Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد علی فرهمند راد مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: درسال ۱۴۰۰ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع شهرستان محصول پنبه کشت شده که از این سطح، حدود ۳ هزار و ۹۰۰ هکتار پنبه اصلاح شده و حدود یک هزار و ۱۰۰ هکتار پنبه رقم بومی می‌باشد، عمده سطح زیرکشت پنبه نیشابور متعلق به بخش میان جلگه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: امسال ۲۳ تن بذر اصلاح شده بین بهره برداران توزیع شده و ارقام پنبه‌ای که در شهرستان کشت می‌شود شامل ارقام ورامین، خورشید، ساجدی، شایان ولیدر می‌باشد.

بیشتر بخوانید

برداشت اولین محصول بادام زمینی خراسان رضوی در گناباد+فیلم


مدیر جهاد کشاورزی نیشابور ادامه داد: امسال ۱۰۸ هکتار از اراضی زیر کشت پنبه با دستگاه‌های مکانیزه کشت شده که ۳۰ هکتار توسط دستگاه‌های کشت مستقیم و ۷۸ هکتار با دستگاه‌های پنوماتیک وکف کار کشت شده است، همچنین در سطح یک هزارو ۸۵۰ هکتار تغذیه گیاهی با کود‌های ریز مغذی توسط کشاورزان انجام شده و ۱۵۰ هکتار با روش آبیاری بصورت نوار تیپ که از روش‌های نوین در کشاورزی می‌باشد صورت پذیرفته است.

فرهمندراد بیان کرد: کمبود کارگر و از طرفی نبود ماشین آلات مناسب برداشت سبب تاخیر در برداشت و در نتیجه افزایش هزینه و کاهش کیفیت محصول در اواخر فصل برداشت می‌باشد که تامین ماشین آلات مناسب برداشت در سیاست‌های آینده این مدیریت در محصول پنبه می‌باشد که باید به سمت برداشت مکانیزه برویم.

او تصریح کرد: در این مزارع استفاده از برگ ریزپنبه در سطح ۲۰ هکتار و هورمون تنظیم کننده رشد (سوپر استم) در سطح ۲۵ هکتار استفاده شده است.

در شهرستان نیشابور ۵ کارخانه تصفیه پنبه فعال وجود دارد که بانظارت کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی شهرستان واستان مشغول تبدیل محصول وش به محلوج جهت تحویل به کارخانجات نخریسی می‌باشند.

انتهای پیام//ر. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برداشت پنبه جهادکشاورزی نیشابور ماشین آلات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور

هودیانی  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بمپور گفت:  مهمترین ارقام کشت شده در منطقه مهرگان، سیروان، سارنگ و نارین است. هودیانی گفت بیش از ۳۰ دستگاه کمباین کار برداشت گندم آبی از سطح ۳۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی بخش‌های مرکزی و کلاتان برعهده خواهند داشت. وی پیش بینی کرد امسال بیش از ۱۱ هزار تن از این محصول برداشت شود.

هودیانی افزود: امسال با هدف حمایت از کشاورزان صددرصد اراضی گندم کشت شده در بمپور بصورت قراردادی کشت شده است و بیش از هزار نفر در کار کاشت، داشت و برداشت گندم در بمپور مشغول به کار هستند.

بمپور از شمال به بخش‌های حومه و بزمان شهرستان ایرانشهر، از مشرق به شهرستان سرباز و از جنوب به شهرستان نیک‌شهر و از مغرب به شهرستان دلگان محدود می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان