Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ارتباط با وجود تبلیغات گسترده برند کره‌ای «دوو» توسط یک تولیدکننده داخلی در سطح شهر با وجود دستور رهبری مبنی بر ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره‌ای، گفت: هم دولت و هم مجلس در ارتباط با عدم حضور شرکت‌های کره‌ای در کشور متفق‌القول هستند و هر دو مجموعه بر آن تاکید می‌ورزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست-عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ارتباط با وجود تبلیغات گسترده برند کره‌ای «دوو» توسط یک تولیدکننده داخلی در سطح شهر با وجود دستور رهبری مبنی بر ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره‌ای، گفت: هم دولت و هم مجلس در ارتباط با عدم حضور شرکت‌های کره‌ای در کشور متفق‌القول هستند و هر دو مجموعه بر آن تاکید می‌ورزند.

حجت‌ا… فیروزی در گفت‌وگو با تصلا ادامه داد: از آنجایی که ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره‌ای به‌عنوان یک سیاست کلی مد نظر قرار گرفته؛ آن‌هم به واسطه اختیاراتی که مقام معظم رهبری در قانون اساسی دارند، هم مجلس در بخش قانونگذاری و هم دولت از جهت مدیریت تعامل و مراودات شرکت‌های خارجی و داخلی به این مهم توجه دارند.

به گفته وی، علاوه بر اینکه ممنوعیت واردات کالای نهایی لوازم خانگی به‌عنوان یک سیاست کلی از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ و اعلام شده است؛ دو موضوع یعنی استفاده از ظرفیت داخلی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای تامین نیازهای کشور در سنوات اخیر مورد توجه قرار گرفته و بر اساس این موارد تاکید بر این است که فعلا شرکت‌های کره‌ای وارد کشور نشوند. همچنین، این مهم در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیز مورد تاکید قرار گرفته، چراکه حمایت از تولیدات داخل در اقتصاد مقاومتی یکی از محورهای اصلی است.

فیروزی ادامه داد: بنابراین، مجلس شورای اسلامی در بحث قانونگذاری و دولت در میدان و در زمان اجرا باید حواسشان به رعایت این دستور باشد و طبیعی است که هر اقدامی که توسط دولت یا مجلس در مغایرت با سیاست‌ها انجام بگیرد، مردود و قابل بازخواست است.

نماینده مردم فسا در مجلس تاکید کرد: شرکت‌های تولیدکننده لوازم خانگی نیز که از آنها چنین حمایتی صورت گرفته، حتما باید این چارچوب را رعایت کنند و در واقع آنها باید اولین مدافع این سیاست‌ها باشند، چرا که این سیاست‌ها نسبت به آنها موضوعیت پیدا می‌کند. اگر تبلیغاتی از سوی تولیدکنندگان لوازم خانگی مغایر با سیاست ممنوعیت واردات و سیاست اقتصاد مقاومتی صورت بگیرد، بسیار ناپسند است، چون آنها خودشان باید مدافع تولید داخلی باشند و اگر قرار باشد این ذهنیت را برای جامعه ایجاد کنند که برند تولیدشده توسط آنها یک برند کره‌ای است؛ به نظر می‌رسد ایراد بیشتری بر کار آنها نسبت به دیگر مجموعه‌ها وارد است و حتما باید با آن برخورد شود.
سازمان‌های دولتی به ماجرا ورود کنند

فیروزی خواستار ورود سازمان‌های دولتی برای برخورد با اقدامات اینچنینی از سوی برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی شد و در این باره توضیح داد: از آنجایی که بحث قانونگذاری مطرح نیست و نظارت مجلس نسبت به دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های دولتی مصداق پیدا می‌کند نه نسبت به مجموعه‌های خصوصی؛ لذا باید مجموعه‌های دولتی به‌ویژه وزارت صنعت معدن و تجارت و سازمان‌های متولی امر تولید در حوزه لوازم خانگی به این قضیه وارد شوند.

این سازمان‌های نظارتی باید بازرسی‌های خود را فعال سازند و از اقدامات تبلیغی این چنینی جلوگیری کنند و اگر اقداماتی خلاف سیاست‌های ابلاغی انجام می‌شود با توجه به سازوکاری که تعریف شده، مدیریت لازم را نسبت به رفتار تولیدکننده اعمال کنند.
از تولیدکنندگان چه انتظاری می‌رود؟

این عضو کمیسیون صنایع مجلس با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان از فرصت پیش آمده باید به بهترین نحوه استفاده کنند، اظهار کرد: با توجه به فضای اعتماد و حمایتی که نسبت به تولیدکنندگان لوازم خانگی در درون حاکمیت و در راس آن مقام معظم رهبری به‌عنوان عالی‌ترین مقام کشور شکل گرفته؛ انتظار می‌رود تولیدکنندگان لوازم خانگی در توسعه این صنعت از طریق کیفی‌سازی محصولات، سهل‌الوصول بودن تولیدات برای مردم، ارائه خدمات پس از فروش مطلوب و قیمت مناسب و رقابتی بکوشند و این پارامترها را ملاک قرار بدهند.

فیروزی افزود: البته نکته‌ای در ارتباط با قیمت مواد اولیه وجود دارد، چون بخش قابل توجهی از نیاز صنایع لوازم خانگی مواد اولیه‌ای از قبیل آلومینیوم و فولاد است که قیمت‌شان مطابق با قیمت جهانی تغییر می‌کند. در جلساتی که با این تولیدکنندگان داشتیم، یکی از علت افزایش قیمت تولیدات‌شان را تغییرات بهای مواد اولیه جهانی اعلام کردند.

اما، درمجموع باتوجه به سیاستی که اعلام شده و توقعی که جامعه مصرفی از تولیدکنندگان دارند، آنها باید حمایت‌های تمام قد حاکمیت از خودشان را پاس بدارند و در عرضه محصولات با کیفیت بهتر و قیمت مناسب‌تر تلاش کنند تا حاکمیت هم به راحتی بتواند پاسخگوی مردم باشد؛ از این جهت که اگر حمایتی از صنعتی صورت می‌گیرد، صنعتگران نیز تمام تلاش خود را برای حضور بهتر در بازار انجام می‌دهند.
کیفی‌سازی و مناسب‌سازی قیمت تولیدات؛ عقلانی‌ترین شیوه

وی در واکنش به اینکه برخی فعالان صنعت لوازم خانگی می‌گویند سیاست ممنوعیت واردات در هیچ کجای دنیا دائمی نبوده است، نیز گفت: حتما همینطور است؛ در کشور ما نیز سیاست‌های کلان اقتصادی لایتغیر نیست و براساس شرایط اتخاذ شده‌اند. یکی از اهداف بلند کشور و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولیدات داخلی است و در شرایط فعلی به دلیل اینکه نیاز است بسیاری از کالاها در داخل تامین شوند، از خروج ارز ممانعت به عمل آید و در ضمن برای مصرف تولیدات داخلی فرهنگ‌سازی صورت گیرد؛ سیاست‌های اخیر اقتصادی مقطعی هستند.

به گفته این نماینده مجلس، اگر تولیدکنندگان از این ظرفیت‌های حمایتی استفاده نکنند و نتوانند با کالاهای خارجی رقابت کنند، حتما در آینده آسیب می‌بینند و بهترین روش این است که در فرصت پیش آمده خودشان را از نظر کیفی ارتقا بدهند.

کمااینکه در حال حاضر هم کالاهای زیادی تحت عنوان کالاهای قاچاق از مرزهای کشور وارد می‌شوند و اگر تولیدات داخلی نتوانند از پسِ رقابت با آنها برآیند، همین امروز هم نخواهند توانست روی پای خود بایستند. پس، بهترین و عقلانی‌ترین شیوه؛ کیفی‌سازی و مناسب‌سازی قیمت تولیدات داخلی است.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تولیدکنندگان لوازم خانگی مجلس در ارتباط اقتصاد مقاومتی ممنوعیت واردات تولیدات داخلی سیاست ها کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۷۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: آمریکا شایستگی اخلاقی اظهارنظر در خصوص حقوق بشر، حقوق زنان و آزادی بیان را ندارند

به گزارش صدای ایران از فارس؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) هفتم اردیبهشت ماه با انتشار فیلمی از برخورد خشونت‌آمیز پلیس آمریکا با اساتید حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا عنوان کرد: انتشار تصاویر تأسف‌بار از برخورد خشن پلیس آمریکا با اساتید دانشگاهی حامی فلسطین و معترض به سیاست حمایتی آمریکا از رژیم جنایتکار صهیونیستی، فاصله بین شعار و عمل در رفتار دولت آمریکا را در معرض قضاوت جهانی قرار داده است.


وی تصریح کرد: مقامات آمریکا شایستگی اخلاقی اظهارنظر در خصوص حقوق بشر، حقوق زنان و آزادی بیان را ندارند.


تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا این روز‌ها شاهد برگزاری اعتراضات و تجمعات دانشجویان در حمایت از مردم فلسطین و در مخالفت با سیاست‌های حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی است.


تظاهرات اعتراضی در دانشگاه‌های کشور‌های دیگر از جمله فرانسه نیز برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دور دوم مجلس در آبادان
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • (ویدئو) مقامات آمریکا شایستگی اظهارنظر اخلاقی در خصوص حقوق بشر را ندارند
  • مقامات آمریکا شایستگی اخلاقی اظهار نظر درخصوص حقوق بشر را ندارند
  • کنعانی: آمریکا شایستگی اخلاقی اظهارنظر در خصوص حقوق بشر، حقوق زنان و آزادی بیان را ندارند
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی