Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@07:02:58 GMT

هشدار مفتی قدس درباره تعدی به مقدسات اسلامی

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۰۹۸۹

هشدار مفتی قدس درباره تعدی به مقدسات اسلامی

مفتی قدس و فلسطین به رژیم صهیونیستی نسبت به تعدی به مقدسات اسلامی و در راس آن مسجد اقصی هشدار داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شیخ محمد حسین، مفتی قدس و خطیب مسجد الاقصی در بیانیه‌ای مطبوعاتی که امروز یکشنبه در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت با اشاره به اعلامیه گروه‌های صهیونیست برای تخریب تاسیسات و ساختمان‌های فلسطینی ارائه پیشنهاد نحوه‌ی برچیدن قبة الصخره و انتقال آن به بیرون مسجد الاقصی برای احداث هیکل ادعایی سلیمان به جای آن به صهیونیست‌ها نسبت به تعدی به مقدسات اسلامی هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد این پیشنهاد خاخام‌های یهودی بیانگر قصد اشغالگران صهیونیست برای تخریب قبة الصخره است امری که در راستای تلاش‌های انجام گرفته برای تغییر شرایط دینی، تاریخی و حقوقی موجود در مسجد الاقصی قرار دارد.

وی افزود این دعوت بیانگر پافشاری اشغالگران برای تخریب مسجد الاقصی است از اینرو به آنها نسبت به تبعات چنین تعدی هشدار می‌دهم.

به گفته مفتی قدس مسجد الاقصی بخشی از عقیده مسلمانان است و اولین قبله گاه مسلمانان و سومین مسجد مقدس است که وجب به وجب آن و حتی زیر زمین و فراز آن متعلق به مسلمانان است.

مفتی فلسطین همچنین با اشاره به انهدام یک مسجد در روستای دوما در جنوب نابلس توسط نظامیان صهیونیستی از کشورها و موسساتی که داد سخن از آزادی انسان و ادیان می‌دهند خواست در مقابل این تجاوز رژیم اسرائیل موضع گیری کنند.

واکنش شدید مقاومت به اقدامات تجاوزکارانه اشغالگران در محله الشیخ جراح قدس

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسجد الاقصی مفتی قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده با تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: روش و سیره فردی و اجتماعی امام صادق (ع) یکی از بهترین الگوهای مورد نیاز مسلمانان است، به کارگیری این سیره در زندگی، راه حل مناسب و عملی برای بسیاری از معضلات و مشکلات امروز جوامع مسلمانان است.

وی تبلیغ عملی را مهم‌ترین روش تبلیغی ائمه دانست و خاطرنشان کرد: مؤثرترین روش امامان در عرصه تبلیغ، تبلیغ عملی بود، یعنی خود ایشان تجسم عالی ارزش‌های انسانی منطبق با تعالیم قرآنی بودند.

حجت الاسلام جعفرزاده با تبیین زندگانی آن امام همام گفت: حضرت امام صادق (ع) فردی بسیار راستگو و ساده زیست بوده و بسیار انفاق می‌کردند و به کسب روزی حلال اهمیت فراوان می‌دادند.

وی به ویژگی های رفتاری و فردی ایشان در ایجاد وحدیت رویه بین مردم آن زمان اشاره و تصریح کرد: از نگاه ائمه معصومین (ع) عالم واقعی کسی است که علمش همراه با عمل باشد و امام صادق (ع) در این زمینه می‌فرمایند؛ عالم کسی است که رفتار او گفتارش را تصدیق کند و هر کس که کردار او سخن وی را تصدیق نکند او بر خلاف گفته اش باشد، عالم نخواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل همراهی و همرنگی با مردم را از صفات بارز امام صادق (ع) عنوان کرد و گفت: در روایات متعددی مطرح شده که حتی در شرایط بحرانی امام اجازه نمی‌داد برای وی و خانواده‌اش امتیازی قائل شوند و در تمامی بحران‌های اقتصادی و اجتماعی قناعت و همراهی با مردم را پیشه می‌کرد.

جعفرزاده بیان کرد: امام صادق (ع) توسط شاگردانش دستورالعمل‌های فردی، اخلاقی، اجتماعی و تربیتی را به مسلمانان آموزش داد تا از این رهگذر موفق شوند که مکتب اهل بیت (ع) را به جهان معرفی کند به گونه‌ای که رهنمودهای راهگشای آن بزرگوار در زمینه فردی، اجتماعی، سیاسی، تربیتی، برگ زرّینی در تاریخ شیعه است.

وی گسترش علوم دینی در زمان امام صادق (ع) را یادآور شد و بیان کرد: حضرت امام صادق (ع) در دوران امامت خویش توانست وسیع‌ترین دانشگاه اسلامی را پی‌ریزی کند و در این راستا توفیقات سرشاری به دست آورد به طوری که حدود ۴ هزار نفر از مجلس درس او با واسطه و بدون واسطه استفاده می‌کردند و بسیاری از آنان به مقامات عالی علمی و فقهی نائل شدند.

کد خبر 6096019

دیگر خبرها

  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به جنوب سرزمین های اشغالی | جزئیات آمار مقاومت عراق در ۲۰۰ روز پس از طوفان الاقصی
  • خسارت بارش‌های سیل‌آسای سراوان به آسفالت معابر
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی
  • روز ۲۱۲ طوفان‌الاقصی|بمباران رفح و ۳ اردوگاه آوارگان
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است