Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@23:22:02 GMT

۱۲ موقوفه سلامت در چهارمحال وبختیاری ثبت شد

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۷۲۰۷

۱۲ موقوفه سلامت در چهارمحال وبختیاری ثبت شد

حجت‌الاسلام حسن امیری روز دوشنبه در نخستین جلسه شورای اجرایی وقف سلامت در محل دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه تعدادی وقف در حوزه سلامت در استان انجام شده که در سامانه اوقاف ثبت نشده است، افزود: تعدادی از موقوفات این حوزه نیز به دلیل اجرایی نشدن نیت واقف و یا پرداخت نشدن اجاره بها و سایر مشکلات در محاکم قضایی استان دارای پرونده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مسوولان دانشگاه علوم پزشکی نسبت به جمع‌آوری اسناد موقوفات در حوزه سلامت و ارائه این اسناد به اداره کل اوقاف و امور خیریه همکاری لازم را داشته باشند، تا در جمع‌بندی آمار موقوفات در این حوزه و همچنین جمع‌بندی درآمد موقوفات نتیجه بهتر کسب شود و درآمد موقوفات بنا به نیت وقف در همان حوزه هزینه شود.

به گفته وی، در وضعیت کنونی، وقف در حوزه سلامت و دارو و درمان یک ضرورت است و در زمینه وقف با نیت بهداشت، سلامت، دارو و درمان در سطح استان فرهنگ‌سازی بیشتر انجام شود که در این راستای زمینه از واقفان حوزه سلامت تجلیل خواهد شد.

امیری اظهار داشت: تامین هزینه دارو و درمان یکی از مهمترین مشکلات مردم به خصوص بیماران نیازمند است، که می‌توان با گسترش فرهنگ وقف در این زمینه و استفاده از درآمد موقوفات کمک زیادی برای دارو و درمان بیماران و نیازمندان انجام داد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه قدیمی‌ترین وقف در استان متعلق به ۴۰۰ سال گذشته است، گفت: وقف موقوفه گوهرباران در شهرکرد که ۶۰ هکتار زمین زراعی است و توسط دکتر ریاحی برای تامین و نگهداری درمانگاه چالشتر پیش‌بینی شده یکی از بزرگترین موقوفات ثبت شده در حوزه سلامت دراستان است.

به گفته وی، پارسال نیز برای کمک به دارو و درمان بیماران خاص یک وقف در استان انجام شد.

وی به بروز رسانی نیت واقفان به عنوان یکی از مهمترین برنامه‌های اوقاف و امور خیریه استان اشاره کرد و گفت: با توجه به نیازهای روز جامعه، ثبت وقف جدید با نیت دارو درمان، حوزه سلامت،  حوزه‌های علمیه، پژوهش، علم و فناوری، رفع مسائل و معضلات اجتماعی یک اولویت است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اینکه در حوزه سلامت، بهداشت و درمان همواره کاستی‌ها و نیازمندی‌های در بخش زیرساختی، تجهیزات، تامین هزینه دارو درمان وجود دارد، گفت: تعدادی از افراد بیماری به واسطه بیماری خود به کمک نیاز دارند و تعدادی نیز به دلیل اینکه از قشر ضعیف جامعه هستند برای درمان به کمک نیاز دارند که استفاده از ظرفیت وقف یک راهکار برای کمک به این افراد است.

مجید شیرانی افزود: در راستای کمک به این افراد در سطح کشور تفاهم‌نامه بین اوقاف و امور خیریه و وزارت بهداشت منعقد شده است تا بتوان از ظریفت وقف برای رفع مشکلات و کاستی‌های این حوزه استفاده کرد.

به گزارش ایرنا، در استان چهارمحال و بختیاری یک‌هزار و ۷۰۰موقوفه با سه هزار و ۷۰۰ رقبه ثبت شده که از این تعداد ۲۵۲ موقوفه منعفتی و مابقی انتفاعی از جمله مسجد و حسینیه است.

برچسب‌ها چهارمحال وبختیاری وقف بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چهارمحال وبختیاری وقف بهداشت و سلامت چهارمحال وبختیاری وقف بهداشت و سلامت اوقاف و امور خیریه حوزه سلامت دارو و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۷۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، گفت: اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی باید در اولویت قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در اجلاس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به عمده مطالبات جهت جذب اعتبار، اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شهرها و روستاهای شهرستان کیار مورد تقاضاست.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از دفن زباله و مدیریت پسماند در شهرها و روستاهای تابعه استان، تصریح کرد: استقرار کارخانه پسماند زباله جهت شهرستان‌های کیار،کوهرنگ، اردل و فارسان نیازمند برنامه‌ریزی و اختصاص اعتبار ویژه است تا بخشی از مشکلات زیست‌ محیطی و آسیب‌های ناشی از دفن غیربهداشتی زباله‌ها بر سلامتی مردم مدیریت شود.

میری با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، افزود: برای خروج این استان از بن‌بست، توسعه محورهای مواصلاتی و ایجاد کریدورهای ارتباطی از ضروریات است.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای همین اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی، جاده‌ها و تونل‌ها  و همچنین افزایش تعداد پرواز‌های فرودگاه به استان‌ها و کشورهای دیگر باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم  استان چهارمحال و بختیاری و پیشرفت همه جانبه شهرها و روستاها از اهمیت بالایی برخوردار است، تأکید کرد: اهم مطالبات شهرها و روستاهای شهرستان کیار، اجرای روکش آسفالت مسیرهای روستایی، احداث سالن‌های ورزشی چندمنظوره در برخی روستاهای واجدالشرایط، اجرای فیبر نوری درمناطق کم‌برخوردار، تکمیل پروژه‌های گردشگری و تکمیل خطوط گازرسانی به روستاها، بهره‌برداری از گلخانه‌ها، شیلات و کلیه طرح‌های اشتغال‌زایی است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • معلمان چهارمحال‌وبختیاری در جمع معلمان نمونه کشور
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • شهرکرد به عنوان بام ایران معرفی شود
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • چهارمحال و بختیاری از سه‌شنبه تحث تاثیر سامانه بارشی است
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در دیم‌زارهای چهارمحال‌وبختیاری
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد