار ولیعصر و نورپردازی بلوار امام حسین (ع) به عنوان اقدامات عمرانی حوزه شهری نام برد.

شناسنامه‌دار کردن درختان بندرعباس

شهردار بندرعباس بیان کرد: افتتاح بزرگترین تونل نور ایران، نورپردازی بلوار امام خمینی (ره)، روشنایی بوستان شهرک اندیشه منطقه ۲، نورپردازی میدان شهدا و بلوار صیادان، نصب المان‌های مرد ماهیگیر در پارک کاکتوس، المان کتاب و کتابخوانی چهارراه مطهری، المان‌های طرح بادگیر در بلوار سید جمال و بهادر شمالی، المان‌های گل لاله نوری در بلوار آیت اله طالقانی و بلوار امام خمینی و بلوارجمهوری اسلامی، نصب المان عروس دریایی بلوار طالقانی از دیگر طرح‌های اجرا شده است.

این مسئول شهری بیان کرد: المان رنگین کمان در کنار اسکله حقانی، المان ویژه شب یلدا، المان مرد دوستدار طبیعت، المان متحرک خورشید گردون، المان کوسه در ساحل، المان سبزقبای هندی و المان سفره هفت سین، پلاک کوبی و شناسنامه‌دار کردن درختان، نقاشی دیواری و د یوار نگاری منازل صداو سیما، دیوار نگاری اداره دارایی خیابان بهادر شمالی، و جنب بانک ملی بلوار امام خمینی به عنوان اقدامات شهرداری در جهت بهبود کیفیت فضاهای است.

توجه جدی به ارتقای زیرساخت‌ها در بندرعباس

شهردار بندرعباس در ادامه خاطر نشان کرد: بهبود کیفیت زندگی شهری بدون وجود بزرگراه‌ها، شبکه‌های حمل‌ونقل ریلی، فرودگاه‌ها، شبکه‌های تامین آب، شبکه‌های فاضلاب، تلفن، برق و شبکه‌های اینترنت و موبایل غیرقابل تصور است و وجود این ساختارها به مانند نور آفتاب، درختان و هوای پاک برای شهروندان ضرورت دارد.

وی از احداث تقاطع غیر همسطح شبدری مهرگان، تقاطع غیر همسطح پیامبر اعظم (ص)، پل رودخانه ای پیامبر اعظم (ص)، عملیات تخریب و بازگشایی معبر خیابان ۲۰ متری محله چاهستانی‌ها، بازگشایی معبر ۱۶ متری نایبند جنوبی، بازگشایی خیابان اسلام آباد، بازگشایی خیابان آزادگان، بازگشایی میدان انبه تا میدان امام علی (ع)، افتتاح و بهره برداری از خیابان کار، اصلاح ورودی کوچه عمران ۱۳ در محله نایبند جنوبی به ابعاد ۶ متر، ساماندهی جداول و اصلاح و بهسازی مسیر آ ب در کوچه های صحیفه، ساماندهی کارگران فصلی با پروژه ایستکار به‌عنوان دیگر طرح‌های اجرا شده نام برد.

مهدی نوبانی ادامه داد: عملیات زیرسازی و آسفالت معابر اصلی و فرعی سطح شهر، پیاده رو سازی بلوار شهید سالاری، سنگفرش ضلع غربی پیاده رو حافظ و آغاز پروژه فیبر نوری از دیگر اقدامات در حوزه عمرانی و توسعه زیر ساخت‌های شهری است.

شهردار بندرعباس خاطرنشان کرد: زیرساخت‌ها نه تنها برای رفع احتیاجات همگانی روزمره مورد نیاز هستند، بلکه عامل رفع احتیاجات دیگر نیز هستند، این موارد نسبت به سایر تأسیسات به سرمایه‌گذاری بیشتری احتیاج دارند؛ بنابراین از یک طرف توسعه آن‌ها رافع نیازهایی گسترده‌تر از نیازهای همگانی روزمره است و از طرف دیگر مبدا، ملزوم و موجد فعالیت‌های اقتصادی و صنعتی هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آب گرفتگی معابر شهر بیرجند پس از بارش رگباری باران (فیلم)
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • بهسازی معابر اراک برای افزایش رفاه شهروندان آغاز شد
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • آبگرفتگی معابر داودآباد برای شهروندان اراکی دردسرساز شد
  • تهرانی‌ها در این دو منطقه بیشتر تصادف می‌کنند
  • دو منطقه تهران در صدر جدول لیگ تصادفات پایتخت قرار گرفتند
  • دو منطقه تهران در جدول صدر جدول لیگ تصادفات شهر
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان