Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهقانی نماینده ادوار نهم و یازدهم مجلس درخصوص حواشی که در همه ادوار برای تعیین مدیریت صنایع "مس" در کشور ایجاد می شود، گفت: شاید برایتان جالب باشد بدانید که مشهور است مدیران صنعت مس موقع انتصاب گریه می‌کنند که چرا دیر آمدیم، و زمان رفتن ناله میزنند که نمی خواهیم برویم. چرا که این عرصه بسیار پولساز و دارای رانت‌های ویژه‌ای است الله وردی دهقانی نماینده ادوار نهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با "ناطقان"‌ به انتصابات فامیلی و پرحاشیه روزهای اخیر در دستگاه های دولتی واکنش نشان داد و تاکید کرد: اگر بنای عزل و نصب‌ها شایسته سالاری و تخصص گرایی باشد، و ملاک‌های بکارگیری افراد شفاف اعلام شود، هیچکدام از حاشیه های فعلی بوجود نخواهد آمد و متاسفانه تاکنون شاهد این شفافیت ها در برخی انتصابات و حتی ابقاء برخی مدیران ناکارآمد نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
عضو کمیسیون صنایع مجلس درخصوص حواشی که در همه ادوار برای تعیین مدیریت صنایع "مس" در کشور ایجاد می شود، گفت: شاید برایتان جالب باشد بدانید که مشهور است مدیران صنعت مس موقع انتصاب گریه می‌کنند که چرا دیر آمدیم، و زمان رفتن ناله میزنند که نمی خواهیم برویم. چرا که این عرصه بسیار پولساز و دارای رانت‌های ویژه‌ای است که برخی افراد رویای رسیدن به مدیریت و بدنبالش حفظ آن موقعیت را درسر دارند. 
 دهقانی در پاسخ به این سوال که اصلی ترین انتقادش به سیستم فعلی حاکم بر حوزه صنایع و معادن "مس" چیست، تاکید کرد: این نگرانی و اعتراض فقط مربوط به شخص من نیست و رهبرمعظم انقلاب و همه دلسوزان کشور بارها گفته‌اند خام‌فروشی و سوءمدیریت در حوزه معادن بلای جان کشور است و مدیران باید با سیاست گذاری صحیح و توسعه صنایع پایین دستی از فروش کنسانتره و کاتد مس فاصله بگیرند و این محصول ارزشمند را به فرصتی برای توسعه اشتغال در کشور تبدیل کنند و بالطبع با پرهیز از خام فروشی، ارزش افزوده برای کشور خلق نمایند. 
 نماینده ورزقان با اشاره به اینکه هرچقدر تکنولوژی و صنایع در دنیا توسعه پیدا کنند، نیاز جهانی به "مس" بیشتر خواهد شد و لازم است ایران با یک سیاست گذاری عالمانه و بکارگیری مدیران دقیق به این نیاز جهانی با نگاه فرصت محور پاسخ دهد، ابراز داشت: متاسفانه یک شبکه مافیایی و اختاپوسی با داشتن دست‌هایی قدرتمند مانع پوست اندازی در ساختار پوسیده صنعت مس کشور می‌شود و امیدواریم وزیرصمت با رویکردی انقلابی و بدون محافظه کاری در مدیریت صنایع و معادن کشور یک تحول مدیریتی را به نفع مردم رقم بزند. برچسب ها: مس ، معادن ، صنایع ، رانت ، کاتد ، کنسانتره ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مس معادن صنایع رانت کاتد کنسانتره ناطقان صنعت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۲۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان

معاون امور معادن اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ معدن فعال در استان کردستان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت، مهدی سیفی باغی‌خانی اظهار کرد: معادن نقش مهم و اساسی در اشتغال‌زایی دارند و در حال حاضر ۴۲۰۰ نفر به صورت مستقیم در معادن استان کردستان مشغول به کار هستند.

وی افزود: با توجه به اهمیت معادن در اشتغال‌زایی شغل‌های غیرمستقیم، بسیاری نیز از وجود این معادن برخوردار می‌شوند.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به میزان اکتشافات معادن در سطح استان اشاره کرد و گفت: در بحث اکتشاف معادن دو بخش خصوصی و دولتی امور اکتشافات را در سطح استان انجام می‌دهند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: در بخش دولتی با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان صمت، سازمان زمین‌شناسی و ایمیدرو، اکشتافات معدنی در سطح وسیع به سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور واگذار شده است.

وی اضافه کرد: این اقدام با هدف شناسایی عناصر کمیاب که در حالت عادی به آن توجه نشده، در حال انجام به صورت سطحی و عمقی است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: پس از شناسایی، سرمایه‌گذاری از طریق ایمیدرو انجام می‌شود و سازمان زمین شناسی در امور اکتشافات از توان نیروهای متخصص استانی نیز استفاده می‌کند.

سیفی باغی‌خانی به رسالت بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: در بخش خصوصی نیز تعدادی شخصیت حقیقی و حقوقی عملیات اکتشاف را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای متخصص نیز در زمینه اکتشافات معدنی در سطح استان داریم، تصریح کرد: همچنین در این بخش از توان فارغ‌التحصیلان زمین‌شناسی استفاده می‌شود و عمده فعالیت‌ها توسط نیروهای متخصص داخل استان در حال انجام است و در هر جا که نیاز باشد از توان نیروهای متخصص کشوری نیزه بهره می‌بریم.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به وضعیت استان در کشفیات معادن اشاره و خاطرنشان کرد: استان کردستان از لحاظ کیفی و ذخایر معدنی وضعیت بسیار خوبی دارد و ذخایر و معادن فلزی در حال اضافه شدن هستند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: همچنین معادن سنگ آهن و طلا نیز در استان در حال اکتشاف است و سایر اکتشافات قبلی نیز در حال انجام است.

وی به وضعیت سرمایه‌گذاران به بخش معادن نیز اشاره و اضافه کرد: سرمایه‌گذاران نگاه خوب و مثبتی به حوزه معادن دارند و با تاکید مقام معظم رهبری بر حوزه معادن و جایگزینی آن به جای نفت اهمیت معادن روز به روز در حال بیشتر شدن بوده و استقبال سرمایه‌گذاران بیشتر است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: بیشترین معادن سطح استان در شهرهای قروه، بیجار و سقز وجود دارد.

کد خبر 751580

دیگر خبرها

  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • نگاه سیاسی به نرخ تعرفه لوکوموتیو در ادوار گذشته
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی پتروشیمی ایلام بهترین فرصت برای توسعه استان ایلام
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی