Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: تا قانون به درستی اجرا نشود و از احتکار مسکن جلوگیری نشود مسکن همچنان به عنوان کالای سرمایه‌ای باقی می‌ماند.

اصغر سلیمی  درباره این موضوع که چگونه می‌توان به خارج شدن مسکن از کالای سرمایه‌ای امیدوار بود، اظهار کرد: مسکن هم مانند دیگر مسائلی که با حوزه معیشت مردم سر و کار دارد دچار مشکل احتکار شده است به طوری که قیمت آن به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرد و در چند سال گذشته با توجه به مشکلات ارزی که داشتیم برخی افراد احتکار آن را انجام دادند و در تهران افرادی را داریم که صاحب دو هزار واحد مسکونی هستند در حالی که هر فرد نباید بیش از دو یا سه منزل مسکونی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افرادی که این منازل مسکونی را به تعداد زیاد دارند خالی نگه می‌دارند و اجازه نمی‌دهند تا قیمت مسکن زیاد شود و به شکل قطره چکانی به مردم به فروش برسانند. دولت باید در این باره لایحه‌ای آورد تا افرادی که منزل به تعداد مورد نیاز و کافی دارند امکان دریافت سند برای آن خانه داشته باشند و بیش از دو یا سه منزل مسکونی به نام یک فرد سند خورده نشود.

نماینده مردم سمیرم در مجلس تصریح کرد: اما برخی افراد که بیش از یکصد تا دو هزار منزل مسکونی دارند مشخص است که برای مقاصد خاصی این تعداد منزل را دارند و برای سرمایه‌گذاری این تعداد مسکن را احتکار می‌کنند تا سود کلانی به جیب بزنند.

سلیمی گفت: این مشکل باید از طریق دولت و مجلس حل شود تا مسکن احتکار نشود. همچنین مالیات بر خانه‌های خالی نیز باید اجرایی شود. سازمان امور مالیاتی استدلال می‌کند که اطلاعات خانه‌های خالی در اختیار این سازمان قرار داده نشده است و به همین دلیل کار اخذ مالیات با مشکل مواجه می‌شود.

وی افزود: بنابراین در شناسایی خانه‌های خالی هنوز خوب عمل نشده است و وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده که در شهرهای بزرگ و مراکز استان‌ها به طور کامل خانه‌های خالی شناسایی نشده است و از طرفی هم اداره امور مالیاتی باید یک برنامه جامع و کامل برای اخذ مالیات از خانه‌های خالی داشته باشد. بنابراین دولت باید این امر را سریع‌تر اجرایی و عملیاتی کند و مالیاتی که قانون مقرر کرده اخذ کند تا از احتکار مسکن هم جلوگیری شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: باید کاری کنیم تا دو میلیون مسکن خالی که در کشور وجود دارد به درستی شناسایی شود. این امر سبب می‌شود که از ساخت مسکن جدید هم تا حد زیادی بی‌نیاز شویم. بنابراین تا قانون به درستی اجرا نشود و از احتکار مسکن جلوگیری نشود مسکن همچنان به عنوان کالای سرمایه‌ای باقی می‌ماند.

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کالای سرمایه ای خانه های خالی مسکن هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۵۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی ۲ قانون برای اجرا ابلاغ کرد +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

آنگونه که ایسنا روایت کرده، رئیس دولت سیزدهم همچنین «قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت کنت ترکیه به داوری» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت نیرو و نهاد ریاست جمهوری (معاونت حقوقی رئیس جمهور) و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901429

دیگر خبرها

  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • رئیس جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون برای اجرا ابلاغ کرد +جزئیات
  • رئیسی ۲ قانون را ابلاغ کرد
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • افزایش ۵ برابری بودجه شهرداری بیرجند برای سال ۱۴۰۳
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر