Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تدوین گزارش تجمیعی حسابرسی‌ها تا سال 1400، گفت: منشوری را در کمیته بودجه به عنوان منشور سازماندهی حسابرسی‌ها و نظارت مالی شورای شهر تهران تهیه کردیم و در صحن شورا طی هفته‌های آینده مطرح خواهد شد.

میثم مظفر، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به آخرین وضعیت حسابرسی‌های شهرداری تهران به خبرنگار برنا گفت: منشوری را در کمیته بودجه به عنوان منشور سازماندهی حسابرسی‌ها و نظارت مالی شورای شهر تهران تهیه کردیم و در کمیسیون برنامه و بودجه هم که در خدمت معاون مالی شهرداری تهران بودیم در این رابطه صحبت‌هایی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: متاسفانه از سال 94 به بعد شورای اسلامی شهر تهران نسبت به حسابرسی و قرائت حسابرسی شرکت‌ها در صحن شورا اقدامی نکرد. ما باید بتوانیم گزارش تجمیعی نسبت به حسابرسی‌ها تا سال 1400 داشته باشیم و این کار را به صورت مشترک با شهرداری تهران انجام می دهیم.

مظفر تاکید کرد: برای سال 1400 حسابرس انتخاب می کنیم و بنا داریم تا گزارش حسابرسی را به روز کنیم.

او ادامه داد: طی هفته های آینده قصد داریم منشور حسابرسی را با اجزا و ساختار و کارکردها در صحن شورا ارائه کنیم.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با اشاره به آخرین وضعیت دیوان محاسبات شهری اظهار کرد: ما بحث لفظ نداریم. گزارشات حسابرسی می تواند رسالت بررسی محاسبات و افزایش عملکرد داشته باشد اما مشکلی که وجود دارد این است که گزارشات حسابرسی جنبه شکلی و فرمالیته دارد و منتهی به اثربخشی و افزایش کارایی نمی‌شود.

او ادامه داد: در منشور ساماندهی حسابرسی و نظارت مالی تدابیری داشتیم که اگر در صحن شورا بررسی شود فراتر از بندهای حسابرس می‌توانیم گزارش‌های تجویزی و تحلیلی نسبت به راهکارهای اصلاح و ارتقا سازمان‌ها ناظر به داده های حسابرسی داشته باشیم.

مظفر با بیان اینکه نباید تنها بندهای حسابرس را قرائت کنیم چرا که این اقدامات به صورت شکلی است و در خیلی از سازمان‌ها تکرار می‌شود، افزود: باید عارضه سازمان در گزارشات حسابرسی مشخص شود و سازمان را موظف به رفع آن کنیم.

عضو شورای شهر تهران اظهار کرد: جدا از ردیف‌های بودجه به لحاظ کارکردی و عملیاتی می خواهیم ورود پیدا کنیم. نباید نظارت صرفا بر مبنای حسابرسی مالی مرسوم باشد البته این گفته ها معنی تحقیق و تفحص ندارد بلکه معنی افزایش کمک به سازمان ها برای بهبود عملکردها را خواهد داشت.

او با اشاره به آخرین وضعیت متمم بودجه شهرداری تهران برای سال 1400 گفت: متمم بودجه در اختیار شهرداری است و شورا صلاحیت تائید را دارد تا جایی که مطلع هستیم شهردار تهران در حال تدوین لایحه متمم بودجه است.

مظفر با بیان اینکه تنها 51 درصد از بودجه سال 1400 محقق شده، افزود: شهرداری و شورا باید تجدید نظر در بودجه مصوب شورا کنند و در این بودجه قید شده اگر بیش از 20 درصد انحراف وجود داشت شهرداری لایحه متمم بودجه را بیاورد و این کار انجام می شود و متناسب با کلیت مصوبه اولویت ها تدوین می شود.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با اشاره به آخرین وضعیت تدوین لایحه بودجه شهرداری برای سال 1401 از سوی شهرداری تهران گفت: الزام این است تا 30 دی ماه لایحه بودجه 1401 به شورا بیاورد و تلاش می‌کنیم در بهمن ماه و اسفند ماه تصویب بودجه داشته باشیم.

انتهای پیام/ 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران برنا شورای شهر تهران کمیسیون برنامه و بودجه معاون شهرداری شورای اسلامی شهر شورای شهر دیوان محاسبات شهر تهران شهردار تهران لایحه بودجه شورای شهر حسابرسی کمیته بودجه و نظارت مالی رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای نظارت مالی شورای شهر تهران اشاره به آخرین وضعیت شهرداری تهران صحن شورا متمم بودجه حسابرسی ها سال 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۲۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش ایسنا، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکردهای داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

 محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتواها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • تنش در جلسه شورای شهر تهران؛ ترک جلسه برخی اعضا موقع سخنرانی زاکانی
  • ادعا درباره اشکال در مفاد قرارداد‌ حمل‌و‌نقلی چین مردود است
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • شوراها پشتوانه مالی ندارند
  • شوراها به جایگاه واقعی خود نرسیده‌اند
  • انجام وظیفه در شورای شهر دشوار و دایره نظارت آن بسیار وسیع است
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • روز حسابرسی نزدیک است: ترس و لرز در منچسترسیتی!‏