Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، علی شریفی زارچی سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت از تشدید امنیت سامانه‌های وزارت بهداشت مانند سامانه واکسیناسیون خبر داد و گفت: برای ارتباط با سامانه‌های وزارت بهداشت نیاز به توکن‌های نرم‌افزاری و سخت افزاری است که دسترسی امن را تضمین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همچنین مدیریت کاربردی نرم افزاری در وزارت بهداشت به نام «دیتاس» وجود دارد که به نوعی درگاه  یکپارچه تبادل اطلاعات سلامت است و همه سامانه‌های بهداشتی و درمانی ملزم شده‌اند از این بستر استفاده کنند.

شریفی زارچی بیان کرد: در این بستر بالاترین سطوح امنیتی از لحاظ نرم افزاری رعایت شده است و این درگاه از نظر سخت افزاری پشت فایروال‌های وزارت بهداشت قرار دارد. تمام تراکنش‌ها و تبادل اطلاعاتی که بین سامانه‌های مختلف رد و بدل می‌شوند مانتیور می‌شوند و اگر یک حمله سایبری اتفاق بیفتد به سرعت قابل بررسی است.

سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ادامه داد: پس از حمله سایبری به سامانه کارت سوخت به‌طور مستمر در ارتباط با مرکز افتا یا سایر ساز و کارها و سازمان‌هایی که امنیت را بین نهادهای دولتی و خصوصی بررسی می‌کنند در ارتباط هستیم.

شریفی زارچی اظهار کرد: وزیر بهداشت دستور صریحی مبنی بر بازنگری و ارتقای امنیتی سامانه‌های وزارت بهداشت از جمله سامانه واکسیناسیون را پس از حمله سایبری به سامانه کارت سوخت صادر کردند و مقرر شد تا حتی در مواردی ضروری منتظر تشریفات نباشیم و پایش‌ها به سرعت انجام و با هر نفوذی برخورد شود.

سرپرست مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بیان کرد: در سامانه واکسیناسیون از ابتدا که سامانه درخواست کارت واکسن و ثبت اطلاعات واکسیناسیون را راه اندازی کردیم، به طور مستمر به مرکز ماهر در ارتباط بودیم و تمام تذکرهای داده شده را بررسی و رفع کردیم. در واقع پس از حمله سایبری به سامانه کارت سوخت کنترل‌ها تشدید شده است.

شریفی زارچی اظهار کرد: باید توجه جمله‌های سایبری هر زمانی ممکن است اتفاق بیفتد و مهم این است که حملات سایبری به سرعت دفع و خنثی شود. البته در ماه‌های اخیر مشکل امنیتی در سطح وزارت بهداشت نداشتیم.

گفتنی است؛ چهارم آبان ماه هکرها به سامانه هوشمند کارت سوخت حمله کردند که این حمله سایبری موجب اختلال در سوخت‌رسانی به خودروها شد. همچنین پیش‌تر سامانه هوشمند راه آهن مورد حمله سایبری قرار گرفته بود.

کد خبر 636382 برچسب‌ها كرونا در ايران واکسیناسیون

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران واکسیناسیون سامانه واکسیناسیون وزارت بهداشت حمله سایبری شریفی زارچی کارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۲۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت:‌ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

نحوه درخواست صدور کارت سوخت از اردیبهشت تغییر می کند

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 848644 برچسب‌ها سوخت - بنزین (کارت سوخت هوشمند) سوخت - بنزین (سهمیه‌ بندی) خبر مهم فراجا

دیگر خبرها

  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • فراشبند در صدر بارش‌های فارس قرار گرفت/ بارش‌ها فردا تشدید می‌شود
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت