Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@07:40:31 GMT

احتمال انتقال کرونا پس از قرنطینه وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۳۳۶۵

احتمال انتقال کرونا پس از قرنطینه وجود دارد؟

آفتاب‌‌نیوز :

مسعود دهقانی، امروز(یکشنبه-۱۶ آبان) در نشست خبری، اظهار کرد: یکی از راه‌های اصلی قطع زنجیره انتقال بیماری در تمام عفونت‌های تنفسی که از راه قطرات تنفسی منتقل می‌شود، استفاده از ماسک است.

وی افزود: دوره قرنطینه خانگی بیماران در موارد خفیف تا متوسط، دو هفته پس از شروع اولین علامت بیماری است، اما در مواردی که فرد در بخش ویژه بستری بوده یا دچار بیماری‌های نقص ایمنی است باید تا سه هفته در قرنطینه بماند و با استراحت، مصرف مایعات و تغذیه مناسب این دوران را طی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان تصریح کرد: مهم‌ترین راه کاهش ابتلا و میزان فوتی‌ها، رعایت اقدام‌های پیشگیرانه است. در شرایط فعلی هر بیمار با علائم تنفسی، به عنوان مشکوک به کرونا فرض می‌شود، گرچه ممکن است تعدادی از این افراد واقعاً مبتلا به کرونا نباشند، اما در شرایط فعلی قرنطینه آن‌ها برای قطع زنجیره انتقال بیماری لازم است.

وی تأکید کرد: اگر فردی دارای علائم تنفسی و سیستماتیک مثل بدن درد، تب، سردرد، ضعف و بی‌حالی و ... به ویژه دو علامت هم‌زمان باشد، حتماً باید به عنوان کرونا قلمداد شود و با توجه به احتمال زیاد انتقال بیماری در روزهای اولیه ابتلا، بسیار اهمیت دارد که با شناسایی زود هنگام مبتلایان و تفکیک آن‌ها از جامعه، زنجیره انتقال کرونا را قطع کنیم.

دهقانی گفت: برخی افراد زمانی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که به طور متوسط یک هفته از ابتلای آنها گذشته است و متأسفانه در این مدت، بسیاری از نزدیکان خود را مبتلا کرده‌اند و این موضوع در کنترل اپیدمی کرونا بسیار مهم است که افراد در صورت داشتن علائم، بیماری خود را انکار نکرده و پیگیر مراقبت و درمان خود باشند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، افزود: گروه‌های پرخطر و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای باید واکسیناسیون را انجام دهند و دو هفته بعد از تزریق دوز دوم واکسن، می‌توانند فعالیت‌های خود را با زدن ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم شرکت در دورهمی ها و مکان‌های شلوغ انجام دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا قرنطینه وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۳۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری های دهان و دندان می تواند تاثیراتی در بیماری های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری های جسمی نیز می تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم ‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن ها می تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری ها می پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

دکتر سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می شود که چه کمک هایی می توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» از امروز
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • احتمال انتقال ویکتور اوسیمن به چلسی در ازای پول نقد و روملو لوکاکو
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • شوک بزرگ به شگفتی‌سازان لالیگا؛ احتمال سقوط به دسته 2 و محرومیت از لیگ قهرمانان!
  • شوک به خیرونا: احتمال اخراج از اروپا و سقوط به لیگ 2