Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به محور‌های اصلی تحقیق و تفحص از شرکت ملی «پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی کشور» گفت: یکی از محور‌های اصلی این تحقیق و تفحص موضوع صادرات فرآورده‌های نفتی است که گزارشات متعددی درباره بروز برخی تخلفات در این بخش به دست ما رسیده است. مصطفی نخعی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به دلایل تحقیق و تفحص از مجموعه شرکت ملی «پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی کشور»، گفت: این تحقیق و تفحص بسیار مهم است و ما در چند بخش این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این تحقیق و تفحص چند محور اساسی دارد، بیان داشت: یکی از محور‌های اصلی این تحقیق و تفحص صادرات فرآورده‌های نفتی است که گزارشات متعددی درباره بروز برخی تخلفات در این بخش به دست ما رسیده است و طبیعتاً ما از جایگاه نظارتی مجلس این موضوع را دنبال خواهیم کرد.
نخعی با بیان اینکه یکی دیگر از محور‌های این تحقیق و تفحص به مسئله گازسوز کردن خودرو‌های عمومی بازمی‌گردد، تأکید کرد: زمانی مسئولان امر مصوبه گازسوز کردن خودرو‌های عمومی را در اختیار داشتین منتها در اجرای این مسئله یک سری اتفاقاتی برخلاف قانون و طبق گزارشاتی که به ما رسیده، رخ داده و نیاز است روی این مسئله هم تحقیقات مدنظر قرار گیرد.
این نماینده مجلس ادامه داد: همچنین در موضوع قراردادگاه‌های پژوهشی و حمل و نقل به ویژه حمل ونقل دریایی و موضوعات مربوط به منابع انسانی اشکالاتی وجود دارد و این مسئله هم جزو محور‌های اصلی این تحقیق و تفحص برشمرده می‌شود.
نخعی بیان داشت: همچنین در این تفحص می‌کوشیم به امور مربوط به شرکت‌های تأمین فرآورده‌های نفتی که در حال حاضر واسط بین شرکت ملی پخش و جایگاه‌ها هستند رسیدگی کنیم لذا ما اعتقاد داریم این شرکت‌ها ارزش افزوده‌ای برای کشور ایجاد نکردند و یک منابعی به ازای هر لیتر فرآورده به حساب آن‌ها واریز شده است آنهم بدون اینکه این شرکت‌ها ارزش افزوده‌ای ایجاد کرده باشند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس بیان داشت: با این حال در حال حاضر منتظریم این طرح در صحن علنی مجلس مطرح شود و نمایندگان نسبت به آن تصمیم‌گیری کنند.   بیشتر بخوانید: وزیر اقتصاد درباره وضعیت اقتصادی به نمایندگان گزارش می‌دهد

 

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم فرآورده های نفتی تحقیق و تفحص محور های اصلی شرکت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۲۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی می‌تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی‌شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد نیازمند تسریع تلاش‌ها برای کربن‌زدایی بخش کشتی‌رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال به‌شمار می‌رود که نه تنها از توسعه سوخت‌ها و کشتی‌های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می‌کند.

مطالعه‌ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل‌ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ می‌تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان‌های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ را تجزیه‌وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت‌ها و نیازهای انرژی برای کشتی‌هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می‌تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده‌ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت‌های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه‌وتحلیل‌ها مقدار سوخت‌های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل‌سازی استفاده از سوخت‌های جایگزین کربن‌صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی‌هایی برآورده کرده‌اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه‌های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از کشتی‌ها در نظر گرفته شده است.

کربن‌زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی‌ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین‌المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه‌عطف در کربن‌زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه‌راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه‌ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه‌ای هم‌زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به‌عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب‌وهوایی شناخته شد.

فعالیت‌های انجام‌شده از طریق کریدورهای کشتی‌رانی سبز می‌تواند موجب کاهش کربن‌زدایی گسترده‌تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت‌های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

کد خبر 746484

دیگر خبرها

  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟