Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی یوسفیان نویسنده، طراح و کارگردان نمایش «کاتلین» که به زودی اجرای خود را در پردیس تئاتر شهرزاد آغاز می کند درباره این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: نمایش «کاتلین» اقتباسی از نمایشنامه «کنتس کاتلین» نوشته ویلیام باتلر ییتس است که از ۱۹ آبان ماه اجرای خود را آغاز می کند. داستان نمایش در دهکده ای می‌گذرد که درگیر قحطی شدید شده و مردم چیزی برای خوردن ندارند در این زمان شیاطین وارد دهکده می‌شوند و شروع می‌کنند در ازای پول روح انسان ها را می‌خرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: داستان «کاتلین» شباهت زیادی به حال و هوای این روزای ما دارد و مخاطبان با دیدن نمایش با اثر همذات پنداری زیادی خواهند کرد. کاتلین شخصیت اصلی داستان نمایش یک زن است که به عنوان قهرمان برای آزادی مردم تا آخرین لحظه می جنگد ...

وی درباره سختی های آماده کردن نمایش در دوران کرونا بیان کرد: برای آماده سازی نمایش از جهات بسیاری اذیت شدیم و متاسفانه بچه های گروه ۲ بار در آستانه اجرا، دچار بیماری کرونا شدند و کار به تعویق افتاد. تا امروز نیز حمایتی از نمایش نشده است در حالی که متوقف شدن چند باره نمایش لطمه زیادی از لحاظ مالی به ما وارد کرده است.

وی در پایان صحبت هایش درباره حضور پررنگ هنرمندان جوان تئاتر در این عرصه در شرایط کرونا گفت: کار کردن در این شرایط مخصوصا کارگردانی بسیار سخت و دشوار است و می توان گفت برای جوانانی در سن و سال من به نوعی دیوانگی محسوب می شود تا جایی که در برخی مواقع از ادامه کار پشیمان می شویم اما خوشبختانه من در کنارم افراد حرفه ای داشتم که در این مسیر به من کمک زیادی کردند. برای اجرای این نمایش زحمت زیادی کشیده شده است و امیدوارم مخاطبان از دیدن اجرا لذت ببرند چون گروه همه تلاششان را کرده اند که نمایشی متفاوت در دوران کرونا به صحنه ببرند.

نمایش «کاتلین» از ۱۹ آبان تا اول آذر ماه ساعت ۲۰:۴۵ در سالن گلایل پردیس تئاتر شهرزاد میزبان مخاطبان خواهد بود.

کد خبر 5345970 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا تئاتر ایران تماشاخانه شهرزاد تئاتر ایران کامبیز درم بخش فیلم کوتاه فیلم سینمایی کارگردان تئاتر حضور هنر ایران در جهان سریال ایرانی محمد خزاعی نتفلیکس برنامه رادیویی فرانسه جشنواره فیلم فجر سینمای مستند اداره کل هنرهای نمایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • گاف عجیب سریال «افعی تهران» سوژه شد
  • همه اقدامات دشمنان علیه انقلاب اسلامی شکست خورد
  • دشمنان هر اقدامی که علیه انقلاب اسلامی کردند شکست خوردند
  • شیطان با نقاب خواستگار
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • خشکه مقدس هایی که تیرهای کمان شیطان هستند؛ خوارج امروز کیستند؟ (فیلم)