Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از لندن، نهاد‌های ناظر و مستقل اعلام کردند بیش از پانصد لابی گر شرکت‌های آلاینده محیط زیست از کشور‌های مختلف در نشست جهانی آب و هوایی سازمان ملل در گلاسگو اسکاتلند شناسایی شده اند.

رسانه‌ها در انگلیس عمده این افراد را که شامل کارشناسان، سیاستمداران و افراد سرشناس معرفی کردند که برای شرکت‌های آلاینده به ویژه شرکت‌های نفتی یا فعال در سوخت‌های فسیلی به ویژه زغال سنگ مبادرت به لابی گری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش‌های منتشر شده در انگلیس فهرست مدعوین و حاضران در نشست آب و هوایی گلاسگو که بدست چهار نهاد نظارتی، دید بان شرکت‌های اروپایی، شاهد جهانی، گلاسگوالاینده‌ها را فرا می‌خواند و حسابرسی شرکت‌ها رسیده نشان می‌دهد این نهاد‌های ناظر لابی گران را شناسایی کرده اند.

بر اساس این گزارش شرکت‌های بزرگ نفتی همچون شل، بریتیش پترولیوم، توتال، اکسون موبیل، گازپروم، انی اس پی ای، پتروبراز، پتروچاینا، استات اویل، رپسول از جمله شرکت‌هایی اند که ده‌ها کارشناس و لابی گر به این نشست اعزام کرده اند تا ضمن آگاهی از شرایط آینده مصوبات را به نفع این شرکت‌ها تغییر شکل دهند.

گفته می‌شود در میان لابی گران چهره‌های سرشناس نیز حضور دارند تا با نفوذ خود بر لابی گری‌ها عمق بخشند یا اطلاعات دقیق تری از تصیمات این نشست به شرکت‌های نفتی ارائه دهند.

باراک اوباما از جمله سخنرانان این نشست جهانی بود او خطاب به جوانان که چندین روز است در اعتراض به عملکرد کشور‌های صنعتی و سرمایه دار و شرکت‌های آلاینده محیط زیست در خیابان‌های اطراف محل نشست جهانی آب و هوایی در گلاسگو تظاهرات می‌کنند گفت: عصبانی باشید، اما عصبانیت خود را هدایت و ناخرسندی خود را مهار کنید.

امریکا پس از چین دومین آلوده کننده جو زمین و عامل انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و گرمایش زمین است، اما دونالد ترامپ از نشست آب و هوایی خارج شد و تمام تعهدات امریکا در نشست پاریس را زیر پا گذاشت.

باراک اوباما که وعده پرداخت سالانه صد میلیارد دلاری شش سال پیشش از جانب کشور‌های ثروتمند به کشور‌های فقیر به منظور جلوگیری از تغییرات آب و هوایی هنوز محقق نشده است به انتقاد از حضور نیافتن سران چین و روسیه در این نشست پرداخت و گفت: کشور‌های جزیره‌ای در برابر تغییرات آب و هوایی آسیب پذیر‌ترند و بالا آمدن آب دریا‌ها به علت گرمایش زمین و ذوب شدن یخ‌ها بیش از همه این مناطق را تهدید می‌کند.

نمایندگان ۷۷ کشور جهان با انتقاد از محقق نشدن وعده کمک مالی کشور‌های صنعتی و سرمایه دار برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای و جلوگیری از گرمایش بیشتر کره زمین گفتند: مادامی که این کشور‌ها که عمده‌ترین آلوده کنندگان کره زمین و جو آنند به تعهدات خود عمل نکنند نمی‌شود به نتیجه مثبت این نشست امیدوار بود و صرفا وعده‌های توخالی است.

بیست و ششمین نشست جهانی آب و هوایی سازمان ملل تا ۲۱ ابان در گلاسگو واقع در اسکاتلند در شمال انگلستان ادامه دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح جهش تولید مسکن کامبیز درم بخش مهاباد مذاکرات وین اسکاتلند تغییرات اقلیمی نشست جهانی آب و هوایی لابی گری آلودگی محیط زیست آلودگی هوا گازهای گلخانه ای طرح جهش تولید مسکن کامبیز درم بخش مهاباد مذاکرات وین نشست جهانی آب و هوایی کشور ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۳۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با بیان اینکه رسالت برگزاری نمایشگاه‌ها برای رونق اقتصاد، تسهیل‌گری، شبکه‌سازی و شتاب‌دهندگی است، گفت: با توجه به اهمیت حضور نمایشگاه‌ها، مسئله رویدادها، یعنی نشست‌های B to B یا ارتباطی که ذی‌نفعان با یکدیگر برقرار می‌کنند، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

احمدرضا طحانیان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: دوره‌ای که نمایشگاه تنها برای عرضه و نمایش برگزار می‌شد به پایان رسیده است و در حال حاضر به‌عنوان پل ارتباطی بین تولیدکننده و بازار است.

وی با بیان اینکه رسالت برگزاری نمایشگاه‌ها برای رونق اقتصاد، تسهیل‌گری، شبکه‌سازی و شتاب‌دهندگی است، افزود: با توجه به اهمیت حضور نمایشگاه‌ها، مسئله رویدادها، یعنی نشست‌های B to B ( مخفف Business-to-Business یکی مدل‌های کسب‌وکار است که به آن مدل تجارت به تجارت نیز گفته می‌شود) یا ارتباطی که ذی‌نفعان با یکدیگر برقرار می‌کنند، اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان تصریح کرد: نمایشگاه‌های تخصصی همچون نمایشگاه حمل‌ونقل با هدف گردهمایی اجزای اصلی زنجیره تأمین‌کننده با مخاطبان اصلی و متخصص در زمینه حمل‌ونقل برگزار می‌شود.

طحانیان ضمن ابراز خرسندی برگزاری نمایشگاه‌هایی که مخاطبان متخصص از شهرهای دیگر نیز دارد، ادامه داد: حضور شرکت‌های متخصص در نمایشگاه حمل‌ونقل، نشان دهنده این است که اگر ارتباطات و نشست‌های تخصصی انجام گیرد و کالاهای تولیدی نمایان شود، موازی‌کاری و اضافه‌کاری صورت نخواهد گرفت.

وی با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌های اصفهانی در کل کشور و حتی در کالاهای صادراتی شایستگی زیادی دارند، بیان کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها و نشست‌های تخصصی با حضور اساتید مختلف اهمیت بسیاری دارد، همچنین موجب می‌شود متخصصان و سرمایه‌گذاران از کلان‌شهرهای دیگر نیز در نمایشگاه‌ها حضور پیدا کنند.

کد خبر 750113

دیگر خبرها

  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • پنتاگون پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • نشست زمین در یکی از محله‌های شهر سنندج
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • فیلم/حمایت از فلسطین در ورزشگاه سلتیک اسکاتلند
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است
  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد