Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی رجایی نیا در سخنانی در قم خاطرنشان کرد: روحانیت حضور زیادی در پُست‌های مختلف در کشور دارند، اما این حضور به صورت سیستماتیک نیست و بیشتر فردی می باشد، و تنها جایی که می تواند ظرفیت ها، ایده ها و دیدگاه های حوزه های علمیه را به سمت بالفعل شدن سوق دهد، قانون است، که مرکز تحقیقات اسلامی مجلس چنین رسالتی را بر دوش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس اصل چهارم قانون اساسی، یکی از کارکردهای مهم مجلس شورای اسلامی، تطبیق قوانین بر شرع مقدس اسلام می باشد و حدود ۱۰ سال است که سازکار آن از طریق مرکز تحقیقات اسلامی مجلس فراهم شده است تا در ابعاد فقهی و بحث‌های اسلامی به مجلس در زمینه قانونگذاری کمک کند.

دکتر رجایی نیا با اشاره به ضرورت ارتباط منظم حوزه با مجلس شورای اسلامی گفت: از برکت انقلاب اسلامی، امروزه این امکان فراهم شده که حوزه های علمیه به‌صورت منظم و سیستمی به واسطه مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با قوه مقننه ارتباط داشته باشند و بتواند دیدگاه‌های اسلامی و فقهی را به مجلس و نمایندگان منتقل سازد.

وی از همکاری بیش از ۵۰۰ نفر از طلاب و فضلای حوزه علمیه با مرکز تحقیقات اسلامی مجلس خبر داد و گفت: تشکیل کارگروه های علمی جهت بررسی طرح ها و لوایح، اعزام اساتید و متخصصان حوزوی جهت حضور در کمیسیونهای تخصصی مجلس، نگارش و یا مشارکت ابتکاری و خلاق در تهیه پیش نویس‌های طرح‌های قانونی مهم، تهیه بیش از چهارصد عنوان گزارش علمی در مورد طرح‌ها و لوایح و... از جمله فعالیت های این مرکز می باشد./

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی حوزه علميه قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی حوزه علميه قم مجلس شورای اسلامی حوزه علميه قم مرکز تحقیقات اسلامی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۵۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس در تبریز

فاتح  اظهار کرد: یک هفته قبل از روز انتخابات یعنی از بامداد روز سیزدهم اردیبهشت ماه امسال تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز می‌شود.

وی افزود: هشت نفر از نامزد‌های مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به دور دوم انتخابات راه پیدا کردند که از این تعداد ۴ نفر در روز ۲۱ اردیبهشت توسط مردم تبریز، آذرشهر و اسکو انتخاب می‌شوند و جمع نمایندگان این حوزه انتخابیه به شش نفر خواهد رسید.

فرماندار شهرستان تبریز با بیان اینکه تبلیغات نامزد‌ها تا ساعت هشت صبح روز پنجشنبه بیستم اردیبهشت ماه خواهد بود ادامه داد: انتخابات در دور دوم به صورت تمام الکترونیکی و بدون دخالت دست انجام خواهد شد.

گفتنی است نشست آموزشی کاربران یارانه مرحله دوم انتخابات دوازدهمین مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو در محل فرمانداری شهرستان تبریز برگزار شد.

مرحله دوم انتخابات دوازدهمین مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود بنابراین شمارش دستی در این مرحله صورت نخواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات مجلس در مازندران
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس