وزیر کار: کمتر از یک ماه آینده دومین جلسه شورای اشتغال به ریاست آیتالله رئیسی برگزار میشود
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۸۷۱۴
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز (دوشنبه 17 آبان) بعد از حضور در جلسه کمیسیون اجتماعی و در گفتوگوی تلویزیونی در تشریح جزئیات این نشست اظهار داشت: نمایندگان مجلس دغدغههای زیادی درباره بیمه کارگران و بیمه کارگران ساختمانی، مسائل اشتغال و مسائل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارند.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی افزود: در دو ماه گذشته اقدامات خوبی در این وزارتخانه انجام شده و انتظار داریم که انتظارات نمایندگان مجلس در لایحه بودجه سال 1401 به ویژه درباره قانون معلولین درج شود.
عبدالملکی گفت: نیازمند منابع مالی لازم در قانون معلولین برای اجرا هستیم.
وی تصریح کرد: زیست بوم اشتغال جمهوری اسلامی ایران در دو هفته پیش به تصویب شورای عالی اشتغال که رئیسجمهور در آن حضور داشتند رسید و قرار است ظرف کمتر از یک ماه آینده دومین جلسه اشتغال به ریاست آیتالله رئیسی برگزار شود.
انتهای پیام/
منبع: فارس
کلیدواژه: حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی شورای عالی اشتغال بیمه قانون معلولین
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۸۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
ادعای سابقه اشتغال و احتساب سابقه بیمهای، ابتدا باید در شعب تأمیناجتماعی رسیدگی شود
امتداد - سازمان تأمیناجتماعی براساس قانون و آرای هیئتعمومی دیوان عدالت اداری در زمینه فرایند بررسی درخواستهای ادعای سابقه بیمهشدگان، از کلیه مشمولان قانون تأمیناجتماعی خواست پیش از ارائه درخواست به دیوان عدالت اداری یا ثبت درخواست در مراجع حل اختلاف قانون کار، درخواستهای خود در مورد سوابق بیمهپردازی را به کمیتههای تخصصی بررسی سوابق شعب تأمیناجتماعی ارائه کنند.
به گزارش پایگاه خبری امتداد ، عمران نعیمی مدیرکل امور حقوقی و قوانین این سازمان در پاسخ به این سوال که افرادی که مدعی اشتغال و احتساب سابقه بیمهای هستند، آیا الزامی به مراجعه به مراجع حل اختلاف قانون دارند یا خیر پاسخ داد : بیمهشدگان در این زمینه الزامی ندارند و افرادی که مدعی اشتغال در کارگاههای مشمول قانون تأمیناجتماعی هستند ولی کارفرما حق بیمه دوران اشتغال ادعایی آنان را به سازمان تأمیناجتماعی پرداخت نکرده است لازم نیست به ادارات کار مراجعه کنند و میتوانند درخواست خود را همراه با مدارک و مستنداتی اعم از قرارداد کار ، فیش حقوقی و مدارک مالی و دستمزدی که اثباتکننده رابطه اشتغال و دریافت دستمزد است، مستقیماً به کمیتههای ادعای اشتغال مستقر در شعب بیمهای سازمان تأمیناجتماعی جهت طرح و بررسی در این کمیتهها ارائه کنند و ضرورتی ندارد بدواً به اداره کار مراجعه کنند.
نعیمی افزود: طرح ادعای اشتغال پیش از طرح دادخواست در شعب دیوان عدالت اداری قابل رسیدگی در شعب سازمان تأمیناجتماعی است. بر اساس دادنامههای هیئتعمومی دیوان عدالت اداری و مفاد رأی وحدت رویه شماره 720 مورخ 1390/03/03 دیوان عالی کشور و تبصره 4 ماده 16 قانون دیوان عدالت اداری، طرح شکایت در شعب دیوان عدالت علیه سازمان تأمیناجتماعی منوط به طرح، بررسی درخواست و صدور رأی در کمیتههای ادعای اشتغال واحدهای اجرایی سازمان تأمیناجتماعی است.
وی همچنین گفت: لازمه طرح شکایت علیه سازمان در دیوان عدالت اداری در ارتباط با ادعای اشتغال، طرح درخواست ادعای اشتغال و احتساب سابقه در کمیتههای ادعای اشتغال شعب سازمان و اتخاذ تصمیم از سوی این کمیتهها است و بیمهشدگان پیش از مراجعه به شعب دیوان عدالت اداری میتوانند ادعای خود را در این شعب مطرح کنند.
نعیمی افزود: تنها بعد از اعلام نظر قطعی کمیتههای تخصصی سازمان تأمیناجتماعی در مورد سوابق بیمهای ادعایی، بیمهشدگان این سازمان میتوانند در صورت اعتراض به رأی صادره به دیوان عدالت اداری مراجعه کنند و درخواستهای احتساب سوابق بدون طرح اولیه آن در این کمیتهها، قابل طرح در دیوان عدالت اداری نخواهد بود.
مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تامیناجتماعی همچنین اظهار داشت: بیمهشدگانی که لیست حق بیمه آنان همه ماهه به سازمان تأمیناجتماعی پرداخت میشود با توجه به اینکه مندرجات لیست حق بیمه اعم از دستمزد، روزهای کارکرد، عنوان شغلی و … مبنای برقراری تعهدات بلندمدت و کوتاهمدت آنان از سوی سازمان تأمیناجتماعی قرار میگیرد؛ میتوانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان به نشانی es.tamin.ir یا با استفاده از برنامه کاربردی “تأمین من” و مشاهده لیست حق بیمه ارسالی، چنانچه اطلاعات لیستهای حق بیمه منطبق با واقعیت نباشد، ظرف 6 ماه از تاریخ ارسال لیست حق بیمه، مراتب را به این سازمان اعلام کنند تا حسب مورد با ارائه مدارک و مستندات در این خصوص تصمیمگیری شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.