Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، ابوذر کوثری  معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در بیست و سومین جشنواره خیران مدرسه ساز اظهارداشت: خیران مدرسه ساز اثری ماندگار از خود برجای می‌گذارند، چرا که این اقدام آنان زمینه توسعه انسانی و در نهایت توسعه کشور را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی چند سال اخیر میزان تعهد خیرین سیستان و بلوچستان و رتبه‌های کسب شده در این زمینه رشد بسیار خوبی داشته است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با وجود همه این تلاش‌ها و زحمات به دلیل وجود متغیر‌هایی همچون رشد بالای جمعیت دانش آموزی مشکلات عدیده‌ای در مسیر تامین فضا و نیروی انسانی در این استان وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: حضور موثر و کارآمد خیرین در استان موجبات دلگرمی و مایه مسرت و خرسندی مردم و دانش آموزان است و باید شرایط مشارکت همه جانبه آنان را تسهیل کنیم.
کوثری ادامه داد: موضوع ساماندهی تشکل‌های مردم نهاد و مجموعه‌های خیریه را با جدیت دنبال کرده و می‌کنیم و با هدف بهره‌گیری هر چه بیشتر از این بستر باید زمینه‌سازی بهتر و دقیق تری وجود داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این همایش گفت: خیرین معماران بزرگ مدرسه‌سازی در استان هستند که با همت خود زمینه بهره‌مندی دانش آموزان این استان را از کلاس درس استاندار فراهم می‌کنند.

حمیدرضا رخشانی افزود: از تلاش و همت همه خیرین مدرسه ساز که زمینه‌ساز تحصیل دانش آموزان سیستان و بلوچستان در شرایط استاندارد هستند، تشکر و قدردانی ویژه می‌کنیم.

وی افزود: با توجه به رشد بالای جمعیت دانش آموزی هر سال با کمبود فضای آموزشی در این استان روبرو هستیم، خیرین مدرسه ساز بار بزرگی از جبران کمبود‌ها را به دوش می‌کشند.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هر سال ۶۰ هزار نفر به جمعیت دانش‌آموزی استان افزوده می‌شود، گفت: این بدان معناست که سالانه به ۲ هزار و ۲۰۰ کلاس درس جدید در استان نیاز است.

وی ادامه داد: کار برای فرزندان سیستان و بلوچستان متفاوت است چرا که این سرزمین نیازمند توجه هر چه بیشتر مسوولان، مردم و خیرین است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان خیران مدرسه ساز سیستان و بلوچستان مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۱۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان

در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، دومین روز از گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ برگزار شد.

علی باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز درباره علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و غیره به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچنین به تشریح چالش‌های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه‌های مختلف می‌توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت‌کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های دومین روز همایش ملی بود.

گفتنی است، چنگیز رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز نیز در این گردهمایی در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و احسان اسکندری عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش‌های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

کد خبر 747904

دیگر خبرها

  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است