Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیومرث احمدی محقق حوزه علوم اعصاب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد:  حدود 5 سال است به صورت جدی و مستمر در حوزه علوم اعصاب فعالیت می‌کنم.

وی افزود:‌ در همین راستا کتابی با عنوان مبانی "نورولیدرشیپ رهبری سازمانی بر اساس علوم اعصاب" را تالیف کردم که مورد تشویق انجمن مدیریت رهبر سازمانی ایران، خانه کتاب و پژوهشگاه متون و علوم انسانی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محقق و استاد دانشگاه کردستانی تصریح کرد: در حال حاضر نیز کتاب دیگری به نام «عصب‌شناسی سازمانی» را زیر چاپ دارم که به زودی چاپ و منتشر می‌شود.

احمدی گفت: با توجه به تجربیات تحصیلی و کاری که دارم در این کتاب، آفت و کاهش انگیزه، تعهد، وفاداری و تعلق در محیط‌های کاری را مورد توجه قرار داده‌ام.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص نظریه محیط‌های کاری دوستدار مغز اگر بخواهیم در حوزه علوم اعصاب و سوء مدیریت یک لینگ و ارتباط بزنیم آنچه به عنوان گزینه مد نظر قرار گرفت و یک تعبیر درست و واقعبینانه‌تر از انسان در سازمان را پیاه می‌کرد انسان مغزمحور است، انسانی که تمام آنچه به عنوان احساس و افکار و رفتارش ناشی از فعل و انفعالات مغزش است.

این استاد دانشگاه‌های کردستان اضافه کرد: در این نظریه سعی کردیم با الهام از اینکه مغز در چه محیطی فعل و انفعلات مثبت‌تری دارد احساس رضایت و احساس پاداش و لذت بیشتری می‌کند، مولفه‌هایی را معرفی کردم که کاملا بر اساس یافته‌های تجربی و تایید شده بود.

وی افزود: در همین راستا مغز یک کارمند و مدیر در یک محیط کار چه چیزی را برای داشتن احساس رضایت و سرزندگی می‌طلبد را به عنوان مولفه‌های این نظریه مطرح کردیم.

احمدی اذعان کرد: نظریه «طراحی محیط‌های کاری دوستدار مغز» در دانشگاه آزاد واحد سنندج با حضور استاد حسن رنگرز دانشیار گروه مدیریت دانشگاه خوارزمی به عنوان ناقد نظریه و دکتر رضا شافعی دانشیار گروه مدیریت دانشگاه کردستان تدوین کردیم که پس از بررسی در دانشگاه آزاد، به شورای عالی فرهنگی ارسال شد که در آبان ماه امسال به نام بنده به ثبت رسید.

تدوین استاندارد ملی محیط‌های کسب و کار دوستدار مغز

وی با بیان اینکه ارائه استاندارد ملی محیط‌های کسب و کار دوستدار مغز گام بعدی ما خواهد بود، گفت: عصب‌شناسی سازمانی پیوند مدیریت و علوم اعصاب است که در کشور فعلا نوپدید بوده و کردستان یکی از پیشگامان در این حوزه است.

گفتنی است؛ کیومرث احمدی به عنوان یکی از نخستین افراد فعال در حوزه عصب‌شناسی کشور، چاپ دو عنوان کتاب، چندین مقاله، رساله و نظریه در این خصوص را در کارنامه‌اش دارد.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: مغز محیط کار کتاب محیط های کاری علوم اعصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی

دکتر عبدالحسین خسروپناه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره سرنوشت مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در کنکور سراسری افزود: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را فقط شورا می تواند تغییر دهد و فعلا مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی تغییر نکرده است.

وی افزود: قرار بود بر اساس این مصوبه، از مناطق محروم دانشجو جذب شود و افزایش ظرفیت به منظور رفع نیاز آن مناطق طراحی شده بود. ضمن اینکه بر اساس این مصوبه مقرر شده بود که افرادی که در این ظرفیت جذب شوند باید تعهد خدمت بدهند تا در آن مناطق محروم خدمت کنند. قرار بود سازمان برنامه و بودجه هم زیرساخت های وزارت بهداشت را تامین کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: بخشی از این مصوبه که افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش بود، اجرا شد و در بخش هایی هم بیش از ۲۰ درصد ظرفیت اضافه شد. طبیعتا عدم تامین زیرساخت ها ما را در آینده با افت تحصیلی در آموزش پزشکی مواجه کند و می تواند برای آینده خطرناک باشد.

وی با اشاره به تشکیل کمیسیون سلامت در شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در کمیسیون سلامت هم پزشکان، هم مهندسان مرتبط با مباحث پزشکی، هم روانشناسان و هم دیگر دست اندرکاران و صاحب نظران علم و فناوری کشور حضور دارند، از این رو شائبه تعارض منافع منتفی است. موضوع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در این کمیسیون در حال بررسی است.

خسروپناه اظهار داشت: این مصوبه در کمیسیون سلامت در حال بررسی است و در حال جمع آوری اطلاعات جامعی در این زمینه هستند که آن را در صحن شورا ارائه کنند. اگر اعضای شورا این جمع بندی را پذیرفتند و آن را مصوب کردند یک مهلتی برای سال های آینده اجرای این مصوبه درنظر گرفته می شود.

کد خبر 6091985 زهره بال

دیگر خبرها

  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور