Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سعید شَعرباف تبریزی، شهردار کرمان ۱۷ آبان‌ماه در نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان که در محل ساختمان شورا برگزار شد، با اشاره به اینکه قرار است از این پس، تمام فرآیند‌های مربوط به تخفیف، اعطای زمین و پروانه ساختمانی در قالب بنیاد خیریه بنا‌های ماندگار شهرداری کرمان به‌صورت منسجم آورده شود، گفت: قرارداد‌های مشارکت ساخت اقتصادی در حوزه سرمایه‌گذاری قرار می‌گیرد؛ اما اگر قرار است تخفیفی در عوارض یا حتی در بهره‌برداری اتفاق بیفتد، در قالب بنیاد خیریه بنا‌های ماندگار شهرداری کرمان انجام خواهد شد و در حال تغییر اساس‌نامه بر همین مبنا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او موضوع خسارت‌های تاخیری را نیز مسئله مهمی دانست و با اشاره به اینکه رویه‌هایی که قبلا در این رابطه اجرا شده، هر چند به نفع شهرداری است؛ اما بعضا اشکال شرعی دارد، افزود: برای مثال، شهرداری یک بدهی از سال ۱۳۹۰ دارد که علی‌القاعده اگر امروز بخواهیم پرداخت کنیم یا باید به نرخ همزمانی همان سال، زمین معادل بدهیم یا براساس نرخ تورم به‌روز محاسبه کنیم و پول بپردازیم.

شَعرباف تبریزی با بیان اینکه این رویه‌ای است که در همه کشور در مورد طلب‌ها و بدهی‌ها وجود دارد، ادامه داد: چندبار اتفاق افتاده که موضوع از سوی فرمانداری رد شده و من دلیل آن را متوجه نمی‌شوم؛ درست است که شهرداری ضرر می‌کند، اما شرعا باید اجرا شود.

او با تأکید بر ضرورت رسیدگی جدی نیروی انتظامی به موضوع سرقت تابلو‌های راهنمایی و رانندگی در آرامستان بهشت کریمان، بیان کرد: در ۲۰ روز گذشته تعدادی از این تابلو‌ها که به تازگی هم نصب شده بود، به ارزش حدود ۶۰۰ میلیون تومان دزدیده شده است.

شهردار کرمان ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است برخی نقاط حادثه‌خیز در مسیر دسترسی به آرامستان جدید، با استفاده از پایه‌چراغ‌های انرژی خورشیدی روشن شود، ما نگران سرقت این پایه‌چراغ‌ها هستیم.

او بیان کرد: از آنجایی که یک کیوسک برای استقرار نیروی انتظامی خریداری و نصب شده؛ بنابراین فضای مناسب وجود دارد، تقاضا داریم نیروی انتظامی هرچه سریع‌تر اقدام کند؛ چرا که هر گونه تأخیر موجب از بین رفتن هزینه‌هایی می‌شود که از بیت‌المال صرف شده است.

شعرباف تبریزی در این نشست همچنین درخصوص واگذاری ۷ مورد اختیارات شورا به شهرداری، با تأکید بر لزوم کاهش رفت‌وبرگشت مسائل غیرضروری بین شورا و شهرداری در مواردی که نیاز به پردازش چندانی ندارد، افزود: حذف مراجعه حضوری در مواردی که فقط نیاز به یک امضا یا بررسی ساده دارد، باعث بالا رفتن سرعت کار می‌شود و به این ترتیب اعضای شورا می‌توانند برای مواردی که نیاز به پردازش بیشتر دارد، وقت بیشتری بگذارند و با دقت بیشتر بررسی شود.

او با اشاره به انتصاب محمد بابایی به‌عنوان مسئول ویژه ارتباطات شهرداری با شورا، اعلام کرد: از این پس، ایشان یک روز در هفته در شورا حضور دارند و نامه‌هایی را که قرار است در شهرداری بررسی شود، مستقیما به کارشناس مربوط ارجاع می‌دهند تا فرایند‌ها کوتاه شود و مکاتبات و مراودات شهرداری و شورا تا حد زیادی تسریع شود.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راهنمایی و رانندگی تابلوهای راهنما سرقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ سلمان اسماعیلی در همایش روز شورا در جمع شورا‌های شهر و روستا ملایر افزود: روستا‌هایی که در محور سد کلان، بخش زند و دره جوزان هستند، ظرفیت بالای گردشگری دارند که باید شورا‌های اسلامی با همراهی دهیاران و مشارکت مردم برای توسعه این بخش‌ها تلاش کنند.

او با بیان اینکه با اعتبارات دولتی نمی‌توان توسعه ایجاد کرد، گفت: با توجه به شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم شورا‌های اسلامی باید مردم را وارد کار کنند تا توسعه محقق شود.

فرماندار ملایر همچنین نهضت ملی مسکن را طرحی بی‌بدیل در دولت سیزدهم برشمرد و تأکید کرد: شورا‌های اسلامی باید از این فرصت مغتنم برای بزرگتر شدن شهر‌ها مردم را پای کار بیاورند تا شرایط زیست مناسبی برای شهروندان ایجاد و منجر به رشد تولید، رونق گردشگری و ایجاد درآمد شود.

شهردار ملایر هم گفت: بودجه شهرداری از سال ۱۴۰۰ از ۲۵۰ میلیارد تومان به یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافت که با همکاری و همراهی شورای اسلامی شهر یک تحول خوبی در بودجه شهرداری ملایر ایجاد شد.

مجید فرجی، بودجه جاری و عمرانی شهرداری را ۴۰ به ۶۰ عنوان کرد و افزود: ۸۰۰ میلیارد تومان از بودجه امسال برای هزینه‌های عمرانی پیش بینی شده است.

او تکمیل مجموعه جهان کوچک، هتل نیمه‌کاره پارک سیفیه پس از ۱۶ سال، آغاز عملیات اجرایی طرح راستان، مرکز تجارت جهانی مبل و منبت و ایجاد مرکز تجاری سرای ایرانی در ساختمان پلاک ۱۷ را از دیگر اولویت‌ها و طرح های عمرانی شهرداری برشمرد.

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • انتظار موج جدیدی از خدمت در سال پایانی شورا 
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • آسفالت معابر آرامستان بهشت رحمت شهرکرد