Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در حاشیه بازدید از کارخانجات فرآوری محصولات زیتون در بخش طارم سفلی از توابع شهرستان قزوین با اعلام این مطلب اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و هدایت سرمایه گذاران به این حوزه در سال‌های اخیر، شاهد جهش بیش از دو برابری ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی در سطح استان بوده‌ایم که این امر ارزش افزوده مناسبی را برای کشاورزی استان به ارمغان آورده که البته همچنان کافی نبوده و با توجه به استعدادهای این استان هنوز جای کار زیادی در این بخش باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در آن دسته از محصولات کشاورزی که استان قزوین در تولید آن‌ها سرآمد و شاخص است مانند زیتون از صنایع تبدیلی خوب و قابل توجهی برخوردار هستیم به طوری که در حال حاضر ۲۳ کارخانه فرآوری زیتون با ظرفیت ۱۱ هزار و ۵۵۴ تن در منطقه طارم سفلی وجود دارد که هشت مورد از آن‌ها با ظرفیت ۴ هزار و ۲۱۴ تن عملیات روغن‌کشی و مابقی در تولید سایر فرآورده‌های زیتون فعال هستند.

خمسه بر لزوم کاهش ریسک تولید در بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: با توجه به ارتباط مستقیم تولید محصولات کشاورزی با شرایط محیطی و اقلیمی و ریسک پذیر بودن فعالیت‌های این بخش، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی علاوه بر افزایش درآمد کشاورزان، با خرید محصولات از آنان در کنار نقش موثر در تنظیم بازار و ثبات قیمت‌ها، به پایداری تولید و کاهش ریسک کمک بسزایی می‌کند.

 وی در ادامه با اشاره به اینکه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، افزایش سطح درآمد روستاییان، بالا بردن بهره‌وری بخش کشاورزی و افزایش سهم اشتغال صنعتی در مناطق روستایی ایفای نقش می‌کند، تصریح کرد: ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی در روستاها منجر به بازگشت ارزش افزوده‌ی محصولات کشاورزی به خود روستا و ایجاد اشتغال و درآمد بیشتر برای روستاییان می‌شود و از این رو به عنوان جزئی مهم از فرآیند توسعه روستایی محسوب می‌شود که در اولویت کاری جهاد کشاورزی استان قزوین قرار دارد.

این مقام مسوول به نقش کلیدی صنایع تبدیلی در توسعه صادرات محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: بدون تردید گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی با فرآوری محصولات کشاورزی و افزایش ماندگاری این محصولات، موجب مزیت رقابتی و افزایش صادرات می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر نخستین پایانه صادرات محصولات کشاورزی استان قزوین با ظرفیت ذخیره سازی انواع محصولات زراعی، باغی و دامی به میزان ۸۵ هزار تن، در دست ساخت است که با دارا بودن سالن‌های انبار، سردخانه‌، سورتینگ و بسته بندی و ترمینال متصل به خط راه‌آهن سراسری، بهره‎‌برداری از آن فرصت بی‌نظیری را در راستای توسعه صادرات محصولات کشاورزی استان به ارمغان خواهد آورد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطر نشان کرد: از طریق رفع  بروکراسی اداری بی مورد و سهولت روند سرمایه گذاری، مسیر توسعه صنایع تبدیلی تکمیلی کشاورزی در استان هموار شده است و سرمایه‌گذاران به راحتی می‌توانند بر اساس اولویت‌های تعیین شده در این خصوص اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین صنایع تبدیلی زیتون فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی استان قزوین محصولات کشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۲۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.
نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.
به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.
استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.
۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.
رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • همراه اول حامی برگزاری ششمین رویداد ایران اکسپو
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • جوی پایدار برای آسمان استان قزوین
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا