Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش عالی سوریه گفت: خواستار توسعه روابط سوریه و ایران در زمینه همکاری‌های نانو فناوری هستیم. محمد سلیمانی، قائم مقام وزیر علوم، در نشست مشترک هیئت عالی وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی جمهوری عربی سوریه به ریاست دکتر بسام بشیر ابراهیم وزیر سوریه که امروز (17 مهر) در محل سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد، اظهار کرد: امروز وزیر علوم سوریه مهمان وزارت علوم ایران است تا بتوانیم روابط بین الملل در دو کشور ایران و سوریه را ارتقا دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبران دو کشور همواره در جهت تقویت روابط در همه زمینه‌ها فعال بودند و دولت و ملت ایران همیشه در کنار دولت و ملت سوریه حضور داشت. ملت ایران و ملت سوریه سوابق طولانی همکاری با یکدیگر دارند و برای توسعه روابط هم عزم خواهند داشت و همواره در جهت تقویت روابط در تمامی زمینه‌ها مصمم بوده و هستند.

سلیمانی افزود: دولت و ملت ایران همیشه در کنار دولت و ملت سوریه بوده و خواهد بود. ملت ایران همیشه در کنار ملت سوریه برای رفع شر تروریست‌ها و زیاده خواهان ایستاده است. ان‌شاالله تروریست از منطقه برچیده خواهد شد و مردم این منطقه در شرایط استقلال کامل روی پای خود خواهند ایستاد و بیگانگان را از منطقه خارج می‌کنند.

وی گفت: در حوزه علمی، پژوهشی و آموزشی دو کشور ایران و سوریه می‌توانند روابط خوبی داشته باشند و آن را بیش از گذشته گسترش دهند، لذا با حضور وزیر علوم سوریه و هیئت همراه، توسعه در زمینه‌های پژوهشی، آموزشی و فناوری بیش از گذشته خواهد شد.

سلیمانی بیان کرد: وزارت علوم آمادگی کامل برای توسعه روابط در زمینه‌های فناوری و ارتقای همکاری‌های دو جانبه را دارد. امیدوارم بتوانیم با ایجاد پارک‌های علم و فناوری و حتی مؤسسات آموزشی مشترک گام‌های بلندتری را در ارتباط با نزدیکی دو ملت برداریم.

وی اضافه کرد: امروزه می‌خواهیم از سطح ارتباطات و تبادلات دانشجویی به سطوح بالاتری قدم برداریم و در حوزه علم، دانش و فناوری روابطمان را گسترش دهیم.

قائم مقام وزیر علوم تاکید کرد: وزیر سوریه با بازدیدی که از دانشگاه‌های کشور خواهد داشت، با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه‌های ایران، در جهت ارتقای روابط علمی و پژوهشی از نزدیک آشنا می‌شود.

خواستار توسعه روابط سوریه و ایران در زمینه همکاری‌های نانو فناوری هستیم

بسام بشیر ابراهیم، وزیر علوم سوریه در این برنامه اظهار کرد: بهترین آرزوها را برای وزیر علوم ایران دارم و امیدوارم که تست کرونای ایشان منفی شود تا در طول این سفر از نزدیک ایشان را دیدار کنیم.

وزیر آموزش عالی سوریه گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه در سطح اقتصادی، نظامی، سیاسی و علمی روابط قوی دارند و شاهد ایستادگی ملت ایران در جنگ‌ها، در کنار کشور و ملت سوریه بودیم.

وی تصریح کرد: حمایت ایران از سوریه در طول جنگ همواره وجود داشت و کمک‌های بشردوستانه ایران به این کشور، هیچ زمان متوقف نشد.

وی گفت: اطلاع داریم که ایران در سطح پیشرفته‌ای در رشته‌های نانو فعالیت دارد و امیدواریم ارتباط قوی در این زمینه با هم داشته باشیم، چرا که از نانو در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و بهداشت استفاده می کنند.

وزیر آموزش عالی سوریه بیان کرد: دانشگاه‌های سوریه و رؤسای آنها تمایل به سفر در ایران داشتند که رئیس دانشگاه دمشق هم اکنون با ما آمده‌اند و امیدواریم با فراهم کردن برنامه‌ریزی‌هایی که در آینده انجام خواهد شد، حضور دیگر رؤسای دانشگاه‌های سوریه نیز در ایران فراهم شود.

ابراهیم ادامه داد: بین وزارت علوم ایران و سوریه توافقی امضا شده است که تا سال 2017 اجرا می شد و طی چند سال اخیر متوقف شده است. هم‌اکنون احساس خلأ در این زمینه وجود دارد که سفیر سوریه در ایران برای تحقق مجدد آن برنامه‌هایی را تدوین کرده تا مجدد اجرایی شود.

وزیر علوم سوریه ادامه داد: امیدوارم که توافق بین دو کشور ایران و سوریه منجر به برگزاری همایش‌ها، بروزرسانی برنامه، نظارت بر پژوهش‌های علمی و … شود و همچنین نظارت ها از دو کشور ایران و سوریه انجام شود.

وی گفت: 8 دانشگاه دولتی سوریه با 700 دانشجو فعالیت دارند و23 دانشگاه غیردولتی داریم. همچنین 12 بیمارستان در سوریه برای خدمات دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر هستند.

وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی سوریه خاطرنشان کرد: طبق توافق 2017 ایران و سوریه انتظار داریم مشکل دانشجویانی که برای گذراندن دوره‌های ارشد و دکتری در دانشگاه‌های ایران تحصیل کردند رفع شود، چرا که تعدادشان زیاد نیست.

وزارت علوم , دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران , کشور سوریه , وزارت علوم , دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران , کشور سوریه , وزارت علوم , دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران , کشور سوریه ,

انتهای پیام/


منبع: تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: توسعه توسعه پایدار توسعه اقتصادی توسعه صادرات دو کشور ایران و سوریه جمهوری اسلامی ایران وزیر علوم سوریه وزیر آموزش عالی توسعه روابط ملت سوریه وزارت علوم دولت و ملت ملت ایران زمینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۰۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز و در حاشیه رویداد روز جهانی مالکیت فکری، توافق‌نامه‌ای میان معاونت فناوری وزارت علوم و مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با موضوع گسترش همکاری و مشارکت طرفین با هدف ترویج، فرهنگسازی، برنامه ریزی و مدیریت توسعه فناوری و کمک به بهره برداری از دارایی های فکری ایجاد شده در وزارت علوم به امضا رسید.

این توافق نامه با توجه به اهمیت نشانه‌های جغرافیایی و طرح‌های صنعتی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری و با عنایت به ظرفیت‌های موجود در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نمایندگی دکتر سجاد محمد علی‌نژاد معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به نمایندگی دکتر شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری منعقد شد.

تهیه اسناد سیاستی و فرایندهای اجرایی مدیریت دارایی های فکری در وزارت علوم و مجموعه های تابعه، توسعه و ترویج و ظرفیت‌سازی سرمایه‌های انسانی مدیریت زنجیره ارزش توسعه و مدیریت فناوری با تأکید بر مدیریت دارایی‌های فکری از مسیر آموزش و تامین محتوای مکتوب و چندرسانه‌ای،تدوین استراتژی مالکیت فکری برای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک ها، تسهیل در خصوص بسترسازی برای بهره برداری از دارایی های فکری، راه اندازی نشریه تخصصی مالکیت فکری، پیگیری راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی مالکیت فکری در حیطه های تخصصی مدیریت، اقتصاد و فناوری های نوین مالکیت فکری از زمینه های همکاری این دو نهاد به شمار می رود.

در این توافقنامه وزارت علوم متعهد به راه اندازی واحد مالکیت فکری در دانشگاه، پژوهشگاه ها و پارک ها و پیاده سازی و راهبری سامانه نان در حوزه مالکیت فکری و ایجاد ارتباطات بین سامانه با هماهنگی مرکز توسعه فناوری های راهبردی شده است. همچنین همکاری فنی در سیاستگذاری و تدوین استراتژی مالکیت فکری برای دانشگاه ها و پژوهشگاه، همکاری در جهت طراحی و پیاده سازی فرایند ساز و کار ارزش گذاری دارایی های فکری از تعهدات معاونت علمی به شمار می رود.

کد خبر 6090889 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری