Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: «تعامل سازنده به جای رقابت بازدارنده» به‌عنوان سیاست وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران در خزر به‌همراه تداوم فعالیت‌های اکتشافی در شمال کشور و تقویت شرکت نفت خزر برای پیشبرد اهداف صنعت نفت در این بخش دنبال می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محسن خجسته مهر، در آیین تکریم علی اصولی، مدیرعامل پیشین شرکت نفت خزر و معارفه مراد کمالی به عنوان سرپرست این شرکت، میدان سردار جنگل و سکوی ایران امیرکبیر را نماد حاکمیتی ایران در خزر عنوان کرد و گفت: نیاز به فناوری‌های روزآمد، ضرورت توجه دوچندان به مباحث زیست‌محیطی و ایمنی و اهمیت نگهداری از سکوی امیرکبیر به عنوان دارایی ارزشمند صنعت نفت، از جمله ویژگی‌هایی است که برای توسعه فعالیت‌ها در خزر باید مدنظر قرار گیرد؛ این موضوع در عین حال که تعیین کننده ساز و کارهای پیش روی صنعت نفت است، از اهمیت و ارزشمندی فعالیت‌هایی هم که تا کنون در این بخش انجام شده، حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره اهمیت اکتشاف در شمال کشور گفت: اکتشاف، مبنای برنامه‌های صدساله توسعه کشور است؛ بنابراین چه توسعه در دستور کار باشد چه نباشد، باید ثروت‌های زیرزمینی احصا شوند و فعالیت‌های اکتشافی با قدرت ادامه یابند و در این راستا تولید و توسعه، بحث مجزایی است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه نظر وزیر محترم نفت درباره فعالیت‌های ایران در خزر مبتنی بر تعامل سازنده به جای رقابت بازدارنده است، تصریح کرد: موقعیت ژئوپلتیکی ایران در خزر ایجاب می‌کند سیاست‌های ما در این منطقه بسیار هوشمندانه باشد و لازم است رویکردهای این شرکت در هم‌افزایی با دیگر شرکت‌ها و مدیریت‌ها از جمله مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، بیش از پیش تقویت شود.

وی بر ضرورت بهره‌مندی هر چه بیشتر از متخصصان خبره و توانمند در شرکت نفت خزر تاکید کرد و با اشاره به لزوم دامنه‌دار بودن مطالعات در منطقه خزر، ادامه داد: این شرکت باید در استفاده از خدمات، بهره‌مندی حداکثری از پتانسیل شرکت‌های خدماتی موجود در منطقه را با هدف ایجاد اشتغال‌زایی دنبال کند.

خجسته‌مهر همچنین نگهداری ویژه و صحیح از سکوی نیمه‌شناور امیرکبیر، دامنه‌دار بودن مطالعات در منطقه خزر و تقویت نیروهای کارآمد را نیز از جمله اقدامات پیش رو و ضروری در این شرکت دانست.

وی در پایان از خدمات و زحمات علی اصولی در طول دوران مدیریت عاملی شرکت نفت خزر تقدیر کرد.

* اکتشافات، بهسازی ناوگان و مدیریت دانش، اولویت مدیریت جدید

مراد کمالی، سرپرست شرکت نفت خزر نیز از حسن اعتماد مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و از تلاش‌های علی اصولی و مدیران عامل پیشین نفت خزر قدردانی کرد و گفت:  اکتشافات، تعمیر و بهسازی ناوگان، رعایت حداکثری ایمنی، مدیریت دانش، چابکسازی و غنی سازی ساختار سازمانی، افزایش بهره‌وری، کرامت سرمایه انسانی، شفافیت، بهبودسازی فرایندها و کاهش هزینه‌ها سرلوحه مأموریت شرکت نفت خزر خواهد بود.

در این مراسم که با حضور مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران و اعضای هیأت مدیره شرکت نفت خزر برگزار شد، آقایان عماد حسینی و قلاوند نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده، از خدمات علی اصولی تقدیر کردند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت ملی نفت شرکت ملی نفت شرکت ملی نفت ایران ایران در خزر شرکت نفت خزر علی اصولی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۶۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان

معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم.

وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود.

مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به ۵۰ محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد.

وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل ۵۰ محله و ۵۰ شورای محله و فعالیت ۳۵۰ نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد.

حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد.

وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد.

معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» ۳۵۹ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند.

حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748887

دیگر خبرها

  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسا لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم