Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، غلامعلی صفایی بوشهری روز دوشنبه در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان بوشهر با بیان اینکه مدرسه‌سازی در این استان دارای پیشینه تاریخی است اظهارداشت: مشارکت خیران در ساخت مدرسه از تمدن سیراف در مکتب ابوسعید سیرافی شکل گرفت و بزرگانی تولید و پرورش یافتند و در این راستا مدرسه سعادت بوشهر نخستین مدرسه خیرساز کشور در ۱۲۲ سال قبل به سبک نوین آموزشی با مشارکت خیران تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه بوشهر ساخت مدرسه در تراز اسلامی را ضروری دانست و اضافه کرد: ضمن رعایت معماری منطبق با زیست بوم مناطق باید در ساخت مسجد در مدارس توجه ویژه شود.

صفایی بوشهری اظهار کرد: مدرسه به عنوان آغاز حیات اجتماعی و زمینه‌ساز شخصیت اجتماعی انسان و سرچشمه تولید انسان‌های بزرگ در آینده است و به عنوان یک حرکت رو به جلو برای اقتدار کشور در فضای ملی و بین‌المللی است.

وی خیران مدرسه‌ساز را مجاهدان عرصه علم، تربیت و تعلیم دانست و بیان کرد: باید در ساخت مدرسه در نقاط محروم نگاه آمایش با اولویت‌بندی باشد و نقاطی که نیاز به ساخت مدرسه دارند در اولویت قرار گیرد.

صفایی بوشهری تصریح کرد: همچنین خیران مدرسه ساز باید نسبت به تامین تجهیزات سرمایشی، گرمایشی، آزمایشگاه و فضاهای ورزشی و فرهنگی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

امام جمعه بوشهر تأکید کرد: خیران مدرسه ساز در مناطق محروم و دور افتاده اقدام به ساخت مدرسه می کنند در همین ارتباط ممکن است در این مناطق کودکانی باشند که از نظر مالی امکان تحصیل نداشته باشند که باید خیران از این کودکان نیز حمایت کنند تا بتوانند در کلاس‌های درس حاضر شوند.

هنرستان‌های فنی و حرفه ای و کار و دانش استان بوشهر به کمک خیران مدرسه ساز نیاز دارند 

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: با همت خیران مدرسه ساز در زمان حاضر ۵۰ درصد از یکهزار و ۲۰۰ کلاس‌ درس تخریبی استان بوشهر بازسازی شده است.

علیمراد کرمی افزود: با توجه به ظرفیت و چشم انداز استان و اهمیت توسعه متوازن رشته‌ها باید حداقل ۵۰ درصد از دانش آموزان به سمت هنرستان‌های فنی و حرفه ای و کار و دانش هدایت شوند اما زیرساخت‌های موجود در این بخش فراهم نیست.

وی بیان کرد: هنرستان‌های فنی و حرفه ای و کاردانش در استان محدود و از نظر امکانات ضعیف هستند به همین دلیل حضور و مشارکت خیران مدرسه ساز در این بخش ضروری است.

کرمی اضافه کرد: انتظار می‌رود خیران مدرسه ساز در قالب طرح هنرستان سازی و هنرستان یاری در راستای توسعه این ظرفیت در استان بوشهر به کمک آموزش و پرورش بشتابند.

وی تاکید کرد: خیران مدرسه ساز باید علاوه بر مدرسه سازی در امر مدرسه یاری و مدرسه داری نیز به کمک آموزش و پرورش استان بوشهر بیایند و با حضور در انجمن های اولیا و مربیان نسبت به ترویج فرهنگ مدرسه سازی در این استان کمک کنند.

کرمی گفت: اگر خیران نیک اندیش در کنار آموزش و پرورش نبودند مشکلات این نهاد بیش از این می بود و حضور این قشر به عنوان پیشقراولان فرهنگ موجب ترویج اندیشه مدرسه سازی می شود.

در این آیین از خیران مدرسه ساز استان بوشهر تقدیر شد.


 

برچسب‌ها بوشهر مدارس امام جمعه بوشهر غلامعلی صفایی بوشهری خیران مدرسه ساز مدرسه سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر مدارس امام جمعه بوشهر بوشهر مدارس امام جمعه بوشهر غلامعلی صفایی بوشهری خیران مدرسه ساز مدرسه سازی خیران مدرسه ساز امام جمعه بوشهر آموزش و پرورش صفایی بوشهری استان بوشهر مدرسه سازی ساخت مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۰۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم

به گزارش خبرآنلاین ،علی توکلی کاشانی، قائم مقام مرکز تحقیقات ایمنی حمل و نقل جاده‌ای کشور، درباره معیار جهانی میزان تصادفات به «انتخاب» گفت: تصادفات با شاخص‌های مختلفی در جهان سنجیده می‌شود؛ مهم‌ترین شاخص تعداد کشته به ازا هر صد هزار نفر جمعیت است. این شاخص برای کشورهایی که در این زمینه پیشرو بودند، مانند سوئد و هلند که جز پیشتازان هستند به ۲ نفر در صد هزار نفر رسیده‌اند. تقریباً میانگین کشورهای توسعه یافته ۱۰ یا ۸ نفر است.

در کشور ما حال و روز خوبی در جریان نیست و این عدد تا حد ۲۰ نفر است. یعنی ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم. کشور ما در این عدد سال‌های ۸۴ و ۸۵ خیلی اوضاع بدتری داشت و نزدیک ۳۰ نفر در هر صد هزار نفر کشته می‌شدند و با یک سری اقدامات خیلی خوب روند کاهشی به خود گرفت و آهنگ کاهش آن از سال ۹۳ خیلی کم شد، اما از سال ۹۶ مجدد افزایش پیدا کرد؛ کرونا در سال ۹۸ به دادمان رسید و دوباره نمودار پایین آمد، اما حالا روند افزایشی گرفته است.

او افزود: در سال ۸۶ که آمار ما کاهش ملاحظه‌ای داشت به علت این بود که بخشی از سفرهای غیرضروری با وسایل نقلیه شخصی مدیریت شد. الان در کشور ما تقریباً ۹۲ درصد جا به جایی بار و مسافر در جاده است و این رقم خیلی بالاست. اگر کشورهایی که خیلی هم پیشرو ایمنی هستند با ۹۲ درصد جا به جایی جاده‌ای برسند، آمار تصادفاتشان افزایش می‌یابد.

وی در ادامه در رابطه با علت تلفات تصادفات بیان کرد: ما دو بحث داریم؛ یک علت وقوع تصادف، یک مسأله دیگر شدت تصادف است. در وقوع تصادف تقریباً چه در ایران و خارج از کشور عامل انسانی نقش دارد. کاری هم به ایران و خارج از ایران ندارد. در بحث شدت تصادف، مسأله فرق دارد و عوامل دیگری مؤثر هستند. راه، خودرو، تجهیزات ایمنی و کلاه در موتورسیکلت خیلی نقش دارد. وقتی آمار تصادفات را با جزئیات ببینیم، یک چهارم کشته تصادفاتمان موتورسیکلت سوار هستند. از بین ۲۰ هزار کشته سالانه، نزدیک ۴.۵ هزار نفر موتورسیکلت سوار هستند. استفاده از کلاه ایمنی ما نیز خیلی پایین است. در کنار آن حدود همین تعداد کشته عابر داریم. نصف کشته‌های تصادفی‌مان عابر و موتور هستند.

توکلی درباره آمار تصادفات نوروز گفت: آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد، چون پزشکی قانونی هنوز گزارش نداده است. پزشکی قانونی پرونده تصادف را تا یک ماه بعد مفتوح می‌گذارد. مثلاً اگر یک نفر سر صحنه جراحت شدید داشته ممکن است بعداً فوت کند. آمارهای فعلی آمار سرصحنه است، درحالیکه آمار اصلی متعلق به پزشکی قانونی در یک ماه آینده است.

عادل مصدقی، کارشناس حمل و نقل و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان، درباره آمار تصادفات و خودروهای آسیب‌پذیر در تصادف به «انتخاب» گفت: عامل انسانی در تصادف خیلی نقش دارد و تمامی استان‌ها نیز چنین وضعیتی دارند. در استان گلستان ۸۸ درصد تصادفات به علت خطای انسانی است. عدم استفاده از کلاه ایمنی در موتورسیکلت‌ها نیز عمده دلیل تلفات در موتور سیکلت هاست. ضعف ایمنی در خودروها مانند پراید و پژو که بالاترین آمار تصادفات را دارند نیز بخش عمده تلفات تصادفات است. این ماشین‌ها با یک تصادف از بین می‌رود و کشته‌ها در این دو سبک ماشین بیشتر است. شاید ۱۲ درصد علت تصادفات مشکلات راه باشد. ما در بحث فرهنگ‌سازی رانندگی، رعایت قوانین و آموزش باید فعالیت کنیم. خودروسازان هم به سهم خود باید اقدامات جدی برای افزایش ایمنی خودروهای انجام دهند.

وی درباره معیار جهانی تصادف اظهار داشت: معیار جهانی وجود دارد، بر اساس هر صد هزار نفر جمعیت ۸ کشته برخی ۱۰ و... است. ما نسبت به این عدد آمار بالایی داریم. کاهش ده درصدی سالانه تصادفات که باید اتفاقات بیوفتد انجام نشده است. با توجه به تشکیل شورای عالی ایمنی کشور در جهت رفع نقاط پرتصادف اقداماتی شده است. اصل مسأله حل مشکل عامل انسانی است.

مصدقی درباره آمار تصادفات نوروز ۱۴۰۳ گفت: نوروز امسال آمار بالا بود البته در برخی استان‌ها کاهش داشتیم. عمده نقاط کشور خطا انسانی دخیل بوده است. با افزایش جریمه‌های رانندگی و ۵ برابر کردنشان، قطعاً در بحث خطای انسانی بازدارنده خواهد بود. عامل انسانی و سرنشین‌های خودرو باید مسئولیت‌پذیر باشند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901019

دیگر خبرها

  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟