Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: اگر بخواهیم از ظرفیت بخش خصوصی برای تولید برق استفاده کنیم، به دلیل سرکوب قیمت این امر وجود ندارد و باید مابه‌التفاوت قیمت تمام شده با نرخ دستوری فعلی به تولیدکننده پرداخت شود.

علیرضا سلیمی؛ عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به راهکار کوتاه مدت حل مشکل برق اظهار کرد: در طول ۸ سال گذشته سرمایه گذاری در حوزه برق کم بود که همین امر موجب شد نیاز کشور با مولد‌های فعلی تامین نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی نیاز کنونی برق کشور را ۶۳ تا ۶۵ هزار مگاوات اعلام کرد و افزود: در شرایط کنونی تولید برق کشور حدود ۵۶ تا ۵۷ هزار مگاوات است، بنابراین در بحث تولید از طریق نیروگاه‌ها باید ورود پیدا کرد و در این راستا باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد چرا که دولت توان ندارد.

نماینده مردم محلات ادامه داد: در بخش انرژی تجدید پذیر برقی که از انرژی خورشیدی گرفته می‌شود، حدود ۶ هزار مگاوات کل تولید است که در این بخش هم اگر بخواهیم از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم، به دلیل سرکوب قیمت این امر وجود ندارد و لازم است که مابه التفاوت قیمت تمام شده با نرخ دستوری فعلی به تولیدکننده پرداخت شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه یارانه به عده‌ای خاص از آحاد جامعه داده می‌شود، گفت: مابه التفاوت قیمت دستوری با نرخ فعلی باید به ابتدا یا انتهای زنجیره پرداخت شود و در شرایط فعلی واقعیت آن است که یارانه به راس زنجیره پرداخت می‌شود و همین امر منجر به مصرف بی رویه برق ارزان شده است که بنابر براورد‌ها شاید ۱۰ درصد جامعه هستند که مصرف بی رویه از تولید برق ارزان را دارند.

سلیمی با اشاره به اینکه اصلاحات قیمتی از طریق تعرفه گذاری پلکانی یکی از راهکار‌های مدیریت مصرف برق محسوب می‌شود، بیان کرد: بحث تعرفه گذاری پلکانی یکی از راه حل هاست که در جلسات کارشناسی باید مورد بحث قرار گیرد و در نهایت بهترین گزینه که به مردم و تولید آسیب نزند، انتخاب شود.

این نماینده مجلس، پرداخت کارت یارانه را یکی دیگر از راهکار‌های مدیریت مصرف برق اعلام کرد و گفت: در شرایط فعلی پرداخت یارانه به عده‌ای خاص منجر توزیع ناعادلانه ثروت عمومی شده است که بنابر آمار در سال ۱۶۰ میلیارد دلار یارانه به بخش انرژی داده می‌شود که با این وجود اولین کشور در پرداخت یارانه انرژی هستیم، درحالیکه با اصلاح مدیریت مصرف از طریق تعرفه گذاری پلکانی باید اقدام به توزیع عادلانه یارانه انرژی کنیم.

عضو هیئت رئیسه مجلس در پایان تصریح کرد: با اصلاح الگوی مصرف علاوه بر جلوگیری از هدر رفت یارانه انرژی، بخش خصوصی نسبت به سرمایه گذاری در این بخش رغبت پیدا می‌کند، براین اساس تعرفه گذاری پلکانی به عنوان یکی از راهکار‌های مدیریت مصرف مطرح شده، اما هنوز جزئیات آن مورد بحث قرار نگرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: یارانه انرژی تعرفه گذاری پلکانی مدیریت مصرف برق عضو هیئت رئیسه مجلس تعرفه گذاری پلکانی یارانه انرژی مدیریت مصرف بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۳۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، با اشاره به بدهی بیمه ها به داروخانه‌ها، گفت: داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک، پول ندارد.

به گزارش مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توزیع شیرخشک یارانه ای تا سقف ۱۰ قوطی در هر ماه توزیع شیرخشک یارانه‌ای تا ۱۰ قوطی در هر ماه

دیگر خبرها

  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • عدم امنیت شغلی جامعه کارگری با قرارداد های شرکتی و کوتاه مدت
  • عدم امنیت شغلی جامعه کارگری با قراردادهای شرکتی و کوتاه مدت
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • زائران قزوینی راهی مدینه النبی شدند
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند