Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور لیتوانی پیشنهاد داد که در پی تجمع خیل عظیمی از مهاجران در مرز بلاروس-هلند وضعیت اضطراری در مرزهای این کشور اعلام شود.

به گزارش مشرق، اگنی بیلوتیت، وزیر کشور لیتوانی روز دوشنبه طی کنفرانسی خبری با اشاره به حرکت گسترده مهاجران در مرز بلاروس-هلند اعلام کرد که دولت امروز درخصوص این وضعیت به گفت‌وگو خواهد پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد: کشورش نیروهایی را به مرزهای مشترک با لهستان و بلاروس اعزام می‌کند. رسانه‌ها نیز گزارش دادند، اعزام نیروها در پی سیل هجوم مهاجران به منطقه است.

وی گفت: ما آنچه در مرزهای بلاروس و هلند می‌گذرد را تحت نظر داریم و انتظار داریم که حملات و مزاحمت‌های مشابهی را تجربه کنیم. نهادهای‌مان آماده‌باش حداکثری دارند و افسرها و نیروهای نظامی‌مان در حال گروه‌بندی هستند.

همچنین فرمانده سرویس مرزبانی لیتوانی اعلام کرد که نیروهای بیشتری به مرز این کشور اعزام خواهند شد.

وی گفت: ما اطلاعاتی درخصوص تجمع مهاجران غیرقانونی در نزدیک مرزهای‌مان نداریم.

فرمانده سرویس مرزبانی لیتوانی همچنین عنوان کرد راننده کامیون‌هایی که از بلاروس به لیتوانی بازگشته‌اند نیز شاهد تجمع در نزدیک مرز این کشور نبوده‌اند.

وی بیان کرد: اگر تلاشی برای ورود به مرز رخ دهد و سلامت و جان افسرهای‌مان به خطر انداخته شود، مطابق با قوانین لیتوانی می‌توانیم اقدامات ویژه اتخاد کرده و از سلاح‌های خاص استفاده کنیم.

از تابستان هزاران مهاجر - که اغلب آن‌ها از خاورمیانه آمده‌اند - تلاش داشتند تا از مرز بلاروس با لهستان، لیتوانی و لیتونی عبور کنند.

مقامات اتحادیه اروپا، بلاروس را مسؤول تسهیل مهاجرت‌های غیرقانونی می‌دانند.

وزیر خارجه استونی نیز با اشاره به اینکه شرایط در لهستان را زیرنظر دارد در پاسخ به این سوال که آیا این مساله را در شورای امنیت سازمان ملل مطرح خواهد کرد، گفت: استونی از نزدیک تحولات در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا را دنبال می‌کند و ارتباط نزدیکی با لهستان دارد. استونی آماده است که این مساله را در شورای امنیت سازمان ملل نیز مطرح کند.

وزارت کشور لهستان نیز گفت، نیروهای امنیتی مانع تلاش حمله به مرزها از سوی مهاجران از سمت مرزهای بلاروس شدند.

این وزارتخانه افزود: نیروهای امنیتی لهستان تلاش نفوذ اجباری به مرزها از سوی مهاجران در جنوب گذرگاه مرزی در کوزنیتسا را خنثی کردند و اوضاع تحت کنترل است.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان لهستان بلاروس لیتوانی اتحادیه اروپا شورای امنیت سازمان ملل خاورمیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟

چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آن ها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • برگزاری تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد ارتش و ۵ کشور
  • واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط
  • لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟
  • نشریه تایم: حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!