Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - ​​​​​​​اسناد داخلی افشا شده از فیس‌بوک نشان می‌دهد محققان این شرکت از استفاده غلط و نامناسب کاربران از شبکه اجتماعی مذکور آگاه بوده و به این مساله بی توجهی کرده‌اند.
اسناد یادشده حاکیست از هر هشت کاربر فیس‌بوک یک نفر به شکلی نامناسب از فیس‌بوک استفاده می‌کند و با این کار به خواب، کار و روابط خانوادگی و اجتماعی خود آسیب می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزرش ایتنا از مهر، کارشناسان فیس‌بوک از عبارت استفاده مشکل دار برای توصیف این وضعیت استفاده کرده‌اند، اما عموم متخصصان برای توصیف این شرایط از اصطلاح اعتیاد به اینترنت استفاده می‌کنند.

فیس‌بوک تا سال ۲۰۱۹ گروهی را در این شبکه اجتماعی به کار گرفته بود که به دنبال بررسی میزان رفاه و آسایش کاربران در زمان استفاده از آن بودند. این گروه روش‌هایی را برای جلوگیری از استفاده مشکل دار از فیس‌بوک ارائه کرد. اما در نهایت فیس‌بوک تصمیم گرفت در سال ۲۰۱۹ این گروه را به طور کامل کنار بگذارد.

پراتیتی ریچودهوری معاون تحقیقات شرکت متا که جایگزین فیس‌بوک شده، مدعی شده رسانه‌ها نتایج تحقیقات یادشده را بد تفسیر کرده‌اند و این شرکت تلاش‌های حمایتی برای درک بهتر و توانمندسازی کاربران خود انجام می‌دهد.

وی افزود: استفاده مشکل‌زا مساوی اعتیاد نیست و این شرکت خدماتی را برای کمک به مردم ارائه می‌دهد تا آنها تجربیات خود در زمان استفاده از برنامه‌ها و خدمات متا را مدیریت کنند.

اسناد داخلی فیس‌بوک حاکیست این شرکت می‌دانست پلتفرم اینستاگرام برای کاربران نوجوان مسموم است. به گفته فرانسیس هاوگن افشاگر فیس‌بوک در کنگره این شبکه اجتماعی از لحاظ داخلی ناکارآمد بوده و بعید است رفتارهای خود را بدون اقدام رگولاتورهای خارجی تغییر دهد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فیس بوک اعتیاد به شبکه های اجتماعی شبکه اجتماعی فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه عجله ندارم از تپسی حذف شد

تین نیوز

طبق بررسی های انجام شده و اعلام کاربران گزینه "عجله ندارم" از برنامه شرکت تاکسی اینترنتی(تپسی) حذف شده است.

به گزارش تین نیوز، گزارش ها و اعلام کاربران در فضای مجازی حاکی از آن است که گزینه عجله ندارم  هم از تپسی حذف شده است.

آنگونه که روابط عمومی تپسی توضیح داده این گزینه به دستور قضایی از ابتدای هفته جاری از تپسی حذف شده است.

گزینه «عجله ندارم» یکی از گزینه هایی موجود در تپسی برای کاربران مسافری بود که می خواستند مدت زمان بیشتری منتظر پذیرش درخواست سفرشان بمانند اما هزینه کمتری برای سفر بپردازند. این گزینه از شنبه، هشتم اردیبهشت ماه از پلتفرم تپسی حذف شده است.

پیش از این با پیگیری های سازمان تعزیرات حکومتی، گزینه «عجله دارم» از تاکسی های اینترنتی از جمله اسنپ حذف شده بود.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اسفند سال گذشته در این زمینه توضیح داد: این گزینه از موضوعاتی بود که هیچ دستگاهی به آن ورود نداشته و ما راسا ورود کردیم و قطعا از  مصادیق گرانفروشی است. قبلأ تذکرات لازم داده شده و پرونده تشکیل شده  و در حال تحقیقات مقدماتی است. اتمام حجت می کنم که شرکت های تاکسی های اینترنتی خودشان این گزینه را جمع کنند زیرا اجحاف در حق مردم است و برخی از شرکت ها از دیروز که پیگیر بودیم قول دادند که آن را حذف کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گزینه عجله ندارم از تپسی حذف شد
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • واکنش کاربران شبکه های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی | کاش شرایطی فراهم شود تا ...
  • عملیات نجات نفس‌گیر در سیل عربستان؛ مهارت این جوان ستودنی است! | فیلم
  • عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است