Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

ناصر کرمی راد، مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران اظهار کرد: طبق گزارش سازمان فائو، ایران در سال ۲۰۱۹ در تولید خاویار پرورشی گونه بلوگا یا فیل ماهی که ارزشمندترین گونه خاویار پرورشی در جهان است، رتبه نخست را به خود اختصاص داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی گفت: کشور چین در حال حاضر رتبه نخست تولید خاویار پرورشی را در بین کشور‌های دنیا در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمی راد، میزان تولید خاویار پرورشی و گوشت ماهیان خاویاری را در سال گذشته به ترتیب ۱۲ تن و بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن عنوان کرد.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایرژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران بیان کرد: سال گذشته طبق آمار گمرک ایران، بیش از ۴ تن خاویار پرورشی و بالای یک هزار تن گوشت ماهیان خاویاری به ارزش بالای ۱۶ میلیون دلار از کشور صادر شد.

وی اضافه کرد: خاویار پرورشی ایران به طور عمده به ۲۴ کشور دنیا در سال گذشته در حوزه آسیا، اروپا، آمریکا و خاورمیانه صادر شده است.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران اذعان داشت: مابقی خاویار پرورشی در بازار داخلی عرضه شده است.

وی تصریح کرد: خاویار پرورشی گونه بلوگا سال گذشته با قیمت هر کیلوگرم ۱۲ میلیون تا ۱۵ میلیون تومان در بازار داخلی عرضه شده است و در حال حاضر با قیمتی معادل ۱۵ تا ۱۶ میلیون تومان عرضه می‌شود.

از مجموع حدود ۱۲ تن خاویار تولیدی کشور در سال گذشته، ۴.۵ تن خاویار به ارزش بیش از ۶ میلیون دلار به کشور‌های هدف صادر شده است.

همچنین سال گذشته سه هزار و ۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری در کشور تولید شد که از این میزان یک هزار تن به ارزش بیش از ۱۰ میلیون دلار به خارج از کشور صادر شده است.

در واقع آمار‌ها نشان می‌دهد که تقریبا ۴۵ درصد خاویار تولیدی برای صادرات و ۵۵ درصد به مصارف داخلی می‌رسد که از این میزان بخشی به مصرف خوراکی و خاویار درجه دو و سه به مصارف بهداشتی و آرایشی می‌رسد.

اکنون قیمت هر کیلوگرم خاویار پرورشی ایران استحصالی از فیل ماهیان تحت عنوان بلوگا در مزارع پرورشی ۱۰ میلیون تومان است و متوسط قیمت صادراتی آن از حدود ۷۰۰ دلار شروع و در برخی موارد یک هزار و ۵۰ یورو بر مبنای قُطر خاویار، کیفیت و بسته بندی است.

در آخرین نشست کشور‌های حاشیه دریای خزر، ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری برای سال ۲۰۲۱ تمدید شد که امیدواریم در نشست بعدی برای سال‌های آتی این ممنوعیت ادامه یابد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: ماهی خاویار ایرانی سازمان شیلات ایران صراط ماهیان خاویاری خاویار پرورشی میلیون تومان سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان

رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی تاجیکستان در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران همزمان با برپایی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با مدیران برخی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، بازرگانان و فعالان بخش‌های تولیدی و تجاری تاجیکستان که برای بازدید از نمایشگاه ایران اکمسپو ۲۰۲۴ به محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آمده‌اند، در بازدید از غرفه‌های مختلف عرضه محصولات شرکت‌های دانش بنیان در آی‌هیت (خانه نوآوری و فناوری ایران) استقبال قابل توجهی از تولیدات این شرکت‌ها داشتند و اکثر بازدیدکنندگان تحت تاثیر دستاوردهای دانش‌بنیان بخش کشاورزی قرار گرفتند.

بیش از ۷۰ درصد جمعیت کار تاجیکستان در بخش کشاورزی کار می‌کنند و فرسوده بودن و کمبود ادوات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تاجیکستان میزان تولید را در این کشور که بخش عمده آن به کشاورزی مشغول است، بسیار کاهش داده است.

تاجیکستان بستر بسیار مناسب و آماده‌ای برای عرضه ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی ایران است و تاجیک‌ها نیز در این نمایشگاه نشان دادند که از محصولات ایران به دلیل کیفیت بالا و سازگاربودن با شرایط کشاورزی تاجیکستان به گرمی استقبال می‌کنند.

به گفته باراتو، رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی جمهوری تاجیکستان برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی تاثیر مستقیمی در روند افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور دارد.

باراتو با تاکید بر اینکه ما به دنبال تجارت و توسعه همکاری‌ها میان ایران و تاجیکستان هستیم، اظهار کرد: امیدوار هستیم بازدید امروز ما موجب آشنایی بیشتر تجار و بازرگانان تاجیک با دستاوردهای ایران و معرفی توانمندی‌های تولیدی و صنعتی ایرانیان شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی در ادامه به جذابیت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در حوزه پرورش ماهی اشاره کرد و افزود: ما در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) با مدیرعامل یک شرکت پرورش ماهی که دارای بزرگترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در مناطق غیــرساحلی ایران است، مذاکراتی انجام دادیم. این شرکت با پیشرفتــه‌ترین تکنولوژی روز، سالانه ۱۲۰ تن گوشت و سه تن خاویار را به بازار عرضه می‌کند که این قابلیت و توانایی برای ما بسیار جذاب و کاربردی است. امیدوار هستیم در آینده نزدیک بتوانیم با این شرکت همکاری‌های خوبی را رقم بزنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • رهبر انقلاب در دیدار معلمان: تبیین مصالح بنیادی کشور و نظام از وظایف معاونت پرورشی است (فیلم)
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • آزادی ۵ نفر از صیادان ایرانی در کشور سیشل
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • جراح ماهی ؛ از جالب ترین شگفتی های خلقت با 30 سال عمر (+عکس)
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته