Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین وطن پرست، معاون اشتغال و خودکفایی اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به ایجاد درگاه ورودی سامانه جامع و واحدی کاریابی تحت عنوان کارون برای تسهیل در اشتغال مددجویان گفت: درگاه ورودی به مؤسسات کاریابی، سامانه‌های مربوطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) جهت تسهیل در اشتغال مددجویان اقدام به ایجاد این سامانه کرده است، افزود: پس از اعلام نیازمندی مؤسسات کاریابی در این سامانه اطلاعات مددجویان مرتبط با شغل مدنظر در اختیار مؤسسه قرار خواهد گرفت تا در نهایت منجر به ایجاد اشتغال برای مددجو شود.

وطن پرست در رابطه با نحوه ورود و ثبت نام به این سامانه تصریح کرد: مددجویان به ۲ صورت فردی، تبادل و اتصال اطلاعات میان ۲ سامانه سما و کارون می‌توانند نسبت به درخواست اشتغال خود اقدام کنند و اطلاعات سابق مددجویان پس از بررسی، تأیید کارشناسان اشتغال و مشاوره در سامانه سما بارگذاری می‌شوند، بنابراین در صورت اعلام نیازمندی مؤسسات کاریابی، اتصال اطلاعاتی میان ۲ سامانه کارون و سما برقرار خواهد شد و مددجو پس از طی کردن مراحل مصاحبه شغلی و پیگیری‌های مربوطه به کار معرفی می‌شود.

معاون اشتغال و خودکفایی اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان تعهدات اشتغال سال ۱۴۰۰ را ۳ هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: این آمار باید تا پایان سال برآورد شود، به طور حتم آمار بیش از این‌ها خواهد بود و بر همین اساس حدود ۱۰ هزار شغل را برای لحاظ کرده ایم تا بتوانیم پس از شناسایی ۳ برابری و بارگذاری در سامانه سما ۳ هزار ثبت نام منجر به ایجاد شغل را داشته باشیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه تا همین لحظه ۴۴ درصد این آمار محقق شده است و امیدواریم تا پایان سال این آمار را به ۱۰۰ درصد برسانیم، اظهار کرد: تعداد کل تعهدات فرصت‌های شغلی در بخش‌های دیگر ۱۴ هزار و ۵۰۰ است که باید با استفاده از درگاه‌های مختلفی مانند پراخت تسهیلات نظام راهبری شغلی و کاریابی به این آمار جامع عمل بپوشانیم.

وطن پرست ادامه داد: نیاز به ارتباط میان مؤسسات کاریابی و کمیته امداد یکسان و به صورت معامله‌ای برد_برد است، نقطه قوت این اقدام برای کمیته امداد اشتغال مددجویان و برای موسسات کاریابی در درآمد حاصل از این مسیر است، بنابراین امیدواریم فعالیت خوبی در این رابطه صورت گیرد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال مددجویان سامانه کارون موسسات کاریابی مؤسسات کاریابی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۰۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!

محققی از دانشگاه کوئینزلند دریچه‌های مولکولی پیدا کرده است که می‌تواند برای کمک به رساندن دارو به مغز و درمان اختلالات عصبی استفاده شود.

به گزارش دیجیاتو، دکتر «رزماری کاتر» از مؤسسه علوم زیستی مولکولی UQ تیمی را رهبری کرد که کشف کردند یک ماده مغذی ضروری به نام کولین می‌تواند توسط پروتئینی به نام FLVCR۲ به مغز منتقل شود.

دکتر کاتر گفت: «کولین یک ماده مغذی مانند ویتامین است که برای بسیاری از عملکرد‌های مهم بدن، به ویژه برای رشد مغز ضروری است.»

ما باید روزانه ۴۰۰-۵۰۰ میلی‌گرم کولین مصرف کنیم تا از بازسازی سلولی، تنظیم بیان ژن و ارسال سیگنال بین نورون‌ها حمایت کنیم.

دکتر کاتر گفت که تاکنون اطلاعات کمی درمورد چگونگی عبور کولین رژیم غذایی از لایه سلول‌های تخصصی که خون را از مغز جدا می‌کند، وجود داشت. این سد خونی در مغز از ورود مولکول‌های موجود در خون که برای مغز سمی هستند، جلوگیری می‌کند.

مغز نیاز به جذب مواد مغذی از خون دارد؛ بنابراین این سد حاوی انتقال‌دهنده‌ها است که به مواد مغذی خاصی مانند گلوکز، اسید‌های چرب امگا ۳ و کولین اجازه ورود می‌دهد.

اگرچه این سد یک خط دفاعی مهم است، اما چالشی برای طراحی دارو‌های اختلالات عصبی محسوب می‌شود.

دکتر کاتر توانست نشان دهد که کولین در حفره‌ای از FLVCR۲ می‌نشیند که از سد خونی مغزی عبور می‌کند و توسط قفسی از باقی مانده‌های پروتئین نگهداری می‌شود.

او گفت: «ما از میکروسکوپ الکترونی کرایو استفاده کردیم تا نحوه اتصال کولین به FLVCR۲ را دقیقاً ببینیم. این اطلاعات برای درک چگونگی طراحی دارو‌هایی که کولین را تقلید می‌کنند تا بتوانند توسط FLVCR۲ به محل عملیات خود در مغز منتقل شوند حیاتی است. این یافته‌ها به طراحی آینده دارو‌های بیماری‌هایی مانند آلزایمر و سکته کمک می‌کند.»

این تحقیق همچنین بر اهمیت خوردن غذا‌های غنی از کولین، مانند تخم مرغ، سبزیجات، گوشت، آجیل و لوبیا تاکید می‌کند.

دیگر خبرها

  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه