Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: پروانه نجاتی، دبیر انجمن شعر زنان شیراز و صاحب ۱۷ مجموعه شعر است که تازه‌ترین اثرش با نام «زنی با داغ و دغدغه» را که در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ از سوی انتشارات صریر منتشر شد، به سردار حاج قاسم سلیمانی تقدیم کرده است.

این مجموعه شعر در واقع تجدید چاپ سه کتاب پرطرفدار این بانوی هنرمند است که تاکنون هفت رساله کارشناسی ارشد از محتوای این کتاب برای شناخت عمیق‌تر ادبیات دفاع مقدس در دانشگاه‌های کشور به رشته تحریر در آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب شعر «زنی با داغ و دغدغه» در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و ۳۶۶ صفحه قطع رقعی به بهای ۳۵ هزار تومان در کتابفروشی‌ها در دسترس علاقمندان قرار دارد و می‌تواند گزینه خوبی برای انتخاب اهالی شعر شیراز در هفته کتاب باشد.

این شاعر که در سال ۱۳۷۳ انجمن شعر زنان شیراز را بنیان گذاشت و ۲۶ سال از عمر خویش را صرف تعلیم و تعلم نسل جوان و علاقمند به شعر کرده است در پاسخ به اینکه «برای علاقمند کردن مردم به کتاب چه باید کرد» توضیح داد: من فکر می‌کنم نیازی نیست برای کتاب‌خوان کردن مردم کار خاصی بکنیم، بلکه بهترین راهکار این است که زندگی کتاب‌خوان‌ها را امن کنیم.

وی ادامه داد: من مطمئن هستم کتاب‌ها هم ما را به خودشان دعوت می‌کنند، در دنیای انرژی این امکان دارد. به عنوان مثال یکی از طرفداران مهربانم کتاب «رؤیای نیمه شب» را که خودش دوست داشت، خرید و برای من پست کرد. من الان به خواندن این کتاب دعوت شدم و این روزها از خواندن آن لذت می برم.

وی با اشاره به هزینه‌های چاپ و نشر وقیمت تمام شده یک کتاب، تصریح کرد: فکر می‌کنم یکی از مهمترین وظایف مسئولین کم کردن هزینه‌ها وثبات بازار است. چه برای کتاب چه برای چیزهای دیگر. در این صورت حتی اگر کتاب نخوان ها کتاب‌خوان نشوند، حداقل علاقمندان به کتاب می‌توانند با مشکلات کمتری به کتابخوانی بپردازند.

نجاتی شیرین‌ترین خبراخیر در حوزه کتاب را پیدا شدن یک کتابخانه قدیمی پر از کتاب‌های دست نویس از دوران مغول‌ها عنوان کرد و گفت: امیدوارم کتاب‌های به زبان فارسی هم در بین آنها باشد.

وی تلخ‌ترین خبر در حوزه کتاب را محدودیت برای ایجاد نمایشگاه‌های حضوری دانست و گفت: من کتاب را حتماً باید ورق بزنم. لمس کنم. قلم نویسنده را چک کنم و بعد بخرم. با خرید مجازی کتاب خیلی سخت ارتباط می‌گیرم. امیدوارم به زودی شاهد نمایشگاه‌های حضوری کتاب باشیم.

به گزارش مهر روز بیست و چهارم آبان ماه، آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی است. بدیهی است آشنایی با تازه‌ترین آثار هنرمندان شهر و استان و استفاده از تجربیات اهالی شعر و ادب فارس که زندگی شأن پیوسته با کتاب گره خورده می‌تواند به غنای برنامه‌های هفته کتاب بیفزاید.

کد خبر 5345677

منبع: مهر

کلیدواژه: شعر کتاب و کتابخوانی شیراز یوم الله 13 آبان ویروس کرونا بوشهر استانداری سمنان سفر استانی خطبه های نماز جمعه آمار کرونا کرمانشاه عکس استانها استکبار ستیزی بارش باران گرگان راهپيمايي 13 آبان لیگ برتر فوتبال ایران کتاب خوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درگیری بیش از اندازه همه انسان‌ها به فضای مجازی و کمرنگ شدن ارتباطات میان فردی در جوامع مختلف از آن دست مسائلی است که در سالیان اخیر توجه بسیاری از تحلیلگران و جامعه‌شناسان را به خود جلب کرده است. از طرفی بسیاری از هنرمندان و نویسندگان نیز از این شرایط استفاده کرده و سوژه اصلی آثار هنری و ادبی‌شان را به مواجهه با این فضای جدید اختصاص داده‌اند. 

در سینما و ادبیات کشورمان نیز هستند هنرمندانی که به این مسئله توجه نشان دادند و آثاری را مرتبط با این فضا تولید کرده‌اند. یکی از جدیدترین آثار این ژانر در زمینه داستان‌نویسی کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» است، اثری در ژانر اجتماعی و مفهومی که ۱۰۶ صفحه دارد و انتشارات سیب کال در خوزستان آن را منتشر کرده است. 

این کتاب را مصطفی عظیمی‌فر به رشته تحریر درآورده است و داستان کلی آن در رابطه با یک نویسنده است که تصمیم می‌گیرد یک روز کامل از زندگی را بصورت تحلیلی و نگاه عمیق به محیط پیرامون و جامعه سپری کند. او از ابتدای صبح تا اواخر شب به این سبک از زندگی ادامه می‌دهد. عظیمی فر در این کتاب توانسته از دل  کارهای روزمره زندگی مفهومات و پیام‌های مفیدی را بیرون بکشد. به بهانه انتشار این کتاب گفت‌وگویی با نویسنده آن ترتیب داده‌ایم. 

عظیمی‌فر در رابطه با ایده اصلی که باعث نگارش کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» شد، گفت:  با توجه به فراگیر شدن دنیای مجازی و پیشرفت تکنولوژی احساس کردم آدم‌ها کمتر از گذشته‌ ( قبل از همه‌گیر شدن فضای مجازی) رای به با خود بودن و دوستی عمیق با خود می‌دهند. از این رو تصمیم گرفتم کتابی بنویسم که بتواند مخاطب را دعوت به با خود بودن و وقت گذاشتن بیشتر برای خود درونی دعوت کند.

وی در مورد چالش‌های مربوط به نوشتن کتابی با این ایده خاص هم عنوان کرد: در طول یک سالی که برای نوشتن این کتاب وقت گذاشتم با توجه به سبک کتاب مجبور بودم ارتباط‌ عمیق‌تری با خود برقرار کنم. از این رو مجبور بودم بیشتر در محیط پیرامون شنونده باشم. فرقی هم نمی‌کرد این شنیدن شامل شنیدن صحبت‌های آدم‌ها باشد یا حتی گوش دادن به صدای یک رودخانه، به هر حال برای  بهتر شدن کار باید هر چه بیشتر شنونده باشم. این سبک زندگی در طول یک سال برای من سختی‌های زیادی داشت اما خب نتیجه کار باعث شده تا خستگی از تن من تا حدودی خارج شود.

نویسنده این کتاب با اشاره به جزئیات این اثر درخصوص سخت‌ترین بخش نوشتن کتابش هم اظهار کرد: با توجه به اینکه کتاب در قالب یک داستان بلند یک پارچه طراحی شده، فکر می‌کنم مرتبط ساختن مفاهیم و موضوعات مختلف در قالب یک خط داستانی مستقیم سخت‌ترین کار هنگام نوشتن کتاب بوده است.

عظیمی‌فر در پایان سخنانش در خصوص حسی که کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» در مخاطب ایجاد می‌کند نیز گفت: فکر می‌کنم مخاطب پس از مطالعه کتاب به این موضوع فکر کند که چقدر در انجام کارهای معمول روزمره فلسفه و مفهوم نهفته است و شاید خود نیز تا حدودی به این سبک از زندگی روی بیاورد و برای او جذاب باشد.

در بخش‌هایی از این کتاب آمده است: 

آنقدر غرق فکر کردن هستم که متوجه نمی‌شوم چه زمانی کنار اجاق گاز رسیده‌ام. آرام آن را خاموش می‌کنم و دوباره راهی نانوایی می‌شوم. در کودکی مسیر خانه تا نانوایی بسیار دور بود. اما در جوانی و میانسالی نزدیک است‌. ولی در دوران پیری دوباره دور خواهد شد.

این یعنی قبل از پیر شدن باید مسیرهای طولانی‌تری را طی کنم تا به مقصدهای تازه‌تر و زیباتری برسم. زیرا اگر چنین نکنم و به مسیرهای نزدیک اکتفا کنم، روزی همین مسیرها بر من چیره خواهند شد و طی کردنشان آرزویی غیر ممکن می‌شود.

بعد از چند دقیقه پیاده‌روی به نانوایی که مشتری همیشگی آن هستم می‌رسم. ولی در کمال تعجب با کرکره‌ای تا انتها پایین آمده مواجه می‌شوم! یعنی چه اتفاقی می‌تواند افتاده باشد؟ نکند امروز روز تعطیل نانوا است و من بی‌خبر هستم؟ صبر کنید صبر کنید یک پیرمرد در حال آمدن است...

کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» در قطع رقعی و با کاغذ بالک (نخودی رنگ) از طرف انتشارات سیب کال منتشر شده است. بهای کتاب نیز 250 هزار تومان است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • قرآن؛ کتاب زندگی/ قرآن، نور و رحمت و هدایت به سوی خیر و سعادت است
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • کتاب روسازی راه و فرودگاه
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • رسیدن به فلسفه زندگی از راه خودشناسی
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز