Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

اصغر اسماعیلی اظهار کرد: هر کشوری برای توسعه به زیرساخت‌های ارتباطی از جمله راه‌های استاندارد نیاز دارد و در این بین استان زنجان در مسیر ارتباطی پایتخت و کریدور شرق به غرب کشور قرار گرفته است که این امر اهمیت برنامه‌ریزی بیشتر برای توسعه حوزه راه استان را دوچندان می‌کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، وی توسعه راه در بخش شمال‌غرب کشور از کانال استان زنجان را مهم خواند و گفت: در بخش توسعه راه‌های استان شش پروژه در حوزه راه‌های اصلی و بزرگراه داریم که از محل اعتبارات ملی تغذیه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه در چارت وزارت راه و شهرسازی، ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها مسئولیت ایجاد و ساخت راه‌های اصلی، بزرگراهی و آزادراهی را دارند، تاکید کرد: مسئولیت ساخت راه‌های فرعی و روستاها با اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است.

اسماعیلی به پروژه‌های مهم در حوزه راهسازی در استان اشاره کرد و گفت: پروژه زنجان - بیجار، زنجان - سلطانیه - تاکستان، پروژه سه‌راهی سلطانیه - قیدار - کبودرآهنگ، پروژه سه‌راهی بناب - منجیل، درام - کلور و شفت - ملاصدار جزو پروژه‌های مهم استان در بخش راه‌های اصلی و بزرگ‌راهی و در حال اجرا است.

وی عنوان کرد: پروژه محور زنجان - بیجار به طول ۷۸ کیلومتر در حوزه استحفاظی استان زنجان بوده و با توجه به محدودیت‌های اعتباری، این پروژه به قطعات کوچک‌تر تقسیم شده است. پروژه زنجان - بیجار نیز در چهار قطعه در حال اجرا است که احداث و واگذاری به پیمانکار در قطعات کوچک‌تر انجام شده و طی ۱۰ تا ۱۲ روز آینده آسفالت ۳۶ کیلومتر محور زنجان - بیجار، از زنجان تا زرین‌آباد تکمیل شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

اسماعیلی با بیان اینکه در پروژه محور زنجان به سمت تاکستان، هدف ما این بود که از زنجان تا سه‌راهی سلطانیه به بزرگراه تبدیل شود، ادامه داد: در این محور کارهای ساخت انجام شده و اکنون فقط از این ۳۵ کیلومتر اجرای لایه آسفالت حدود ۱۰ کیلومتر باقی مانده است که امیدواریم به لحاظ جوی فرصت آسفالت‌ریزی فراهم شود. همچنین محور زنجان به تاکستان به عنوان بزرگراه، اوایل اردیبهشت‌ماه سال آینده به سه‌راهی سلطانیه وصل خواهد شد.

وی به پروژه محور سه‌راهی سلطانیه - قیدار و کبودرآهنگ اشاره کرد و افزود: این پروژه ۱۰۳ کیلومتر در حوزه استحفاظی زنجان بوده و در پنج قطعه در دست پیمانکار است که پارسال نیز قطعه سوم این پروژه که از دغدغه‌های شهری مردم قیدار بود با مشخصات با طول ۱۸ کیلومتر و با پنج پل غیرهم‌سطح که دسترسی‌های بین کمربندی و مراکز روستایی و ارتباطی با محور اصلی قیدار به سمت همدان را پوشش می‌دهد، افتتاح و آماده تردد شد.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه قطعه دوم این پروژه حدود ۳۰ کیلومتر است، افزود: قطعه چهارم حدود ۲۲ کیلومتر و قطعه پنجم نیز ۳۲ کیلومتر بوده و ساخت و ساز در این قطعات ادامه دارد. در قطعه دوم نیز ۱۲ تا ۱۳ کیلومتر آماده آسفالت است که در صورت مساعد بودن شرایط جوی، اقدام و به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: از ۱۵ کیلومتر قطعه چهار نیز آسفالت ۱۰ کیلومتر آن انجام شده و پنج کیلومتر در مراحل روسازی است که برای خردادماه سال آینده جزو پروژه‌های قابل بهره‌برداری به شمار می‌رود و با این وضعیت در محور سه‌راهی سلطانیه - قیدار و کبودرآهنگ برای سال آینده ۳۵ کیلومتر راه آسفالت تحویل مردم استان خواهیم کرد.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان در مورد طول بزرگراه‌های استان زنجان تصریح کرد: این استان ۱۳۸ کیلومتر بزرگراه دارد و محور زنجان به بیجار، محور زنجان به تاکستان و محور زنجان به سمت قیدار و کبودرآهنگ به عنوان یک نمونه مهم در بخش بزرگراهی است. همچنین این استان ۲۰۰ کیلومتر آزادراه دارد که از این میزان ۱۰۵ کیلومتر آزادراه زنجان به سمت تهران بوده و ۹۵ کیلومتر هم به سمت تبریز است.

درصد عمده‌ای از تصادفات بین جاده‌ای در ۳۰ کیلومتر ورودی به شهرها است

اسماعیلی با بیان اینکه محور تهران تا سه‌راهی سلطانیه نیز تبدیل به بزرگراه می‌شود و طول بزرگراه طی سال آینده افزایش خواهد یافت، یادآور شد: درصد عمده‌ای از تصادفات بین جاده‌ای در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها اتفاق می‌افتد و در این راستا بر اساس بررسی‌های انجام گرفته، هدف‌گذاری برای تبدیل محورها به بزرگراه به شعاع ۳۵ تا ۴۰ کیلومتر در اولویت راه و شهرسازی استان است تا از تصادفات جاده‌ای که در ورودی شهر رخ می‌دهد، جلوگیری کنیم.

وی گفت: امسال دو محور اصلی یعنی محور زنجان به تاکستان و زنجان به بیجار آماده تحویل خواهد شد تا ترافیک ایمن داشته باشیم.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان یاد آورشد: با توجه به مساحت راه‌های استان زنجان، در بخش آزادراهی از متوسط کشوری بالاتر هستیم و در بخش بزرگراهی هم در نرم کشوری قرار داریم. استان ۳۲۶ کیلومتر راه اصلی، ۹۷۰ کیلومتر راه فرعی و ۴۰۳۰ کیلومتر راه روستایی دارد و هر میزان که پروژه‌های راهسازی در استان ارتقا می‌یابد، به کیلومتر متراژ عدد قبلی بزرگراه اضافه می‌شود و با بهره‌برداری متراژی از راه‌ها در سال، طول بزرگراه‌ها و راه اصلی هم در حال تغییر است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تصادفات جاده ای آزادراه های زنجان اداره کل راه و شهرسازی زنجان محور زنجان راه های استان کیلومتر راه بهره برداری سال آینده جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۱۰ نقطه حادثه‌خیز آذربایجان شرقی تا پایان سال‌جاری

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر راه و شهرسازی گفت: ۷۲۵ نقطه حادثه خیز کشور و ۱۰ نقطه در این استان رفع شده و ۱۰ نقطه دیگر نیز امسال در دستورکار قرار گرفت.

مهرداد بذرپاش، عصر جمعه، هفتم اردیبهشت ماه، در پایان سفر یک روزه خود به آذربایجان شرقی،  با بیان اینکه پیشرفت خوبی را در پروژه کنارگذر ایلخچی شاهد هستیم، گفت: محورهای مواصلاتی، آزادراه تبریز-زنجان مشکل جدی دارد و سرمایه گذار شریک این پروژه برای رفع مشکلات ورود نمی‌کرد که در این راستا تصمیم گرفتیم خودمان وارد شویم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در مسکن، بخش قابل توجهی زمین تامین شده و شهرهای مرند و مراغه که کمبود زمین دارند با توافق از طریق ماده ۱۰ قانون جهش تولید حل می‌شوند. تاکید شده که هرجا نیاز به الحاق محدوده شهری باشد صورت گیرد. 

وی با اشاره به اینکه اضافه شدن هزار و ۴۰۰ هکتار زمین روستاییبا به طرح نهضت ملی مسکن باعث رشد قابل توجه این طرح شده است، ادامه داد: منتظر خبرهای خوبی در ماه‌های آتی هستیم.

بذرپاش از تخصیص هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های راه‌های استان در سفر امروز خود خبر داد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: قطعه ۶ آزادراه تبریز-ارومیه با تزریق مالی از طریق ماده ۵۶ و ردیف بودجه و قیر رایگان تقویت خواهد شد.

وی بیان اینکه یک رام قطار به مسیر خاوران تهران اضافه می‌شود، اذعان کرد: محور مراغه-هشترود در مراحل پایانی قرار دارد و در عرض چند ماه آینده آماده افتتاح می‌شود. باند رفت محور تبریز_صوفیان سریعتر به اتمام رسیده و باند برگشت تا هفته دولت افتتاح خواهد شد.

وی از تمدید تخفیف ۵۰ درصدی در عوارضی آزادراه تبریز_سهند تا پایان سالجاری خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخصیص بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های راه آذربایجان شرقی
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است
  • رفع ۱۰ نقطه حادثه‌خیز آذربایجان شرقی تا پایان سال‌جاری
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | این بزرگراه شرق تهران را از دست کامیون های سنگین خلاص می کند
  • آسفالت ریزی ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان قزوین به اتمام رسید
  • آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست