Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان ضمن اشاره به افزایش ۱۰ درصدی تولیدات این مجتمع در هفت ماه امسال گفت: پتروشیمی شهید تندگویان با فروش همه محصولات خود در بازار داخلی، از شرکت‌های پیشرو در حمایت از تولید ملی است.

به گزارش شانا به نقل از پتروشیمی شهید تندگویان، سیدرضا قاسمی‌شهری در جریان بازدید مدیرعامل بانک تجارت از این مجتمع با اشاره به محصولات متنوع پتروشیمی شهید تندگویان اظهار کرد: با وجود محدودیت‌ها و مشکلات ناشی از تحریم و شیوع ویروس کرونا، کارشناسان شرکت دستاوردهای بسیار ارزشمندی را از ابتدای امسال تاکنون داشته‌اند که از جمله آنها می‌توان به افزایش ۱۰ درصدی تولید در هفت ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، بومی‌سازی قطعات و تجهیزات، ثبت رکوردهای تازه تولید و تنوع سبد محصولات اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، عرضه همه محصولات این شرکت به بازار داخلی را همسو با حمایت از تولید ملی دانست.

مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان تصریح کرد: بی‌شک همراهی و همکاری بانک تجارت که از بانک‌های موفق و سرآمد در حمایت از صنعت کشور به‌ویژه صنعت پتروشیمی است، نقش ویژه‌ای در دستیابی به این موفقیت‌ها داشته که از همکاری صمیمانه همه زحمتکشان این بانک به‌ویژه مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره قدردانی می‌کنم.

هادی اخلاقی فیض‌آثار، مدیرعامل بانک تجارت نیز در این دیدار با اشاره به همکاری‌های گسترده این بانک و پتروشیمی شهید تندگویان از آمادگی بانک تجارت برای پشتیبانی بیشتر از فعالیت‌های این شرکت به‌ویژه در زمینه تولید و تحقیقات خبر داد.

وی افزود: پتروشیمی شهید تندگویان در عرصه نوآوری و تحقیق از شرکت‌های پیشرو و سرآمد پتروشیمی است و تنوع محصولات آن در سال ۱۴۰۰، همچنین تولید گرید چادر مشکی و دیگر گریدها در سال ۹۹ از جمله دستاوردهای مثال‌زدنی و ستودنی آن است.

مدیرعامل بانک تجارت اظهار امیدواری کرد با همت و پشتکار نیروهای جوان این شرکت شاهد پیشرفت روزافزون آن در زمینه‌های گوناگون تولید، محیط زیست و نوآوری باشیم.

منبع: شانا

کلیدواژه: پتروشیمی شهیدتندگویان بانک تجارت پتروشیمی شهید تندگویان بانک تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۲۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»