Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از پایان مراحل مطالعه طرح مالیات بر عایدی سرمایه به عنوان پایه مالیاتی جدیدی در کشور خبر داد و گفت: پیش بینی می‌کنیم ظرف یک ماه آینده بتوانیم این طرح را به صحن علنی برسانیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا پورابراهیمی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: کمیته مالیاتی کمیسیون اقتصادی مجلس کار خود را بر روی موضوع مالیات بر عایدی سرمایه به اتمام رسانده است و پیش بینی می‌کنیم ظرف یک ماه آینده بتوانیم طرح مالیات بر عایدی سرمایه را که پایه مالیاتی جدید در کشور محسوب می‌شود در ماه‌های پایانی سال؛ این طرح را به صحن علنی برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدهادی سبحانیان؛ معاون اقتصادی وزارت اقتصاد در سوی دیگر استودیو هم گفت: دولت‌ها و مجالس پیشین در عمل نسبت به موضوع مالیات و امور مالیاتی تعلل داشته و جدیتی در رسیدگی به این امور نداشته اند.

او ادامه داد: در عمل آنچه به چشم می‌خورد فقط وزارت اقتصاد در امور مالیاتی فعال و مطالبه گر است و دیگر دستگاه‌ها همتی در مدیریت امور مالیاتی و معافیت‌های مالیاتی ندارند، با این حال پیش بینی می‌شود ظرف دو ماه آینده لایحه مالیات بر عایدی سرمایه در وزارت اقتصاد نهایی و به کمیسیون اقتصادی ارسال شود.

 سبحانیان تصریح کرد: با اعمال مالیات به مجموع درآمد‌ها می‌توانیم فقر را به صفر برسانیم و عدالت مالیاتی را گسترش و درآمد‌های مالیاتی دولت را افزایش دهیم بدون اینکه به مؤدیان مالیاتی فشاری وارد کنیم، ما جزو معدود کشور‌هایی هستیم که در آن فشار مالیاتی بر روی مؤدیان مالیاتی حقوقی بیشتر از مؤدیان مالیاتی حقیقی وارد می‌شود و این دقیقاً عکس عملکرد سایر کشور‌های دنیاست.

 علی رستم پور؛ مدیرکل حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور هم در ارتباط زنده تصویری با این برنامه از همکاری نکردن سازمان‌ها و ارگان‌های کشور در ارائه اطلاعات دارایی و اموال افراد در کشور خبر داد و افزود: نمی‌توانیم به شیوه سنتی اخذ مالیات کنیم یا دوره بیفتیم و اموال مردم اعم از خانه و ماشین را قیمت گذاری کنیم و به آن‌ها مالیات ببندیم، متأسفانه تا امروز حتی یک مرجع اطلاعاتی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها مبنی بر اطلاعات دارایی و اموال دریافت نکرده ایم وگرنه بستر اخذ اطلاعات در سازمان امور مالیاتی فراهم است و مأموران ما هم آموزش کامل را دیده اند.

 پورابراهیمی هم در پایان برنامه راه اندازی سامانه مؤدیان را به عنوان یکی از راهکار‌های شفاف سازی و رفع موانع در اخذ مالیات بر عایدی سرمایه عنوان کرد و افزود: برای اجرای

باکیفیت این قانون باید زیرساخت‌های لازم فراهم آید که یکی از آن‌ها راه اندازی سامانه مؤدیان مالیاتی است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیات بر عایدی سرمایه مؤدیان مالیاتی امور مالیاتی ماه آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۳۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان به ماده ۲۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را برای تأمین نظر شورای نگهبان رفع و تصویب کردند.

بند (الف) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

الف- در هر سال مجموع درآمدهای موضوع ماده (۱۲۴) این قانون برای اشخاص غیرتجاری تا آستانه پنج برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۰ میلیارد ریال هر یک بیشتر باشد، در آن سال معاف از مالیات موضوع این فصل و نسبت به مازاد آن، مشمول مالیات با نرخ ماده (۱۳۱) این قانون است‌.

بند (ب) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ب- هر شخص غیرتجاری ایرانی بالای ۱۸ سال، در طول عمر خود در مجموع تا آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون، معاف از مالیات موضوع این فصل است. استفاده از این معافیت در هر سال بنا به درخواست اشخاص موضوع این بند از طریق کارپوشه غیرتجاری است و درصد (سهم) استفاده از معافیت این بند در هر سال از میزان باقیمانده آستانه مذکور که در سال‌های آتی قابل استفاده است، کسر می‌گردد. اشخاص فوق در طول عمر خود، حداکثر سه سال می‌توانند نسبت به درخواست و استفاده از این معافیت اقدام کنند.

بند (ج) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ج به‌منظور تسهیل معاملات سرپرست خانوار از قبیل فروش کالاهای مستعمل، نصاب بند «الف» این ماده برای اشخاص مذکور معادل است با ۶ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۴ میلیارد ریال هر یک که بیشتر باشد و نصاب موضوع بند (ب) این ماده، معادل است با ۱۲۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون.

بند (د) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

د- در صورتی که در طول سال، مجموع درآمدهای موضوع ماده (۱۲۴) اشخاص غیرتجاری از میزان آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون بیشتر شود، مابه‌التفاوت از مجموع مقادیر مذکور این ماده به‌صورت علی‌الحساب مشمول پرداخت مالیات به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌شود.

شخص مذکور مکلف است ظرف ۱۰ روز کاری از تاریخ اعلام سازمان، نسبت به صدور، اصلاح یا ابطال صورتحساب الکترونیکی مربوط یا پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات یا ارائه ضمانت به میزان مالیات متعلق اقدام نماید؛ در غیر این صورت اشخاص موضوع بند (الف) ماده (۱۱) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موظف‌اند با اعلام بانک مرکزی به میزان مالیات مذکور، وجوه متعلق به شخص بدهکار را تا زمان انجام اقدامات فوق در حساب وی مسدود نمایند.

تبصره – آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری بانک مرکزی تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

کد خبر 6090662 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان
  • معافیت‌های خودرو در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟