Web Analytics Made Easy - Statcounter

این موضوع می‌تواند حالات روحی را خراب کند و از انجام به موقع کارهای مهم جلوگیری کند. در حالی که نگرانی یک مکانیسم طبیعی مقابله با احساسات است اما نگرانی بیش از حد می‌تواند در درازمدت بر سلامت روان تاثیر بگذارد.

برای اینکه بتوانید با این مشکل مقابله کنید، در ذیل چند راهکار پیشنهاد شده است:

عامل حواس‌پرتی

مشغول کردن وقت خود به سرگرمی‌ها و کارهایی که از انجام آن لذت می‌برید یا حتی انتخاب یک سرگرمی جدید می‌تواند به شما کمک کند فکر کردن بیش از حد را به حداقل برسانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار می‌تواند چیزی مانند یک تمرین ۱۵ دقیقه‌ای یا موردی وقت‌گیر مانند پختن یک وعده غذایی کامل برای پاداش دادن به خودتان باشد.

زمانی که شما پیوسته غرق در افکار هستید، انجام یک سرگرمی جدید می‌تواند چالش برانگیز باشد. در چنین اوقاتی بازگشت به لذت‌های ساده‌تر مانند خواندن کتاب، تماشای فیلم، آبیاری گیاهان و... همگی می‌تواند به دور کردن ذهن شما از این افکار تهاجمی کمک کند.

مراقبه

گاهی اوقات فقط اینکه به خودتان بگویید بیش از حد فکر نکنید، شما را نگران‌تر می‌کند. مراقبه به ما اجازه می‌دهد آزادانه فکر کنیم و زمانی که این افکار به سراغ ما می‌آیند، یاد می‌گیریم که آن را بپذیریم؛ سپس اجازه دهیم بدون نیاز به تمرکز بیش از حد چنین افکاری از ذهن خارج شود.

گفته می‌شود مراقبه ذهنی اضطراب روانی را کاهش می‌دهد و سلامت ذهنی ما را بهبود می‌بخشد. همچنین چنین کاری ذهن ما را پاک و نفوذ فکر را محدود می‌کند.

ثبت روزانه وقایع

نوشتن در مورد این‌که روز شما چگونه بوده، روشی علمی برای کمک به کاهش افکار مزاحم است.

ثبت روزانه وقایع می‌تواند به شما کمک کند افکار خودکار منفی را تشخیص دهید، افکاری که به‌طور معمول با خشم همراه هستند. شناسایی این الگوها می‌تواند به شما کمک کند تا بفهمید چه چیزی باعث می‌شود احساس بهتری داشته باشید و کمتر نگران باشید.

اقدام کنید

ممکن است در مورد یک موقعیت بیش از حد فکر کنید زیرا هنوز هیچ اقدامی برای اصلاح آن انجام نداده‌اید.

همان افکار به‌ طور مکرر ذهن شما را به خود مشغول می‌کند زیرا تصمیمات مشخصی گرفته نشده است. عوارض سلامت روانی خود را کاهش دهید و از همین امروز شروع به گرفتن آن تصمیمات دشوار کنید.

در آغوش گرفتن ترس‌ها

برخی از کارها ممکن است دشوار به‌نظر برسد زیرا از انجام آن می‌ترسید. این ترس‌ها باعث می‌شود که در صورت مواجهه با آن بیش از حد فکر کنید که چه اتفاقی می‌افتد. هر بار که مجبور شوید کاری مشابه انجام دهید، آن ترس‌ها ظاهر و هر بار به نگرانی شدید منتهی می‌شود و بر سلامت روان شما تاثیر می‌گذارد.

در حالی که پذیرفتن ترس‌ها کار ساده‌ای نیست، شکستن آن‌ به فرصت‌های کوچک می‌تواند به قابل کنترل‌تر شدنش کمک کند. صحبت کردن در جمع می‌تواند ترسناک باشد اما صحبت کردن در جلسات گروهی کوچکتر باعث می‌شود در طول زمان راحت‌تر بتوانید با گروه‌های بزرگتری صحبت کنید.

مساعدت حرفه‌ای

اگر برای مدت طولانی در حال فکر کردن بیش از حد هستید، شاید جستجوی مساعدت حرفه‌ای انتخاب خوبی باشد. این افکار می‌تواند به معنای سایر اختلالات روانی زمینه‌ای مانند استرس یا اختلال اضطراب فراگیر GAD) باشد.

یک درمانگر واجد شرایط ممکن است بتواند به شما کمک کند تا افکار مزاحم را مدیریت و ابزارهای جدیدی برای رفع نگرانی‌های خود ایجاد کنید. حتی وی می‌تواند با شما همکاری کند تا به شما در بهبود آسیب‌های گذشته کمک کند.

۴۷۲۳۳

کد خبر 1571165

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سلامت وسواس تواند به شما کمک بیش از حد ترس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۷۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی خاندان‌های نصف‌جهان؛ از تحریم تنباکو تا رهایی از وابستگی غرب در دوران مشروطه

اصفهان همواره مهد اولین‌ها بوده و بر این اساس بسیاری در این خطه حضور داشتند که اولین‌ها را رقم زدند و پیش‌قراول مسیری بودند که تا امروز و پس از گذشت قرن‌ها ادامه‌دار بوده، از پیشگامی در نهضت تنباکو تا تلاش برای رهایی از وابستگی به غرب آن‌ هم در زمانی که شاید این مفاهیم، رواج چندانی نداشته است‌.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اصفهان و نصف‌جهان همواره مهد اولین‌ها بوده و بر این اساس بسیاری در این خطه حضور داشتند که اولین‌ها را رقم زدند و پیش‌قراول مسیری بودند که تا امروز و پس از گذشت قرن‌ها ادامه‌دار بوده است؛ به‌عنوان مثال پیش از موضوع نهضت تنباکو سیاست فهم احساس خطر کردند و بر همین اساس اولین شخصی که متوجه خطر این موضوع شد، آقانجفی از علمای سرشناس اصفهان بود؛ راهکار او این بود که فتوا دهد و خریدوفروش تنباکو را برای مردم حرام اعلام کند.

بر این اساس بسیاری از ما نام خاندان‌های فراوانی از جمله آقانجفی، امین، کلباسی، اژه‌ای و… را شنیدیم که نقش‌آفرینی فراوانی در تاریخ این شهر داشته‌اند و بر همین اساس محمود فروزبخش نویسنده و اصفهان‌پژوه به خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مهم‌ترین خاندان علمی اصفهان خاندان نجفی است که از شیخ محمدتقی رازی استاد میرزای شیرازی آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه پسر او محمدباقر نجفی است که رئیس حوزه علمیه اصفهان بوده و فرزندانش نیز آقانجفی، شیخ محمدحسین، حاج آقا نورالله و شیخ جمال هستند، افزود: آقا نجفی زعیم حوزه اصفهان بود که اولین فتوای تحریم تنباکو در اصفهان را داد، همچنین مبارزه با بهائیت را در دستورکار داشته است.

این نویسنده و اصفهان‌پژوه تصریح کرد: شیخ محمد حسین نیز در نجف فوت می‌کند و پسر او شیخ محمدرضا است که استاد امام خمینی (ره) و نویسنده کتاب نقد فلسفه داروین و نگه‌دارنده حوزه علمیه در زمان اختناق رضاشاه است؛ حاج‌آقا نورالله نیز رهبر مشروطه‌خواهان اصفهان بود که خانه او امروزه خانه مشروطه نام گرفته و کتابی به‌نام مقیم و مسافر دارد و در آن به زبان رمان از مشروطه دفاع کرده است.

فروزبخش با اشاره به اقدامات حاج‌آقا نورالله نجفی گفت: تأسیس بیمارستان خورشید، انجمن صفاخانه، شرکت اسلامیه (شرکت اسلامیه شرکتی سهامی عام و یکی از اولین و مهم‌ترین کارخانه‌هایی بود که در دوران مشروطه در ایران با هدف تأمین منسوجات مورد نیاز مردم ایران و مقابله با وابستگی به خارج، با تلاش و حمایت اغلب بازرگانان و علمای اصفهان و شیراز و کاشان، به ویژه آقا نجفی اصفهانی و نورالله نجفی اصفهانی در فروردین ۱۲۷۸ تأسیس شد.) و حمایت از مدارس و روزنامه‌ها از اقدامات حاج‌آقا نورالله بوده که ریاست شرکت اسلامیه به عهده کازرونی بوده و از سویی جمعی از تجار و روحانیون به این نتیجه رسیدند از پارچه داخلی حمایت کرده و آن به اقصی نقاط جهان توزیع کنند.

وی با بیان اینکه شیخ جمال نیز مشروطه‌خواه بود که به تهران تبعید شد و آنجا همراه با شهید مدرس از مخالفان رضاشاه بود، خاطرنشان کد: یکی دیگر از خاندان‌های مطرح، خاندان کلباسی است که افراد علمی زیادی دارند اما در مسائل سیاسی نبودند؛ رأس این خاندان محمدابراهیم کلباسی بود که مزار او پشت مسجد حکیم است و به زهد و تقوا شناخته می‌شود در واقع حاجی کلباسی و سید شفتی احیاکننده حوزه علمیه اصفهان در اوایل دوران قاجار بودند.

این نویسنده و اصفهان‌پژوه یادآور شد: از دیگر خاندان‌های مطرح نیز خاندان اژه‌ای هستند که شخصیت معروفشان ملاعلی‌اکبر اژه‌ای است که فتوای جهاد با روس را دارد و از دیگر شخصیت‌هایشان نیز میرزا علی‌اکبر اژه‌ای است که در بحث تحریم تنباکو به آقانجفی کمک کرد..

فروزبخش با بیان اینکه خاندان امین، مجلسی، درچه‌ای، روضاتی، چهارسوقی، فشارکی، خاتون‌آبادی، خراسانی، بهشتی، صدر و شفتی از دیگر خاندان‌های فعال در عرصه علمی هستند، عنوان کرد: همراهی پدر و همسر بانو امین و ساخت بیمارستان امین از نکات قابل توجه است.

به گزارش ایمنا، علمای ایرانی و خصوصاً اصفهانی با جایگاه ویژه خود در تاریخ‌سازی، مدنیت، هنر و سیاست، فرهنگ‌ساز و شاخه اصلی درخت انسانیت شناخته می‌شوند؛ در واقع باید گفت این پیشگامان تاریخ و تمدن در جای‌جای تاریخ، چه با حضور مستقیم خود و چه از طریق تربیت شاگردان همواره شاخص، والا و گرامی بوده‌اند اما آنگونه که باید و شاید، به معرفی آن‌ها نپرداخته‌ایم و لازم است با سرلوحه قرار دادن تاریخ و تمدن خود، الگویی به عظمت تاریخ این دیار برای نسل جدید ارائه کنیم.

کد خبر 748194

دیگر خبرها

  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟
  • ۲۰۰ عنوان برنامه عقیدتی سیاسی در استان تهران برگزار می‌شود
  • «چندهیچ» نمایشنامه خوانی می‌شود/ سرانجام وقایع جنگ در پنج گویش
  • نگاهی متفاوت به جنگ در تئاتر/ روایتی به پنج گویش متفاوت از  سرانجام وقایع جنگ
  • آزادی ۱۸ زندانی جرایم مالی در نذر هشتم سبزوار
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • هشدار جدی درباره نقشه جدید نفوذی‌ها در ایران
  • پیشتازی خاندان‌های نصف‌جهان؛ از تحریم تنباکو تا رهایی از وابستگی غرب در دوران مشروطه
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا