Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، شادی مالکی با اشاره به بازدید سرپرست سازمان مدیریت پسماند از سامانه هوشمند جمع آوری پسماند خشک و دلایل این بازدید گفت: قطعاً یکی از دغدغه‌های بزرگ مدیریت شهری بحث کاهش پسماند است و این مهم مگر با اجرای درست و بهینه طرح تفکیک از مبدا صورت نمی‌گیرد.

وی افزود: در سال‌های گذشته در زمینه کاهش تولید پسماند اقدامات شاخصی انجام شد که یکی از آن‌ها راه‌اندازی اپلیکیشن‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دسترسی شهروندان به این اپلیکیشن‌های فعال در سطح شهر با گوشی موبایل به راحتی قابل انجام است و در صورت همه‌گیری این طرح، ما می‌توانیم تفکیک پسماند را به صورت خانه به خانه پیاده کنیم.

معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند ادامه داد: اپلیکیشن‌ها در سال گذشته به عنوان طرحی نو شروع به فعالیت کردند. تاکید بر این نکته ضروری است که هر کار نو به ویژه اگر نیاز به مشارکت شهروندان داشته باشد قطعاً در ابتدای امر با چالش‌هایی مانند فرهنگسازی و اطلاع رسانی همراه است که یکی از وظایف سازمان مدیریت پسماند این است که بتواند این امکان را معرفی و عملکرد این اپلیکیشن‌ها را به اطلاع عموم برساند.

مالکی اضافه کرد: با فعال شدن این اپلیکیشن‌ها می‌توانیم درصد تفکیک پسماند از مبدا را که در حال حاضر حدود سه درصد است بر اساس دستور شهردار تهران تا پایان سال به ۹ درصد برسانیم.

وی با اشاره به اهمیت این اپلیکیشن‌ها گفت: در همین راستا بازدیدی از سوی مدیرعامل سازمان از نحوه و چگونگی فعالیت یکی از این اپلیکیشن‌ها صورت گرفت. مدیرعامل سازمان ضمن بازدید از سایت تفکیک و جدا سازی، ساختمان مرکزی و نحوه مدیریت و ثبت سفارش پرداخت، درباره مشکلات شرکت و چالش‌های اساسی این فرآیند گفتگو کرد.

مالکی در ادامه گفت: از آن جایی که شهروندان به راحتی می‌توانند از طریق این اپلیکیشن‌ها سفارشات خود را ثبت کنند و نیاز نیست پسماند خشک را به غرف ۴۰۰ گانه سطح شهر ببرند، این سامانه هوشمند بسیار حائز اهمیت است اما مهمرین چالش‌ها در این باره ناآشنایی شهروندان با آن‌هاست که ما باید با رفع این چالش و توسعه اقدامات اجرایی، تفکیک از مبدا را به صورت چشمگیر افزایش دهیم.

کد خبر 5345241

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران مدیریت پسماند پسماند تفکیک زباله شهرداری تهران شورای شهر تهران کمیته امداد امام خمینی یوم الله 13 آبان گردشگری پیش بینی وضعیت هوا شهرداری منطقه 14 تهران بازگشایی مدارس علیرضا زاکانی بارش باران میراث فرهنگی شهر تهران مددجویان کمیته امداد اپلیکیشن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۹۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یک هزار تن زباله در شیفت‌های مختلف از سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که این امر با همراهی و مشارکت شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت پایلوت در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه، پسماند خانگی شبانه و از ساعت ۲۱ جمع‌آوری شده و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته خاطرنشان کرد: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

هراتی با اشاره به فعالیت دو خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه، عنوان کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه این سازمان در تولید RDF در سال جاری گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری تولید ۴۰۰ تن RDF یا همان سوخت حاصل از زباله است که می‌توان به جای مازوت و گاز در صنایعی مانند سیمان صوفیان استفاده شود.

کد خبر 749382

دیگر خبرها

  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند