Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدحسین فوطه بافان در کنفرانس خبری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از 3 ماه قبل پیست اسکی سهند را به شکل مخروبه ای تحویل گرفتیم و من قبل از آن وضعیت پیست را ندیده بودم.

وی گفت: تشکیلات پیست اسکی متشکل از تله اسکی، دستگاه برف کوب و ساختمان پیست است که هر سه مستهلک شده و تاسیسات به شدت از بین رفته بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوطه بافان افزود: چرا این پیست به این شکل در آمده بود بگویم افراد متفاوتی آمدند و چون درست کار نکردند به این شکل از بین رفته بود، اما چند ماه قبل تعدادی از دلسوزان ورزش جمع شده و همفکری کردند که برای مرمت و احیا این پیست، آن را به شرکت سازنده تحویل دهیم.

وی گفت: قوش گولی سهند به عنوان شرکت سازنده که متشکل از 4 شرکت سازمان شهرداری ها، شرکت عمران جلفا، هیات اسکی استان آذربایجان شرقی و فدراسیون اسکی کشور بوده و یک ماه کارهای اداری و شروع به کار طول کشید و از دو ما پیش به شکل جدی وارد فاز عملیاتی شدیم.

فوطه بافان بیان کرد: دو تا تله اسکی در این پیست موجود بوده که یکی از بین رفته بود و دیگری را سعی کردیم که به مرحله بهره وری برسانیم.

برای تعمیر برف کوب با یک شرکت معتبر اتریشی قراردادی بستیم و ساختمان پیست که کاملا از بین رفته بود که کارهای عمرانی دوباره لازم بود و سقف آسیب دیده بود.

وی گفت: اسکی باز ها می گفتند که در داخل ماشین آماده می شویم و فقط پیست را راه اندازی کنید، اما ما مصمم بودیم که ساختمان پیست هم افتتاح شود و طراحی داخل صورت گرفته و خوابگاه، کافی شاپ و رستوران طراحی وبه شکل پایداری برسد.

وی در مورد هزینه های صورت گرفته افزود: تعمیر برف کوب 700 میلیون تومان هزینه داشته که از این دستگاه فقط چند عدد در ایران موجود است. 400 میلیون تومان هزینه تعمیر تله اسکی بوده و  البته این نوع تله اسکی ها از رده خارج و در دنیا امروز سیستم های جدیدی به کار گرفته شده اما چاره ای نداریم و امیدواریم در آینده از امکانات بروز مجهز شویم.

وی افزود: در پیست مشکل پارکینگ هم وجود داشت که با کمک سازمان همیاری و شرکت عمران جلفا ماشین آلاتی مانند بولدزر در اختیار ما دادند که توانستیم پارکینیگی به ظرفیت 1000 دستگاه خودرو مهیا سازیم.

مدیر عامل شرکت قوش گولی سهند تصریح کرد: در تلاش هستیم تا حداکثر دو ماه پیست را به بهره برداری برسانیم و امیداریم آب و هوا هم اجازه دهد و انشاالله با افتتاح این پیست دیکر نیازی نیست اسکی بازان شهرمان به استان های همجوار سفر کنند و باید بگویم

پست اسکی سهند یکی از بهترین پیست های اسکی شمالغرب به از لحاظ دسترسی و شیب پیست است.

وی یادآور شد: جاده دسترسی هم تخریب شده بود و که در هفته اول یک آسفالت سرد دادند که امسال را جوابگو است و امیدواریم در سال های آینده برنامه اساسی برای آسفالت ریخته شود.

وی در خاتمه عنوان کرد: پیست اسکی سهند با 50 هکتار مساحت، بهترین فضا برای اسکی چمن هم دارد که بعد از زمستان برنامه هایی را تدارک دیدیم که از تمامی پتانسیل این مجموعه استفاده کرده و در تمام فصول سال این پیست دایر باشد.

انتهای پیام/60017­

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز ورزش پیست اسکی ورزش تبریز ورزش زمستانی بین رفته اسکی سهند پیست اسکی تله اسکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۹۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: همزمان با ۱۲۲ سالگی برق در تبریز نخستین موزه برق و روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز رضا سرابی اقدم و توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

اکبر فرج نیا در آیین تجلیل از پیشکسوتان صنعت برق تبریز با بیان اینکه توزیع نیروی برق تبریز همچون خانواده‌، صمیمی و همدل است، اظهار کرد: صنعت برق آذربایجان از نظر دانش و عمل مثال‌زدنی بوده و سخت‌ترین مشکلات با تلاش و همت کارکنان به نتیجه مطلوبی رسیده است.

وی افزود: خدمت در صنعت برق افتخار بزرگی است و دلیل این افتخار نیز حضور پیشکسوتانی است که طی سال‌ها چراغ راهی برای این صنعت بوده‌اند و در کنار آن‌ها درس زندگی آموخته‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با اشاره به لزوم بهره‌مندی از تجربیات پیشکسوتان برق در سطح ملی، اضافه کرد: خاطرات و تجربیات پیشکسوتان صنعت برق باید در قالب تاریخ شفاهی و انتقال دانش، ثبت و به نسل‌های حاضر و آینده منتقل شود.

 وی با اشاره به تأسیس اولین کارخانه برق تبریز به سال ۱۲۸۱ توسط قاسم خان والی، ادامه داد: با توجه‌ به قدمت تاریخی برق و روشنایی در تبریز، اولین موزه روشنایی تبریز با همکاری مجموعه‌دار و تاریخ‌شناس بزرگ تبریز آقای رضا سرابی توسط شرکت برق تبریز راه‌اندازی خواهد شد.

در ادامه این نشست رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌ها اصلی‌ من ایجاد موزه برق و روشنایی تبریز بود، گفت: در گذشته که تولید برق به شکل امروزی وجود نداشت، برخی کارخانه‌های بخش خصوصی عهده‌دار تأمین برق بودند که آثاری از آن دوران باقی‌مانده است.

وی با بیان اینکه در حدود ۵۰۰ نوع وسایل و لوازم روشنایی از چهار هزار سال پیش جمع‌آوری‌ و تعدادی از آن‌ها در موزه شهرداری تبریز به نمایش گذاشته شده است، گفت: در نخستین سال‌های ورود برق به ایران فقط در منازل رجال، برق وجود داشت و تصویر شاهان قاجار بر روی لامپ‌های سفارشی آن زمان نقش بسته شده که این نوع لامپ‌ها منحصر به‌فرد بوده و حتی در موزه برق تهران نیز وجود ندارد و ان‌شاءالله در موزه روشنایی تبریز به نمایش گذاشته خواهد شد.

سرابی با اشاره به لزوم ثبت خاطرات پیشکسوتان به‌عنوان تاریخ شفاهی، ادامه داد: امروزه موزه‌ها به سمت تاریخ شفاهی پیش می‌روند و این موضوع از اهمیت قابل‌ توجهی برخوردار است.

محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی افزود: آثار به‌جای‌ مانده از گذشتگان قابل ارزش‌گذاری مالی نیست چرا که متعلق به همه مردم و نسل‌های آینده این شهر است و نسل‌های آینده باید با تاریخ و سختی‌های برق آشنا شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌ عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، طی این مراسم قبض برقی که متعلق به ۱۱۸ سال پیش یعنی مربوط به دوره قاجاریه و پس از دوران جنگ مشروطه بوده توسط رضا سرابی مجسمه‌ساز و موزه‌دار، محقق و تاریخ‌پژوه تبریزی به مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز به عنوان نخستین اثر موزه برق و روشنایی تبریز اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • ارمنستان : اقدامات مقدماتی برای تاسیس سرکنسولگری در تبریز در حال انجام است
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • برگزاری مسابقات موتورسواری و اتومبیلرانی با استقبال ویژه تماشاگران
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد