Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: طی یک دهه گذشته تعداد معتادان متجاهر تهران به شدت افزایش پیدا کرده است. در آمار 10 سال پیش، تعداد معتادان متجاهر تهران حداکثر 7 هزار نفر بوده ولی درحال حاضر 21 هزار معتاد متجاهر داریم.

مصطفی هادی‌زاده، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا، درباره ورود معتادان به گرمخانه‌های شهرداری، گفت: معتادان درحال حاضر نیز اجازه ورود به گرمخانه‌ها را دارند اما نمی‌توانند در گرمخانه‌ها مواد مصرف کنند و بحث جدیدی مطرح نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران سابق شهرداری می‌گفتند اجازه مصرف مواد با نظارت به معتادان در گرمخانه داده شود اما شورای هماهنگی همواره مخالف بود.

هادی‌زاده افزود: معتاد متجاهر که مقام قضایی تشخیص تجاهر داده مجرم است و باید در مراکز ماده 16 از آن‌ها نگهداری شود به همین دلیل نباید در گرمخانه‌ها حضور داشته باشند چراکه در کل ظرفیت گرمخانه‌ها جوابگو نیست و در برخی از گرمخانه‌ها مانند پارک بهاران شوش شاهد کف‌خوابی در گرمخانه هستیم و معتادان نیز خودشان تمایلی به ورود به گرمخانه ندارند و پاتوق‌های خودشان را ترجیح می‌دهند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران ادامه داد: طی یک دهه گذشته تعداد معتادان متجاهر تهران به شدت افزایش پیدا کرده است. تعداد معتادان متجاهر تهران حداکثر 7 هزار نفر در 10 سال گذشته بود اما درحال حاضر 21 هزار معتاد متجاهر داریم.

او اظهار کرد: هرچه میزان فقر، استرس‌ها و... بالاتر رود تعداد معتاد متجاهر نیز افزایش پیدا می کند همچنین 50 تا 60 درصد معتادان متجاهر در تهران هیچکس و جایی را در تهران ندارند و ظرفیت نیز به اندازه کافی برای نگهداری این افراد نداریم.

هادی‌زاده گفت: برخی از معتادانی که در سطح شهر مشاهده می‌کنیم، معتاد متجاهر محسوب می‌شوند اما امکان پذیرش آن‌ها در مراکز ماده 16 وجود ندارد به عنوان مثال بالای 65 سال، دارای زخم باز، زیر 18 سال، زنان باردار، معلولان جسمی و حرکتی، ترنس‌ها،  بیماران روانی و ... هستند و نمی‌توانند وارد مراکز ماده 16 شوند، بیش از 4 هزار نفر این شرایط را دارند وقتی پلیس در طرح‌ها معتادان متجاهر را جمع آوری می‌کنند بعد از غربالگری که بهزیستی انجام می‌دهد از ورود این افراد به مراکز ماده 16 جلوگیری خواهد شد و به گرمخانه‌ها و سامان‌سراها جهت اقامت موقت منتقل می‌شوند اما گرمخانه نیز شرایط نگهداری از این افراد را ندارد و بلاتکلیف هستند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران تصریح کرد: نگهداری از این افراد متولی مخصوص خود را دارد به عنوان مثال متولی درمان در کشور وزارت بهداشت است معتادانی که دارای زخم باز هستند را باید وزارت بهداشت درمان کند. البته حدود یکسال می‌شود که در ورامین مرکز نگهداری از معتادان متجاهر دارای زخم باز ایجاد شده اما این ظرفیت هم محدود است و به تعداد 400 نفر کسری ظرفیت داریم اما تاکنون همین مرکز هم بسیار کمک کننده بوده چراکه معتادان بعد از التیام زخم‌هایشان به مراکز ماده 16 منتقل می‌شوند.

او درباره کمبود ظرفیت برای نگهداری از زنان معتاد متجاهر، گفت: در حال حاضر 200 نفر ظرفیت داریم که این ظرفیت کم است و برای حدود 500 تا 700 نفر نیاز به فضا داریم. شهردار تهران این قول را داده است که در این خصوص حمایت‌هایی را داشته باشند.

انتهای پیام/ 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای هماهنگی مبارزه با مواد شهرداری مبارزه با مواد مخدر معتاد زنان معلولان بهزیستی استان تهران درمان وزارت بهداشت درمان اعتیاد اعتیاد زنان معتادان متجاهر دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران تعداد معتادان متجاهر تهران دارای زخم باز معتاد متجاهر مراکز ماده 16 تعداد معتاد گرمخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۲۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی اله پور با بیان اینکه هر ساله تعدادی از جانوران وحشی در اثر فعالیت‌های انسانی و یا حوادث طبیعی آسیب می‌بینند، اظهار کرد: امکان نگهداری، درمان، آماده سازی و بازپروری گونه‌های با ارزش آسیب دیده جهت بازگرداندن به طبیعت یا انتقال به مراکز مجاز نگهداری حیوانات ضروری است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با بیان اینکه سالانه بیش از هزار و ۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در استان تیمار می‌شود، گفت: فاز یک ساخت تیمارگاه چند منظوره جهت تیمار و درمان گونه‌های جانوری از محل تأمین اعتبار طرح ملی حفاظت از تنوع زیستی و حیات وحش و اسناد خزانه در مجموع به میزان یک میلیارد و پانصد میلیون ریال تأمین و اجرا شد.

وی اظهار کرد: تکمیل و تجهیز اجرای این مرکز تیمار و نگهداری با کلیه تجهیزات و امکانات مورد نیاز از نظر فضاسازی در حال انجام است.

اله پور گفت: خریداری و استقرار یک باب کانکس جهت حضور دامپزشک و معاینات اولیه با توجه به اقدامات موفق سنوات قبل و تأمین برخی اقلام دامپزشکی از قبیل ست جراحی و کالبدگشایی، میز کالبدگشایی، جعبه‌های حمل گونه جانوری، انواع سرنگ بیهوشی و غیره از دیگر امکانات تأمین شده در این پروژه است.

کد خبر 6090170

دیگر خبرها

  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • ۲۹ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در گلبهار دستگیر شد