Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: مرکز توسعه حل اختلاف و داوری یک فرصت کم نظیر برای ترویج و توسعه فرهنگ صلح و سازش است.

خبرگزاری میزان - حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی به همراه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف و داوری استان فارس از مجتمع شماره ۳ شورا‌های حل اختلاف بازدید و از نزدیک روند خدمت رسانی به مردم از سوی قضات، اعضا و کارکنان شورا‌های حل اختلاف این مجتمع را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: امروز شورا‌های حل اختلاف یک نهاد صلحی و بخشی از تشکیلات قوه قضائیه می‌باشند و به لحاظ ساختاری مجموعه شورا‌های حل اختلاف بخشی از مجموعه دستگاه قضایی در ارائه خدمت رسانی به مردم است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی هدف از تشکیل این نهاد را توسعه فرهنگ اسلامی و سنت پسندیده صلح و سازش و اصلاح ذات البین ارزیابی کرد و افزود: علاوه بر این شورا‌های حل اختلاف رسالت کاستن از بار رسیدگی به بخشی از پرونده‌های وارده به دستگاه قضایی را به عهده دارند و مرکز توسعه حل اختلاف و داوری یک فرصت کم نظیر برای ترویج و توسعه فرهنگ صلح و سازش و حل و فصل اختلافات میان مردم است که باید از ظرفیت این نهاد مردمی نهایت استفاده و بهره برداری لازم به عمل آید.

بیشتر بخوانید: کارگاه آموزشی تربیت مصلحین و حکمین قرآنی در سمنان برگزار شد

رئیس کل دادگستری استان فارس ضمن قدردانی از تلاش و اهتمام اعضاء و کارکنان شورا‌های حل اختلاف استان فارس در راستای اصلاح ذات البین گفت: در رتبه بندی توسعه حل اختلاف استان‌های کشور در سال ۹۹ که با بررسی ۳۲ شاخص کمی و کیفی انجام می‌شود؛ استان فارس در جایگاه اول این رتبه بندی در کشور قرار گرفت که نشان از تلاش شبانه روزی اعضا و کارکنان شورا‌های حل اختلاف در راستای صلح و سازش بویژه در خصوص پرونده‌های قتل که با برگزاری جلسات مختلف و رایزنی و میانجیگری با خانواده اولیاء دم سعی در سازش در پرونده‌های قتل و رهایی محکومین به قصاص را دارند.

انتهای پیام/

برچسب ها: رئیس کل دادگستری استان فارس صلح و سازش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان فارس صلح و سازش مرکز توسعه حل اختلاف و داوری شورا های حل اختلاف توسعه فرهنگ استان فارس صلح و سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۹۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نخستین نشست خبری با خبرنگاران در سال ۱۴۰۳ گفت : توسعه فناوری در کشور وظیفه اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است و در این راستا؛ برنامه ستاد توسعه هوش مصنوعی این معاونت کمک به دانشگاه ها، محققان و شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه فناوری‌ها و کاربست هوش مصنوعی در ایران با استفاده از ابزار اپراتور است. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اعلام اینکه اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است، افزود : پیش بینی می‌شود امسال جریان اکوسیستمی هوش مصنوعی در کشور راه می‌افتد و به صد‌ها جی پی یو (GPU واحد‌های پردازش گرافیک) دست پیدا می‌کنیم. رئیس بنیاد ملی نخبگان به رایزنی با رئیس جمهور و بسیاری دستگاه‌ها از جمله سازمان برنامه و بودجه برای راه اندازی مرکز توسعه هوش مصنوعی در کشور و در کنار آن شورای راهبری هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت : برای این کار مدل‌های مختلف در بسیاری کشور‌ها بررسی شد. دهقانی فیروزآبادی افزود : بررسی‌ها نشان داد که بعضا برخی کشور‌ها ، وزارتخانه و برخی هم شورای راهبری برای هوش مصنوعی ذیل ریاست جمهوری ایجاد کرده اند. وی گفت : با ساعت‌ها رایزنی و مشورت با متخصصان و صاحب‌نظران هوش مصنوعی و شبکه‌ها به این جمع بندی رسیدیم که در کشور باید یک مرکز تحت عنوان مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم تا وظیفه کلانی را در این حوزه از جمله نظارت و تنظیم گری و همچنین توسعه زیرساخت‌های کلان عهده دار شود و شورایی هم به عنوان راهبر و هیات امنا بالا سر این مجموعه شکل بگیرد. معاون علمی رئیس جمهور افزود: اسفند ماه ۱۴۰۲ مرکز ملی هوش مصنوعی تاسیس شد و حکم ریاست آن نیز توسط رئیس جمهور صادر شد و اعضای شورای راهبری این مرکز نیز معرفی شدند، اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی د رحال حاضر در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تنظیم آست. دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد : این مرکز در حوزه هوش مصنوعی فراتر از معاونت علمی ریاست جمهوری است و همه دستگاه‌ها در قبال این مرکز از یک ماموریت اختصاصی برخوردار هستند. وی از برگزاری جلسات مختلف با طرف‌های تاثیرگذار در حوزه هوش مصنوعی همچون سرمایه گذاران مختلف، بخش‌های دولتی و صندوق‌ها خبر داد و افزود : در این راستا صندوق پژوهش و فناوری توسعه هوش مصنوعی نیز تصویب و دایر شد. رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این صندوق با سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای فعالیت برنامه ریزی شده است، افزود: بخش خوبی از این سرمایه را نهاد‌هایی مثل صندوق توسعه ملی و چندین مودی مالیاتی بزرگ در حوزه اپراتور‌ها تقبل کرده اند که پرداخت کنند بنابراین اقدامات عملیاتی بسیار خوب پیش رفته است و برنامه ریزی‌ها این است که مرکز ملی هوش مصنوعی در اولین گام یک کاربر هوش مصنوعی یا اصطلاحا یک اپراتور هوش مصنوعی در کشور راه اندازی کند. دهقانی فیروزآبادی گفت : طبق برنامه ریزی انجام شده این اپراتور هوش مصنوعی سه خدمت اصلی را عرضه می‌کند: یک مزرعه پردازشی بزرگ که چگونگی ابعاد و اندازه آن در حال بحث است. یک مرکز داده یا دیتا سنتر بزرگ برای تولید داده‌ها و همچنین کتابخانه بزرگ زبانی و تصویری که اینها مجموعه‌هایی هستند که قرار است در اپراتور اصلی مدیریت شوند.  

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت شوراها از شهرداران/ نفوذ از بیرون سبب ایحاد اختلاف در شورا می‌شود
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی