Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در نشست خبری با اصحاب رسانه به آمار تصادفات اشاره و اظهار داشت: ۶۴۵ هزار و ۶۳۱ تصادف خسارتی در ۷ ماهه سال ۹۹ داشتیم که امسال به ۷۱۳ هزار و ۱۴۸ رسیده ایم یعنی ۶۷ هزار و ۵۱۷ عدد افزایش داشته ایم؛ در واقع ۸ هزار و ۲۱۶ فقره تصادف فوتی در سال ۹۹ به ۸ هزار و ۲۱۵ فقره در امسال رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: در مجموع ۵ هزار و ۲۰۰ نقطه حادثه خیز داریم که حدود ۳ هزار نقطه آن در جاده ها هستند که ۴۴ درصد تصادفات در همین نقاط حادثه خیز رخ می دهد و در ۱۵ سال گذشته علیرغم تاکیدات پلیس راهور هیچ کار مفیدی در این زمینه رخ نداده است.

وی افزود: بر اساس آمار پزشکی قانونی در ۶ ماهه سال ۹۹ تعداد ۷ هزار و ۸۹۲ فوتی داشته ایم که در سال ۱۴۰۰ این عدد به ۸ هزار و ۶۴۴ نفر رسیده است، ۷۵۲ نفر افزایش یعنی ۹.۵ درصد افزایش داشته است، همچنین ۱۴۶ هزار و ۶۱۰ نفر مجروح در سال ۹۹ داشتیم که در سال ۱۴۰۰ این عدد به ۱۵۹ هزار و ۹۲۴ نفر رسیده است، در واقع ۱۳ هزار نفر (۹.۱ درصد) افزایش در این زمینه وجود داشته است.

سردار هادیانفر با بیان اینکه دولت دوازدهم لطف کمتری نسبت به تصادفات و برطرف کردن مشکلات این حوزه داشته و امیدواریم دولت سیزدهم اینگونه نباشد تصریح کرد: در دولت نهم و دهم شورای عالی ترافیک با حضور رییس جمهور برگزار شد اما در دولت یازدهم و دوازدهم اصلاً این جلسات با حضور رییس جمهور برگزار نشد.

رئیس پلیس راهور ناجا با اعلام اینکه ۲۷ درصد از کل تصادفات مربوط به واژگونی‌ها است اعلام کرد: بیشترین تصادفات فوتی در استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس، آذربایجان شرفی خراسان رضوی و کرمان و کمترین تصادفات فوتی هم در استانهای قم، سمنان، مازندران، اردبیل و لرستان رخ می دهد.

رئیس پلیس راهور ناجا در مورد اختصاص مبلغ جرایم به پلیس گفت: ریالی از جریمه ها به پرسنل ناجا تعلق نمی‌گیرد، طبق ماده ۲۳ قانون جرائم راهنمایی و رانندگی، ۲۰ درصد از محل جرائم به پلیس تعلق می گیرد که ۱۵ درصد برای تامین تجهیزات و مدیریت ترافیک و ۵ درصد هم برای فرهنگسازی و کاهش تصادفات است.

وی افزود: در سال ۹۲ از محل وصول جرایم ۵ هزار میلیارد به خزانه دولت نه شماره حساب ناجا واریز شده است، ۵۳ درصد این پول به دستگاه ها برگشته است اما بعد از آن رو به کاهش رفته است یعنی در سال ۹۳ این عدد به ۴۳ درصد و در سال ۹۴ به ۱۷ درصد، در سال ۹۵ به ۳۳ درصد، در سال ۹۶ به ۱۵ درصد، در سال ۹۷ به ۱۱ درصد و در ۹۸ به ۱۱ درصد رسیده است.

سردار هادیانفر گفت: ۳میلیون و ۱۰۴ هزار و ۳۲۹ هزار شماره گزاری در هفت ماهه اول امسال داشته ایم که ۱.۴ افزایش نسبت به سال ۹۹ داشته ایم که از این تعداد حدود ۲ میلیون نقل و انتقال و ۵۸۰ هزار نوشماره بوده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی افزود: امسال ۶۸ میلیون وسیله جریمه شدند که در واقع ۱۲ درصد افزایش تخلفات رانندگی را در هفت ماهه امسال داشته ایم.

هادیانفر بیان کرد: سه بار با وزارت کشور مکاتبه کردیم و گفتیم که تردد شبانه در این مقطع اثرگذار نیست و خواستیم لغو شود اما استدلال این است که کشته‌های کرونا به زیر ۱۰۰ نفر برسد، نزدیک ۴۵۰ میلیارد تومان بابت نقض تمام محدودیت‌ها، قرنطینه‌ها و تردد شبانه در ایام کرونا به حساب دولت واریز شده و اصلاً به پلیس تعلق پیدا نکرد.

وی گفت: ۵۵۴ هزار و ۹۰۹ دستگاه خودرو در شهرها و ۳۱۶ هزار در جاده ها یعنی در مجموع ۸۷۱ هزار خودرو را در هفت ماهه امسال به دلیل شیشه دودی جریمه کردیم.

 رئیس پلیس راهور ناجا افزود: ۸ درصد افزایش تردد در جاده ها نسبت به سال ۹۹ شاهد هستیم.

وی افزود: تا پایان ۱۴۰۰ مبلغ دو برابری جریمه ها به رقم اصلی برگشته است و رانندگان برای پرداخت جرایمشان هرچه سریعتر اقدام کرده و از این موقعیت استفاده کنند.

هادیانفر گفت: خودروهایی که بیش از یک میلیون تومان جریمه داشته باشند به دلیل اینکه دو بار برایشان پیامک زده ایم توقیف می شوند؛ البته اگر خانواده همراهشان باشد مدارک اخذ و بعد از اتمام سفر خودرو توقیف می شود.

رئیس‌ پلیس راهور با تأکید بر اینکه هنوز خودروی برقی داخلی پلاک نشده و این موضوع در چند وقت اخیر به اشتباه بیان شد، گفت: ما 30 دستگاه‌ موتورسیکلت برقی چهارچرخ مسقف را شماره‌گذاری کردیم، راکبان این موتورسیکلت‌ها مجاز به تردد در جاده‌ها نیستند و صرفا باید با گواهینامه موتورسیکلت تردد کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سردار هادیان فر رئیس پلیس راهور ناجا نشست خبری تردد شبانه جریمه شیشه دودی تصادف گواهینامه شماره گذاری تردد قرنطینه تخلفات رانندگی خزانه دولت پرسنل ناجا پلیس راهور رئیس پلیس راهور ناجا جاده ها داشته ایم ۵ درصد سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۶۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند

محمد باغستانی اظهار داشت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

به گزارش جماران، وی افزود: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آن‌ها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها را جمع آوری و مابقی سود سهام را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

دیگر خبرها

  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان
  • کمبود پارکینگ یکی از معضلات استان قم است
  • واریز ۷۱۲ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های استان
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد