Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، برهان صلواتی روز دوشنبه در همایش هشتمین هفته جهانی کارآفرینی ایران که در دانشگاه کردستان برگزار شد اظهار داشت: کارآفرین کسی است که ایده دارد و برای رسیدن به کسب و کار زمین هم بخورد همچنان مصر است که به هدفش برسد.

وی افزود: کارآفرین باید عوامل تولید را در  کنار هم ببیند و بخش دولتی تسهیل‌گر امور باشد و از سویی با کارآفرینی سازمانی و چابک سازی مسیر کارآفرینی توسط دستگاههای اجرایی باید تسهیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نگاه جامعه به کارآفرین باید مثل نگاه به دانشمند باشد، از افزایش مراکز مشاوره کارآفرینی استان در سه سال اخیر خبرداد و گفت:  تعداد مراکز مشاوره از سه مرکز به هفت در سه سال اخیر افزایش یافته است.

وی برگزاری نمایشگاه و دورهمی‌های کارآفرینی و آموزشی را از دیگر برنامه‌های این هفته اعلام کرد و گفت: برای اولین بار در کشور، اطلس کارآفرینی بانوان در کردستان در حال تدوین است.

مراکز نوآوری آب و کشاورزی در دانشگاه کردستان راه‌اندازی می شود

 مدیر توسعه کارآفرینی،مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان نیز گفت: در کنار رسالت آموزشی و پژوهشی در راستای توسعه کارافرینی تلاشهای زیادی در دانشگاه کردستان انجام شده است .

زاهد شمی تاکید کرد: در آینده نزدیک مراکز نوآوری آب و کشاورزی راه اندازی می شود که استان در این زمینه بستر ویژه ای دارد که می تواند در توسعه استان نقش ایفا کرده و با جذب ایده و توانمندسازی، بستری برای ورود به بازار فراهم کند.

وی با بیان اینکه در مرکز رشد تسهیل گری و حمایت ویژه ای برای این مراکز خواهیم داشت، افزود: کارآفرینی دانشگاهی راهی برای انطباق آموزشها با نیاز جامعه است و در واقع حل مشکلات دولت، صنعت و اقتصاد نیازمند راه حلهای علمی دانشگاهها و پژوهشکده هاست که این راه حل از راه ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری محقق می شود.

مدیر توسعه کارآفرینی،مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان  تاکید کرد: خود دانشگاه باید کارآفرین باشد و اعضای دانشگاه شامل اساتید، کارمندان و دانشجویان هم باید رویکرد و رفتار کارآفرینی داشته و با تعامل با جامعه الگوهای کارآفرینی پرورش دهد.

شمی با اشاره به اینکه دانشگاه به دلیل ویژگیهای پایه ای مانندجریان سرمایه ای انسانی محل مناسبی برای کارآفرینی مبتنی بر علم استف گفت: دانشگاه کردستان در کنار رسالت آموزشی و پژوهشی در راستای توسعه کارآفرینی تلاشهای بسیاری کرده و معاونت پژوهش و نوآوری آن از مدتها قبل فعال شده است.

وی گفت: در یکی ۲ ماه آینده مجتمع نوآوری استان راه اندازی خواهد شد که شامل مرکز نوآوری عمران، صنعت و معدن است.

مدیر توسعه کارآفرینی،مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان یادآور شد: درصد کمی از مقررات‌زدایی و مانع زدایی در استان محقق شده است و باید راه کارآفرین برای گرفتن مجوزها بیش از پیش تسهیل شود.

موانع پیش روی کارآفرینان

رییس کانون کارآفرینان کردستان هم دیگر سخنران این همایش بود که اظهار داشت: اجرای به موقع قانون می توانست زمینه بالندگی کارآفرینان را فراهم کند.

ناصر شکری با بیان اینکه تحریم و کرونا کسب و کارها را ورشکست و یا به تعدیل نیرو واداشته است، افزود: با همه این سختی ها، کارآفرین احساس دین به جامعه و کشور خود دارد و احساس یاس و نامیدی نمی کند و در شرایط ویژه بر اساس هوش هیجانی خود به مقتصای زمان نسخه هایی با توجه به شرایط می پیچد.

وی تاکید کرد: شاید با این نسخه ها نشودعوامل بیرونی را کاهش داد ولی آنچه که کارآفرین را آزار می دهد عوامل درونی و کم کاریهای دستگاههای اجرایی است.

رییس کانون کارآفرینان کردستان ادامه داد: اگرچه مدیران اجرایی خواهان حمایت از کارآفرینان هستند اما در ادامه روند کارآفرینی، مشکلاتی در لایه های میانی به وجود می آید که منجر به توقف روند اجرای طرحها می شود.

شکری با گفتن این که کاش کانون کارآفرینان، اساس نامه نداشت اضافه کرد: این اساس نامه مشکل دارد و حتی در استان نتوانسته‌ایم دبیرخانه منسجمی داشته باشیم.

وی به عضویت ۷۵ کارآفرین برتر کردستان در کانون کارآفرینان گفت: کاش می شد تا همه آنهایی که وارد عرصه کسب و کار و کارآفرینی می شوند بتوانند عضو این کانون شوند.

رییس کانون کارآفرینان کردستان  با بیان اینکه کانونهای کارآفرینی کردستان هم مانند همه کانونهای دیگر در حاشیه هستند، اظهار داشت: ضمانتهای سنگین، مدت زمان طولانی پرداخت تسهیلات، تعامل نامطلوب بانکها با کارآفرینان از جمله مشکلاتی است که روند کارآفرینی را کند کرده است.

در این همایش پوستر رویداد فانوس سرای نوآوری دانشگاه آزاد کردستان رونمایی شد.

۱۷ تا ۲۳ آبان به عنوان هفته جهانی کارآفرینی ایران نام دارد که در طول این هفته چند وبینار در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها کردستان دانشگاه کردستان سنندج کارآفرینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان دانشگاه کردستان سنندج کردستان دانشگاه کردستان سنندج کارآفرینی دانشگاه کردستان کانون کارآفرینان توسعه کارآفرینی نوآوری دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۷۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان در کردستان

میثم منتشلو در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از پایان فرصت فراخوان عمومی این رویداد خبر داد و اظهار کرد: تا دهم اردیبهشت‌ماه، تعداد ۳ هزار و ۵۰۰ مورد از سوی مخاطبان عمومی به عنوان قهرمان مدرسه پیشنهاد شده و در پرس‌لاین مربوطه ثبت شده است.

وی با بیان اینکه، استقبال بالای مخاطبان از این رویداد نشان‌دهنده وجود ظرفیت‌های فراوان در تعلیم و تربیت کردستان است، گفت: معرفی این ظرفیت‌ها کاری مهم و در عین حال سخت و ظریف است.

دبیر ستاد رویداد قهرمان مدرسه کردستان به گام دوم اجرایی این رویداد نیز پرداخت و با اشاره به تشکیل جلسات مختلف از سوی کارگروه‌های اجرایی در گام اول این رویداد، از فعالیت مجدد و با ظرفیت بیشتر این کارگروه‌ها در گام دوم خبر داد.

منتشلو آغاز گام دوم را همزمان با بررسی اولیه قهرمانان پیشنهادی در کارگروه‌های اجرایی شهرستان‌ها و مناطق عنوان کرد و اظهار داشت: این بررسی‌ها همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم در کردستان صورت می‌گیرد.

مسؤول روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان افزود: پس از پایان بررسی‌ها در شهرستان‌ها و مناطق، موارد منتخب به ستاد استانی رویداد معرفی می‌شوند و این ستاد با حضور مدیرکل محترم تشکیل جلسه داده و به بررسی نهایی خواهد پرداخت.

وی همچنین گام پایانی رویداد قهرمان مدرسه را مرحله معرفی قهرمانان منتخب عنوان کرد و با بیان اینکه تمام ظرفیت آموزش و پرورش کردستان را پای کار این موضوع خواهیم آورد، خاطرنشان کرد: معرفی مطلوب الگوهای برتر تعلیم و تربیت و جریان‌سازی از طریق آنان، هدف نهایی رویداد قهرمان مدرسه است.

گفتنی است؛ رویداد قهرمان مدرسه از بهمن ۱۴۰۲ با هدف شناسایی و معرفی الگوهای تعلیم و تربیت کردستان در سه حوزه فرهنگیان، دانش آموزان و اولیا آنان کار خود را در آموزش و پرورش کردستان آغاز کرده است.

کد خبر 6097324

دیگر خبرها

  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • ثبت ۳ هزار و ۵۰۰ قهرمان پیشنهادی از سوی مخاطبان در کردستان
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور