Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «حسن خانجانی موقر» روز دوشنبه در نشست اعضای جلسه پیشگیری از جرائم حوزه مجازی و کلاهبرداری اینترنتی و ساماندهی کسب و کار اینترنتی اظهار داشت: در گذشته افرادی که سواد خواندن و نوشتن نداشتند بیسواد محسوب شده و نهضت سواد آموزی برای این قشر راه اندازی شد.

وی اضافه کرد: اما در تعاریف جدید به افراد ناآشنا به رایانه و فضای مجازی نیز افراد بی سواد اطلاق می شود که با این تعریف بخش زیادی از مردم بیسواد محسوب می شوند بنابراین راه اندازی نهضت سواد آموزی در حوزه فضای مجازی و سایبری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان همدان اظهار داشت: زندگی کنونی همانند گذشته تنها از بخش حقیقی تشکیل نشده بلکه بخشی از زندگی به فضای مجازی معطوف شده است بنابراین ارتقای سواد رسانه ای باید با جدیت دنبال شود.

خانجانی موقر تاکید کرد: برای ارتقای سواد رسانه ای و فضای مجازی باید از افراد توانمند و متخصص بهره گرفت نه افرادی که دارای اطلاعات ناقص در این حوزه هستند هر چند شمار افراد زبده و فنی متخصص فضای مجازی هم بسیار اندک است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان نیز گفت: پرونده های متشکله در دادگستری گویای افزایش تخلفات در فضای مجازی است که باید راهکارهای پیشگیرانه در این زمینه پیش بینی شود.

«عباس نجفی» اضافه کرد: هر چند فعالیت در فضای مجازی نیازمند کسب مجوز است با این وجود تمامی مجوزهای کسب و کار فضای مجازی در مرکز صورت می گیرد و استان‌ها دسترسی، ابزار نظارتی و ساز و کار لازمی در این باره ندارند.

وی تاکید کرد: هم اینک دامنه جرائم رایانه‌ای تنها مربوط به فضای مجازی نیست هر چند بیشترین فراوانی را دارد و تنها در حوزه نشر اکاذیب و هتک حیثیت در فضای مجازی با رشد ۲۰۳ درصدی در سال گذشته نسبت به سال ۹۸ بوده ایم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری استان همدان گفت: یکی از حوزه‌هایی که به شدت آسیب‌رسان است بحث کسب و کار اینترنتی است و باید اطلاع رسانی دقیقی از این کسب‌وکارها صورت بگیرد.

نجفی اظهار داشت: در حال حاضر مردم با انبوهی از کانال‌های تبلیغاتی مواجه هستند اما فرآیندی برای تشخیص مجاز یا غیرمجاز بودن این کانال ها و نظارت کافی بر روی آنها وجود ندارد.

وی تاکید کرد: بیشترین فروش‌های اینترنتی با بهره گیری از ظرفیت اداره کل پست صورت می گیرد و این اداره به عنوان شرکت دولتی می‌تواند از پذیرش محموله‌های پستی واحدهای غیرمجاز خودداری کند.

برچسب‌ها دادستانی کل کشور کسب و کارهای اینترنتی شهر همدان فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادستانی کل کشور کسب و کارهای اینترنتی شهر همدان دادستانی کل کشور کسب و کارهای اینترنتی شهر همدان فضای مجازی فضای مجازی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۶۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: یکی از خواننده‌های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه‌های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می‌کند.

این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می‌کند.

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش‌های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌ها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است