Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@20:44:08 GMT

معاونت زنان به دنبال رفع موانع دانش آموزان دختر

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۶۲۳۶

معاونت زنان به دنبال رفع موانع دانش آموزان دختر

به گزارش خبرگزاری مهر، لیلا سادات زعفرانچی، معاون بررسی های راهبردی و رئیس دبیرخانه ستاد زن و خانواده روز یکشنبه در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک معاون ت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور که در دفتر معاونت برگزار شد، با تاکید بر اینکه در رویکرد دین مبین اسلام، علم برابر با نور و جهل برابر با ظلمت معرفی می‌شود، اظهار داشت: در نظام جمهوری اسلامی ایران نیز با توجه به این بنیه اعتقادی، در اصول قانون اساسی، سند چشم انداز نظام در افق ۱۴۰۴ و نیز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به استیفای حق آموزش و فرصت‌های آموزشی با رعایت شرایط و اصول حاکم در دین مبین اسلام تاکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بر اساس اصل ۳۰ قانون اساسی، دولت موظف است تا وسایل آموزشی و پرورشی رایگان را برای همه ملت، تا پایان مقطع متوسطه تحصیلی را فراهم کند.

معاونت راهبردی امور زنان و خانواده، ضمن اشاره به تاکیدات رهبری بر بحث آموزش و پرورش بیان داشت: رهبر معظم انقلاب با تاکیدات فراوان فرموده اند که نگاه به آموزش و پرورش باید نگاه به یک دستگاه زیربنایی و سرمایه‌گذارانه باشد و نه مصرفی و این نکات حاکی از آن است که در نگاه نظام جمهوری اسلامی، مسئله مهم تعلیم و تربیت و تکلیف آموزش و پرورش، انسان سازی، آن هم از جنس انسان سازیِ شایسته است.

وی افزود: در کنار این رسالت مهم، توجه به جایگاه زنان به عنوان مهمترین سکانداران نظام بنیادین خانواده که رسالت تعلیم نسل‌های آینده را در این نهاد وزین برعهده دارند، مسئله را عمیق‌تر و تکلیف را سنگین‌تر می‌نماید؛ چرا که زنان شایسته، آگاه و بهره‌مند از آموزش و پرورشی نظام‌مند، مادران و همسران و زنان مقتدر آینده ایران زمین و تربیت کننده نسلی شایسته برای آینده این سرزمین اسلامی خواهند بود.

زعفرانچی با اشاره به بحث عدالت آموزشی افزود: متاسفانه یکی از اثرات مخرب پاندمی کرونا را در فضای آموزش و پرورش در تمام جهان شاهد هستیم و با وجود تاکیدات سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در خصوص عدالت آموزشی، اکنون نیاز است تا با شکل‌گیری آموزش مجازی در دوران کرونا، عدالت آموزشی با بازتعریفی مجدد و حساسیت بیشتری مورد تعقیب قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: احصا نیازهای استانی، بر مدار آمایش سرزمینی با تاکید بر مناطق محروم، بازشناسی نیازمندی‌های بازماندگی از تحصیل دختران به دلیل عدم استفاده از امکانات آموزش مجازی، شناسایی استعدادهای درخشان مناطق محروم به ویژه برای دختران مستعد و توزیع امکانات و تجهیزات آموزشی عادلانه جهت دسترسی کودکان این سرزمین به منظور حرفه آموزی در کنار تحصیل، همه از مولفه‌های ایجابی عدالت آموزشی به خصوص در فضای آموزش مجازی به شمار می‌روند.

معاونت راهبردی امور زنان و خانواده تاکید کرد: هرگز آسیب‌شناسی وضع موجود به معنای نپرداختن به وضعیت مطلوب حاصل‌شده نیست؛ چرا که تجربه آموزش و پرورش ملی در کشور جمهوری اسلامی ایران در خصوص ارتقای جایگاه زنان در حوزه علم و سواد و آموزش و پرورش پس از انقلاب اسلامی، براساس آمار و اطلاعات از جمله افتخارات به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری از آنجا که عدالت آموزشی را صرفاً با دسترسی آموزشی هم‌وزن نمی‌داند و به فرموده مقام معظم رهبری در معنای حقیقی آن، عدالت آموزشی را به معنای نصیب آموزشی یکسان می‌داند، کوشیده است تا به همت وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، به منظور رفع برخی موانع آموزشی دختران دانش‌آموز قدم‌هایی را بردارد.

معاون بررسی های راهبردی و رئیس دبیرخانه ستاد زن و خانواده: هرگز نباید برخی از ابعاد نابرابری آموزشی از جمله عدم دسترسی به وسایل آموزش مجازی، نبود تجهیزات آموزشی و بافت فرسوده مدارس باعث شود کودکان و دختران این سرزمین در پشت درهای مشهود و نامشهود مدارس واقعی و مجازی، از تحصیل بازبمانند.

زعفرانچی افزود: این مهم با اولویت مناطق محروم استان‌ها در کلیه کشور، در تفاهم نامه یاد شده پیگیری خواهد شد تا در مسیر عدالت آموزشی بتوانیم گام های موثری را در کنار وزارت آموزش و پرورش برداریم. امید است تا با توکل به خداوند متعال شاهد رشد و بالندگی هرچه بیشتر دانش‌آموزان کشور و ارتقا علم و دانش دختران امروز و مادران فردای این دیار عزیز باشیم.

کد خبر 5346676

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری وزارت آموزش و پرورش معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری دانش آموزان دختر شهرداری تهران شورای شهر تهران کمیته امداد امام خمینی بازگشایی مدارس پیش بینی وضعیت هوا قوه قضاییه شهرداری منطقه 14 تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران یوم الله 13 آبان شهر تهران بارش باران غلامحسین محسنی اژه ای کیفیت هوای تهران علیرضا زاکانی زنان و خانواده آموزش و پرورش عدالت آموزشی آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۶۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی

ایسنا/گیلان مدیر آموزش و پرورش بندرانزلی گفت: به مناسبت هفته مشاغل؛ غرفه صنایع دستی و تولیدات محلی به همت دانش‌آموزان در محوطه آموزش و پرورش این شهرستان در حال برگزاری است.

محمود یوسفی‌فر امروز، شنبه ۸ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به مناسبت هفته مشاغل که در تقویم رسمی کشور هفته اول اردیبهشت ماه نام گذاری شده و با هدف آشنایی دانش آموزان با کسب و کار همچنین کسب تجربه از حضور در بازار، غرفه صنایع دستی در محوطه آموزش شهرستان بندرانزلی امروز افتتاح و برای بازدید عموم به مدت سه روز دایر است.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه شامل ۲۶ غرفه است، افزود: این غرفه‌ها شامل موارد مختلفی از محصولات منطقه و استان از جمله حصیربافی، سفال، عروسک بافی، نان محلی و انواع ترشی است که توسط خود دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم به همراهی خانواده‌هایشان تهیه و در معرض دید عموم قرار گرفته است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی گفت: انتخاب شغل مناسب، از ابتدایی ترین و ضروروی‌ترین مسائلی است که همواره با زندگی نوع بشر همراه بوده و قسمت مهمی از حیات او را تشکیل می‌دهد. شخصیت و منزلت اجتماعی و فردی انسان، در گرو کار و فعالیت همیشگی است تا دست نیاز پیش دیگران دراز نکند و بتواند عزت نفس خود را حفظ و استعدادهای خود را شکوفا کند.

وی افزود: نظر به منویات مقام معظم رهبری درخصوص حمایت از تولید داخلی و در راستای سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش کشور مبنی بر مهارت آموزی و آموزش همراه با تولید و بسط رشته‌های مهارت محور، در واقع هدف اصلی از برپایی این آئین هدایت تحصیلی و آشنایی جوانان با مشاغل بومی و محلی است.

 یوسفی‌فر با بیان اینکه در همین راستا علاوه بر آموزش‌های تئوری در مدارس به ویژه در دوره های متوسطه اول و دوم، آموزش‌های عملی کسب و کار نیز برای دانش آموزان جهت کسب آمادگی های اولیه ورود به بازار کار مورد توجه قرار دارد، تصریح کرد: در طول سال در مناسبت‌های مختلف به صورت جدی به این مساله پرداخته می‌شود.

وی تصریح کرد: قطعاً این تجربه می‌تواند علاوه بر ایجاد خاطره خوش برای دانش‌آموزان، به عنوان یک تجربه اولیه از ورود به بازار کار با توجه به مهارت‌هایی که دانش آموزان دارند می‌تواند محسوب شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: استقبال شهروندان از این غرفه‌ها، علاوه بر تشویق دانش آموزان و ایجاد انگیزه برای آن‌ها می‌تواند فرصتی برای بازدید از هنرهای بومی و محلی شهرستان بندر انزلی باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد