Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: دولت برای حمایت از بازار سرمایه هم که شده نباید خودش به افزایش و گسترش بازارهای موازی اقدام کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محسن زنگنه در گفتگو با رادیو در مورد پیش نیازهای ثبات بخشی به بازار سرمایه گفت: قدم نخست برای ثبات بخشی به بازار سرمایه و اقتصاد کشور این است که این دو حوزه پیش بینی پذیر باشند فعالان بازار سرمایه باید بتوانند بازار را پیش بینی کنند البته ممکن است بازار سرمایه در برخی مواقع منفی و در مواقع دیگر هم مثبت باشد اما در نهایت باید بر اساس یک مکانیزم و فرآیند و تحلیلی حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه بازار سرمایه و کل اقتصاد باید سیاست ها و راهبردهای کلان داشته باشند گفت: متاسفانه برخی راهبردها و سیاست های اقتصادی کشور به طور شفاف و آشکار پیش روی فعالان اقتصادی نیست.

وی گفت: سرمایه مانند آب زلالی است که در یک جوی به حرکت درآمده و خودش هر جا که احساس کند راهش را بهتر باز می کند مسیرش را عوض خواهدکرد؛ سرمایه مردم هم دقیقاً جایی را انتخاب خواهد کرد که منافعش بیشتر تأمین شود و ثبات هم دارد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: وقتی ما بازارهای موازی را با سود بسیار بالا تقویت می کنیم نباید توقع داشته باشیم که بانک ها و هلدینگ ها و سرمایه گذاران، سرمایه خود را وارد بورس کنند. بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و مدیران بازار سرمایه باید اقتصاد کشور را یک فرآیند به هم پیوسته ببینند نه اینکه برای حل یک مشکل، نرخ سود بین بانکی را افزایش دهند و گمان کنند که این کار هیچ تأثیری بر بازار سرمایه نخواهد گذاشت.

زنگنه ادامه داد: تا زمانی که بازار اوراق بدهی و بازار بین بانکی مزایا و سودآوری برتر و ثابت تر و تضمین شده تری داشته باشد طبیعتاً نمی توان انتظار داشت که سرمایه ها به سمت بازار سرمایه حرکت کنند.

وی با تأکید بر اینکه سیاست های اقتصادی کشور مانند ارز 4200 تومانی باید هر چه سریع تر مشخص شود افزود: دولت برای حمایت از بازار سرمایه هم که شده نباید خودش به افزایش و گسترش بازارهای موازی اقدام کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس تهران بازار سرمایه بورس تهران بازارهای موازی بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۲۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است

مهدوی ابهری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: در این شرایط خاص کشور با توجه به جنگ اقتصادی، حرکت اقتصادی رو به جلو جای شکرگزاری دارد.

او افزود: ما در دنیا منابع خدادادی هیدروکربوری را داریم که شکر آن استفاده درست از آن می شود.

وی ادامه داد: استفاده از این منابع تبدیل به ارزش افزوده است. علی الرغم تحریم ها وزارت نفت اقدامات موثری انجام داده است به عنوان مثال فاز ۱۴ پارس جنوبی که تماماً ایرانی است.

به گفته ابهری ورود سرمایه گذاری به بالا دست در دولت سیزدهم رقم خورد.

دبیر انجمن کارفرمایان پتروشیمی خاطر نشان کرد: طی مدتی کوتاه انقلابی برای صدور مجوز ها در وزارت نفت صورت گرفت و روند آن تسریع شد.

وی ادامه داد: قطعاً سرمایه‌گذاری پتروشیمی ها برای کشور مفید و مثمر ثمر است و با توجه به شعار سال الزاماتی نیز در این زمینه وجود دارد.

ابهری با اشاره به قراردادی که امروز منعقد شد خاطر نشان کرد: با این قراردادها هم بخش خصوصی به یکی از مهمترین سرمایه گذاری ها ورود پیدا می‌کند که خود به آن نیاز دارد و هم در روند اقتصادی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

مهدوی ابهری تصریح کرد: سرمایه گذاری در میادین و صرفه جویی در بخش گاز یکی از اهم فعالیت ها است ولی سخن کای این است که باید پتروشیمی‌ها در این بخش ورود کنند.ما باید در بخش گاز سرمایه‌گذاری کنیم و این آمادگی از سوی پتروشیمی‌ها مشکلی نیست.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران با اشاره به ناترازی گاز در کشور اضافه داد: فریادهایی که ما می زنیم برای سرمایه گذاری در میادین گازی، مصرف بهینه و صرفه‌جویی به دلیل این است که لطمه‌ای به تولید وارد نشود در حالی که باید سال‌های گذشته به آن فکر می‌کردیم

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است