Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

دکتر حمیدرضا مهاجرانی اظهار کرد: در ساخت این دارو از اسانس‌های گیاهان دارویی نظیر اسطوخودوس، اکالیپتوس و ترکیبات اثربخش دیگر که خاصیت آروماتراپی یا رایحه درمانی دارند، استفاده شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: همراه این دارو از روش نوروفیدبک که روشی مرسوم و تاثیرگذار است، برای افزایش سرعت ترمیم اختلال حس بویایی ناشی از بیماری کرونا و سایر بیماری‌های مختل کننده حس بویایی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهاجرانی توضیح داد: آروماتراپی و نوروفیدبک در واقع راهی برای آموزش کارکرد بهتر به دستگاه عصبی و مغز است که در این روش مغز با بهبود و ارتقای فعالیت‌های خود، به طور غیرمستقیم می‌آموزد که چگونه عملکرد بهتری داشته باشد. فعالیت‌های مغز در هر لحظه به وسیله سنسور‌هایی مورد سنجش قرار می‌گیرند و تلاش می‌شود تا فعالیت‌های مغز به سمت الگو‌های مناسب‌تری تغییر کند.

وی ادامه داد: در واقع آموزشی که توسط این دارو به بخش‌هایی از اعصاب داده می‌شود، موجب عملکرد بهتر آن‌ها در زمینه آستانه حس بویایی و قدرت تفکیک بو‌ها از همدیگر و شناسایی انواع بو‌ها می‌شود. این طرح هنوز مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار نگرفته و در حال بررسی و آزمایش است و در صورت تایید اثرات مثبت مذکور، به نام آرومارویال توسط کارخانه رویال اسانس آلا واقع در شهرک صنعتی ایبک آباد اراک تولید خواهد شد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بویایی کرونا صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۲۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • (ویدئو) از دست دادن «مهاجرانی» یک اشتباه بزرگ در تاریخ تلویزیون بود
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون