Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شرکت بالگرد سازی «ورتالوتی راسیی» روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که روسیه و چین قرارداد ساخت مشترک بالکرد سنگین امضا کرده اند.

به گزارش برنا، این قرارداد براساس موافقت نامه ی سال ۲۰۱۶ امضا شده است و دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین به نقل از  آندره بوگینسکی در دیدار با ولادیمیر پوتین خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۱۶ در جریان سفر شما (پوتین و هیات همراه) به پکن، موافقت نامه دولتی بین دو کشور امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه روسیه و چین از سال ۲۰۰۸ برای ساخت مشترک بالگرد مذاکره می کردند، به امضای قرارداد مربوطه در ماه ژوئن اشاره کرد.

به گفته بوگینسکی، طرف روسی بخش هایی از موتور و تجهیزات و بدنه بالگرد را خواهد ساخت و براساس برآورد کارشناسان، ساخت این بالگرد حدود ۱۳ سال بطول می انجامد.

 بر اساس توافقنامه بین دولتی روسیه و چین که در سال ۲۰۱۶ امضا شد، شرکت بالگرد سازی ورتالوتی راسیی و شرکت چینی آویکوپتر بالگرد سنگینی به نام  "AC۳۳۲ AHL" برای تولید انبوه آن در چین و عرصه در این کشور خواهند ساخت.

 بیشینه وزن برخاست بالگرد روسیه –چین ۳۸.۲ تن، حداکثر ارتفاع پرواز ۵۷۰۰ متر، برد پرواز ۶۳۰ کیلومتر و سرعت آن ۳۰۰ متر در ساعت خواهد بود.  
بیشینه وزن برخاست یک هواپیما یا بالگرد بیشترین وزنی است که در آن خلبان مجاز به برخاستن است.   

 روسیه و چین دو شریک و متحد راهبردی هستند که در عرصه های مختلف با یکدیگر همکاری می کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرملین ولادیمیر پوتین روسیه چین وزن هواپیما چین روسیه روسیه و چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد

چین اولین زیردریایی نظامی مجهز به فناوری روز جهان را که قرارداد ساخت آن ۹ سال پیش با پاکستان امضا شده بود، تحویل اسلام‌آباد داد.

به گزارش مشرق، یک فروند از ۸ زیردریایی که قرار است توسط چین آماده شود، طی سفر فرمانده نیروی دریایی پاکستان به چین، تحویل اسلام‌آباد داده شد.

ارتش پاکستان دریافت اولین سفارش زیردریایی نظامی خود از چین را گشایش راهی جدید در همکاری‌های قوی دو کشور عنوان کرد.

براساس قراردادی که دو کشور در جریان سفر رئیس جمهور چین به پاکستان در سال ۲۰۱۵ امضا کردند، ۴ فروند زیردریایی نظامی در چین و ۴ فروند دیگر آن نیز در کارخانه کشتی سازی پاکستان در بندر کراچی آماده خواهد شد.

برپایه این قرارداد دفاعی که با هدف انتقال تکنولوژی به امضا رسیده است، دو طرف در خصوص ساخت هشت زیردریایی «کلاس هنگور» به توافق رسیدند.

زیردریایی کلاس هنگور قادر به انجام ماموریت های مختلف بر اساس دستور العمل های عملیاتی است. این زیردریایی بسیار پیشرفته و غیرقابل رهگیری، مجهزترین سلاح ها و حسگرها را داراست.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • رکورددار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • رکوردار بالاترین پرواز با بالگرد در جهان به روایت آسمان غرب
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد
  • پایان شایعات؛ قرارداد سرمربی محبوب طارمی تا سال ۲۰۲۸ امضا شد
  • استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود
  • تراکتور با نسخه یحیی مقابل استقلال؛دوئل احتمالی گل‌محمدی با نکونام در تبریز
  • آخرین خبر‌ها از تبریز؛ گل‌محمدی به بازی با استقلال می‌رسد؟
  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند